Citește Descrierea Oficială

O Scuola Superiore Sant'Anna a fost fondată în 1987 prin fuziunea două colegii: Pacinotti Colegiu și de fotbal din Legea Medical. Este o universitate de stat în cazul în care merit și talentul Nr. Excelenta in formare și cercetare, internaționalizare, interacțiunea cu piața de muncă - acestea sunt obiectivele Scuola Superiore Sant'Anna, care oferă cursuri de formare și postuniversitare în economie și manageriale Stiinta, stiinte juridice, științe politice, științe agricole și Biotehnologie, Medical Știință, precum și în domeniul industriei și Ingineria Informatiei. Scuola Superiore Sant'Anna este o comunitate științifică în cazul în care personalul academic și cercetătorii interacționa cu studenții printr-un schimb continuu de idei culturale și intelectuale.

Prerogativelor de acreditare și academice

Ca o universitate de stat, Scuola Superiore Sant'Anna este acreditat de către guvernul italian prin Ministerul Educației, Universității și Cercetării.

Scuola Superiore Sant'Anna din lume

Cercetările efectuate la Scuola Superiore Sant'Anna a condus la un număr tot mai mare de colaborări internaționale de nivel superior. În plus, s-au stabilit mai multe acorduri între Scuola Superiore Sant'Anna și diverse universități străine care duc la dezvoltarea master internaționale cursuri, seminarii și congrese, precum și schimburi de studenți, profesori și cercetători. De asemenea, Scuola Superiore Sant'Anna a efectuat cu succes forme avansate de colaborari științifice și tehnologice, crearea de laboratoare comune de cercetare cu universități și centre de cercetare din străinătate.

relații internaționale

Una dintre principalele priorități ale Scuola Superiore Sant'Anna este internaționalizare, care privește atât programa și colaborări de cercetare. Profilul internațională a Scuola Superiore Sant'Anna este evidențiată de procentul mare de elevi din afara Italiei.

Nu Scuola ofera programe de doctorat și doctorate internaționale deschise la italieni, europene și non-europene cetățenii și cursuri de masterat în colaborare cu două universități italiene și străine, atât pentru studenții italieni și străini.

Programele internaționale sunt maeștri internaționali, printre care un program Erasmus Mundus.

O Scuola Superiore Relații Internaționale Sant'Anna lui sunt organizate prin intermediul convenții internaționale cu universități de prestigiu și centre de cercetare. Acestea includ majoritatea domeniilor științifice și, implica de predare, cercetare și mobilitatea studenților.

Scuola Superiore Sant'Anna promovează internaționalizarea prin încurajarea elevilor săi să studieze în străinătate, cu școli de vară și stagii pe termen lung.

Localizare

Principalele cladiri ale Scuola Superiore Sant'Anna sunt situate în inima orașului Pisa, în termen de o mănăstire benedictină paisprezecelea-lea, care a fost restaurată și transformată într-un campus modern, în întregime: ea cuprinde două săli principale de curs, o bibliotecă, un laborator de limbi, multe birouri administrative și camere de facultate, un calculator camerei și mai multe săli de ședere de licență. Scuola Superiore Sant'Anna deține, de asemenea, alte clădiri care găzduiesc institutele și numeroasele laboratoare, centre de cercetare și a personalului administrativ.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Italiană

Această școală oferă și:

Doctorat

Scuola Superiore Sant'Anna

Internațională Ph.D. Programul în Agrobiodiversitatea vizează consolidarea capacităților de resurse umane în utilizarea și gestionarea de variatie genetica in sistemele a ... [+]

O International Ph.D. Programul în Agrobiodiversitatea are ca scop consolidarea capacităților de resurse umane în utilizarea și gestionarea de variatie genetica in sistemele agricole și naturale, în scopul de a îmbunătăți sustenabilitatea sistemelor agricole și conservarea resurselor genetice pentru bunăstarea generațiilor prezente și viitoare.

Programul este structurat în două curriculum:

Curriculum A - resurselor genetice vegetale; Curriculum B - biodiversitatea funcțională în agroecosistemelor.

