Scuola Superiore Sant'Anna

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Scuola Superiore Sant'Anna a fost fondată în 1987 prin fuziunea două colegii: Pacinotti Colegiu și de fotbal din Legea Medical. Este o universitate de stat în cazul în care merit și talentul Nr. Excelenta in formare și cercetare, internaționalizare, interacțiunea cu piața de muncă - acestea sunt obiectivele Scuola Superiore Sant'Anna, care oferă cursuri de formare și postuniversitare în economie și manageriale Stiinta, stiinte juridice, științe politice, științe agricole și Biotehnologie, Medical Știință, precum și în domeniul industriei și Ingineria Informatiei. Scuola Superiore Sant'Anna este o comunitate științifică în cazul în care personalul academic și cercetătorii interacționa cu studenții printr-un schimb continuu de idei culturale și intelectuale.

Prerogativelor de acreditare și academice

Ca o universitate de stat, Scuola Superiore Sant'Anna este acreditat de către guvernul italian prin Ministerul Educației, Universității și Cercetării.

Scuola Superiore Sant'Anna din lume

Cercetările efectuate la Scuola Superiore Sant'Anna a condus la un număr tot mai mare de colaborări internaționale de nivel superior. În plus, s-au stabilit mai multe acorduri între Scuola Superiore Sant'Anna și diverse universități străine care duc la dezvoltarea master internaționale cursuri, seminarii și congrese, precum și schimburi de studenți, profesori și cercetători. De asemenea, Scuola Superiore Sant'Anna a efectuat cu succes forme avansate de colaborari științifice și tehnologice, crearea de laboratoare comune de cercetare cu universități și centre de cercetare din străinătate.

relații internaționale

Una dintre principalele priorități ale Scuola Superiore Sant'Anna este internaționalizare, care privește atât programa și colaborări de cercetare. Profilul internațională a Scuola Superiore Sant'Anna este evidențiată de procentul mare de elevi din afara Italiei.

Nu Scuola ofera programe de doctorat și doctorate internaționale deschise la italieni, europene și non-europene cetățenii și cursuri de masterat în colaborare cu două universități italiene și străine, atât pentru studenții italieni și străini.

Programele internaționale sunt maeștri internaționali, printre care un program Erasmus Mundus.

O Scuola Superiore Relații Internaționale Sant'Anna lui sunt organizate prin intermediul convenții internaționale cu universități de prestigiu și centre de cercetare. Acestea includ majoritatea domeniilor științifice și, implica de predare, cercetare și mobilitatea studenților.

Scuola Superiore Sant'Anna promovează internaționalizarea prin încurajarea elevilor săi să studieze în străinătate, cu școli de vară și stagii pe termen lung.

Localizare

Principalele cladiri ale Scuola Superiore Sant'Anna sunt situate în inima orașului Pisa, în termen de o mănăstire benedictină paisprezecelea-lea, care a fost restaurată și transformată într-un campus modern, în întregime: ea cuprinde două săli principale de curs, o bibliotecă, un laborator de limbi, multe birouri administrative și camere de facultate, un calculator camerei și mai multe săli de ședere de licență. Scuola Superiore Sant'Anna deține, de asemenea, alte clădiri care găzduiesc institutele și numeroasele laboratoare, centre de cercetare și a personalului administrativ.

Locații

Pisa

SSSUP

Address
Piazza Martiri della Libertà,
33 - 56127 Pisa, Toscana, Italia
Număr de telefon
+39 050 883111