LUISS PhD programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

LUISS - Libera Università Internazionale degli Studi Sociali Guido Carli - este o universitate independentă. A fost creată dintr-o instituție romană pre-existentă, Pro Deo, între 1974 și 1978.

LUISS oferă o abordare educațională inovatoare în cele patru departamente: Economie și Finanțe, Afaceri și Management, Drept și Științe Politice . Scopul său nu este doar de a transmite cunoștințe, ci de a insufla flexibilitate tinerilor, oferindu-le un sentiment de stăpânire asupra viitorului lor.

În plus, LUISS are patru școli pentru studii superioare și profesionale: LUISS Business School, Școala de Guvern, Școala de Drept și Școala de Economie Politică Europeană.

View of Rome from Castel Sant'Angelo

Puncte de reper ale abordării LUISS

învățământ

  • Setați numerele (1620 de studenți pentru programele de licență și 1000 pentru programele de masterat în 2017-2018)
  • Test de admitere la admitere
  • Obligatorie de participare cu normă întreagă
  • Distinsi cadre didactice din lumea academică, cu un nivel ridicat de experiență profesională
  • Studiu intensiv de limbi străine și IT
  • O bibliotecă bogată și specializată, cu un catalog care poate fi consultat pe site-ul Universității
  • O rețea extinsă de programe internaționale de schimb la 197 de universități, atât în interiorul cât și în afara Europei, în 39 de țări. De asemenea, LUISS oferă studenților posibilitatea de a studia în străinătate: 25 de grade duble și parteneriate structurate.
  • Orientare pentru elevii de liceu
  • Ajutor de la tutori calificați pentru întreaga durată a programului și a stagiului
  • Seminarii, dezbateri și schimburi pe teme importante care integrează materialul predat în cursul anului universitar

Legături cu întreprinderile

Ceea ce distinge LUISS este relația sa privilegiată cu lumea afacerilor.

Peste 500 de companii, multinaționale, instituții publice și private colaborează cu Universitatea, oferind studenților săi și absolvenților noștri noile oportunități reale de a pătrunde în lumea afacerilor.

Biroul LUISS Career Services oferă studenților oportunități multiple de a se întâlni cu oamenii din lumea afacerilor și de a învăța cu ei. Acest serviciu de orientare și educație facilitează plasarea candidaților de grad și a absolvenților noștri în lumea afacerilor cu stagii și formare la companii și la instituții publice și private. De asemenea, stabilește întâlniri și prezentări recente cu marile companii multinaționale, bănci de investiții și organizații și instituții publice și private.

Locații

Roma

Address
Viale Romania,32
00197 Roma, Lazio, Italia