Domeniile de cercetare vor include analiza:

Variatie genetica in gene unice și gene întregi de plante agricole și forestiere și rudele acestora sălbatice; - Mecanisme care controlează variabilitatea in gene și / sau grupuri de gene, cum cei implicați în rezistență la agenții patogeni și / sau dăunători și toleranța la factorii de mediu; - Rolul biodiversității funcționale în menținerea diversității genetice, inclusiv evoluția și co-evoluție a dăunătorilor / agenți patogeni și plante gazdă; - Rolul diversității funcționale, inclusiv interacțiuni între dăunători / agenți patogeni / buruienilor și voluntar / plante domesticite / sălbatice, în agroecosistemului sănătate; - Plantelor si fiziologie a culturilor, inclusiv fiziologia plantelor stres și post-recoltare fiziologie: - Opțiuni pentru aplicarea cunoștințelor dobândite, ca o condiție prealabilă pentru îmbunătățirea culturilor, de protecție a culturilor, a culturilor / gestionarea durabilă agrosilviculturii și utilizarea terenurilor multifuncțională. ... [-]
Italia Pisa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Superiore Sant'Anna

Internațională Ph.D. în Managementul este împărțită în două curriculum diferit: "Inovare, Durabilitate și asistență medicală" și "Managementul schimbărilor și Complexitat ... [+]

Examen scris: 25 mai 2015 (cetățenii UE)

Evaluarea titlurilor: 03 iunie 2015 (cetățenii UE și non-UE)

Interviu: 08 iunie 2015 (cetățenii UE) International Ph.D. în Management este împărțit în două curriculum diferit: "Inovare, durabilitate și sănătate" și "Managementul schimbărilor și Complexitate".

Ph.D. studenți de la ambele vor urma aceleași prelegerile din Pisa pentru primul an. Elevii din cadrul curriculum-ului în "Managementul schimbărilor și Complexitate" va urma al doilea an cursuri în L'Aquila.

O curriculum în inovație, durabilitate și Healthcare se referă la cele mai importante subiecte de management care caracterizează activitățile curente de cercetare. O atenție deosebită este acordată: ... [-]

Italia Pisa L'Aquila
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Superiore Sant'Anna

Doctorat Programul în "Agrobiosciences" este un program de trei ani caracterizat printr-o conotație interdisciplinară și concepute pentru studenții cu înaltă calificare ș ... [+]

O Ph.D. Programul în "Agrobiosciences" este un program de trei ani caracterizat printr-o conotație interdisciplinar și concepute pentru studenții cu înaltă calificare și motivați, care doresc să dobândească de cercetare și abilități analitice a comunitatea științifică internațională și să dobândească abilități de cercetare academică profesionist pentru a lucra în agenții guvernamentale, instituții financiare , agenții internaționale, companii private din economie.

Ph.D. Programul în "Agrobiosciences" constă în următoarea curricula:

Genomica si Crop Science (Plant Biotechnology, plantelor Genetică, Fiziologia plantelor, plantelor Genomics, Crop Științe, Tehnologii avansate în horticultură; producția vegetală și de calitate) Agricultură, Mediu și Peisaj (Multifuncțional și agricultură durabilă, ecologică și agricultura integrată, producția vegetală și de calitate , management agroecositemului și biodiversitatea funcțională, Peisaj Agronomie, analiza multicriteriala a sistemelor de cultivare nealimentare alimente și, Agro-environemntal comparație a sistemelor de cultivare, Utilaje agricole-teritoriu-peisaj) Studenții sunt admiși la trei ani doctorat în Agrobiosciences suplimentare pentru un examen de admitere de succes. Solicitanții eligibili trebuie să dețină un Master of Science (Master) grad sau titlu echivalent.... [-]

Italia Pisa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Superiore Sant'Anna

Doctorat Programul în BioRobotics are ca scop educarea cercetătorilor extrem de competente, cu potentialul de a fi lideri în acest domeniu. Elevii vor fi educați într-un ... [+]

O Ph.D. program BioRobotics are ca scop educarea cercetătorilor extrem de competente, cu potentialul de a fi lideri în acest domeniu. Elevii vor fi educați într-un mediu stimulativ și multidisciplinar, atât prin cursuri de nivel înalt și printr-o munca de cercetare exigent, creativ si original. Proiecte de cercetare de doctorat vor fi efectuate pe la foarte bine echipate, laboratoare de stat-of-the-art (în domenii cum ar fi bio-robotica, micro- și nano-tehnologie, biomimetics, proteze) și prin munca personală și echipa efectuate sub supravegherea de o facultate full-time angajat.

Elevii vor investiga modul biologic sisteme funcționează din punct de vedere de inginerie, și va face uz de astfel de cunoștințe pentru a urmări proiecte de cercetare provocatoare care vizează modelarea, proiectarea și construirea componentelor și sistemelor noi pentru aplicații biomedicale, cum ar fi chirurgia și reabilitare. Realizările elevilor vor fi evaluate de numărul de lucrări publicate în reviste recenzate internaționale și de numărul de brevete depuse. ... [-]

Italia Pisa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Superiore Sant'Anna

Doctorat Programul în "politică, drepturile omului și dezvoltarea durabilă" este un program rezidential de trei ani caracterizate printr-o abordare interdisciplinară a su ... [+]

În plus față de bursele prevăzute în cererea de admitere, BV TECH SpA finanțează o bursa de trei ani în cadrul Ph.D. în Politică, drepturile omului și Durabilitate - Zona de cercetare: Drept Internațional, Legea agricole. Candidatul se concentrează / proiectul de cercetare-o pe tema "Securitate națională, apărare și Cyber ​​Warfare:. Infrastructurilor critice protecția împotriva amenințărilor cibernetice în Italia și implicațiile sale largi strategice și politice în arena internațională"

Cercetarea ar trebui să abordeze tema spațiul cibernetic ca a cincea dimensiune a conflictului în dinamica strategice ale relațiilor internaționale, cu accent special pe strategiile naționale de apărare și securitate italiene. Luând în considerare în mod corespunzător inițiativele promovate de alți membri ai comunității internaționale în domeniul securității cibernetice, de cercetare ar trebui să examineze implicațiile strategice generate de politicile și măsurile adoptate de Italia în scopul de a preveni, de a proteja și a răspunde la atacuri cibernetice împotriva infrastructurilor critice naționale. Studiul ar trebui să investigheze, de asemenea, rolul jucat, sau care ar putea fi jucat, de către sectorul privat a combaterii amenințărilor cibernetice. Cercetarea ar trebui să conducă la definirea unui set de recomandări menite să proiectarea și construirea unui model italian integrat și coerent de apărare cibernetică și securitatea națională.... [-]

Italia Pisa
Contactează şcoala
Engleză,Italiană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Superiore Sant'Anna

Programul de doctorat Internațională în Tehnologii emergente Digital este un full-time, prezență obligatorie, program de trei ani, cu conotație extrem de rezidential inte ... [+]

Termen limita de aplicare: 30 iunie 2015

Publicarea listei celor selectate pentru interviu: de 16 iulie 2015

Interviuri: de la douăzeci-24 iulie 2015 Programul Internațional de doctorat în emergente Tehnologii digitale este un full-time, prezență obligatorie, program de trei ani rezidențial cu conotație extrem de interdisciplinar, care implică cursuri structurate și supravegheat de cercetare rezultând o disertație originală să fie discutate cu un examen de stat. Studenții se pot specializa în una din următoarele curriculum:

Embedded Systems, cu accent pe sistemele în timp real și de gestionare a resurselor. Perceptual Robotics, cu accent pe telerobotics, robotică cognitive și medii virtuale. Fotonice Technologies, referindu-se în special la fotonice integrate circuite, senzori, comunicații și rețele. Solicitanții care dețin un Master of Science (MSc) diplomă sau o calificare academică similare obținute în străinătate pot lua parte la procesul de selecție pentru admiterea la curs. ... [-]
Italia Pisa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Superiore Sant'Anna

Programul de doctorat în economie internațională este un program de patru ani conceput pentru studenții cu înaltă calificare și motivați, care doresc să dobândească de ce ... [+]

Comun oferit de Școala Superiore Sant'Anna și de Universitatea din Strasbourg, Franța

O Programul Internațional de doctorat în Economie este un program de patru ani conceput pentru studenții cu înaltă calificare și motivați, care doresc să dobândească de cercetare și abilități analitice ale comunității științifice internaționale în economie. Acesta este conceput pentru studenții care doresc locuri de muncă în mediul academic, precum și celor care doresc să dobândească abilități de cercetare academică profesionist pentru a lucra în agenții guvernamentale, instituții financiare, agenții internaționale, companii private.

Elevii vor fi oferite de un an de lucru intensiv, desigur de o facultate internaționale format din ambele personalului permanent al Scuola Superiore Sant'Anna și un grup mare de vizită Scholars, și va proceda apoi la munca de cercetare supravegheate, obținându-se o disertație originală să fie discutate într-un examen final, publice. Este de așteptat ca elevii vor produce articole publicabile în reviste internaționale.... [-]

Italia Pisa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Scuola Superiore Sant'Anna

Sant'Anna Interviewing Sidney Winter

Winter Event AMMISA Scuola Superiore Sant'anna di Pisa