Selinus University of Science and Literature

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea noastră este o instituție gratuită și privată. Este înregistrat legal ca IBC în statul Commonwealth Dominica și în Italia ca sediu permanent. Este o universitate internațională independentă implicată exclusiv în educația online și la învățământ la distanță: cu alte cuvinte, o universitate deschisă pentru adulți care își îndeplinește serios activitatea instituțională.

Studenții noștri adulți lucrează foarte mult pentru a-și obține diplomele. Această universitate nu este și nu a fost niciodată o fabrică de licență și vom respinge instantaneu astfel de cereri. Accentul nostru principal a fost întotdeauna să oferim studenților noștri adulți cea mai înaltă calitate a educației. Diplomele conferite de Universitatea Selinus au fost recunoscute internațional de sectorul privat și acceptate de întreprinderile multinaționale.

Despre acreditare, în special pentru studenții din SUA, nu ne-am obosit niciodată să explicăm sistemul de realitate. Câștigarea acreditării în Statele Unite este voluntară

De obicei, școlile se familiarizează cu standardele agenției cu mult timp înainte și își petrec câteva luni pregătindu-se pentru revizuirea acreditării. Dacă trec examinarea și câștigă acreditarea, este o aprobare a școlii lor ca instituție legitimă a învățământului superior care îndeplinește un nivel de calitate acceptabil. Unele școli pot include statutul lor de acreditare în informațiile despre colegiu pe care le prezintă potențialilor elevi.

La fel cum există agenții de acreditare recunoscute, există agenții nerecunoscute. Acest lucru înseamnă că standardele lor nu au fost revizuite de către Departamentul Educației sau CHEA. Există o varietate de motive pentru care o agenție poate fi nerecunoscută. De exemplu, agenția poate lucra în vederea recunoașterii cu Departamentul sau CHEA, sau poate să nu îndeplinească criteriile de recunoaștere din partea oricărei organizații. Oricare ar fi motivul, este important să ții cont de acest lucru atunci când explorezi informațiile despre colegiu.

Ar trebui să consultați agențiile de acreditare nerecunoscute cu precauție până când puteți evalua reputația lor. O agenție nerecunoscută nu are neapărat standarde de calitate scăzute, dar este important de știut că mulți angajatori din SUA recunosc doar gradele de la instituțiile acreditate de o agenție recunoscută.

Din acest motiv, Universitatea noastră acceptă doar studenți deja consacrați profesional. Studenții noștri folosesc gradul, nu pentru a-și găsi de lucru, ci pentru a-și legitima rolul profesional, care este deja angajat cu succes. Cu o diplomă de la Universitate, Selinus câștigă stima, respect și prestigiu și îmbunătățește adesea poziția socială și munca.

126129_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Cum să studiezi la Selinus

SUSL Home Studio

Cursurile de licență ale Universității Selinus, la distanță, constau în studiul manualelor atribuite și realizarea rapoartelor privind citirile manualelor efectuate, în conformitate cu ghidurile stabilite de Selinus și Universitatea Pedagogică pe care le puteți găsi în link-ul „pedagogie” al site-ul web al Universității Selinus.

Studenții adulți se pot înscrie în programul APEL (acreditarea învățării experimentale anterioare). Acest program este rezervat profesioniștilor, antreprenorilor, managerilor, oficialilor, scriitorilor, artiștilor, etc. Cu o diplomă de liceu și cel puțin 25 de ani și 3 ani de activitate demonstrați în studiu, au ales o ramură. 30 de ani sunt necesari pentru doctorat.

Pedagogie

Sistemul curricular al Universității de Științe și Literatură Selinus, este adaptat fiecărui student în parte și se bazează pe „unități didactice” constând din texte, fișe și prelegeri, cursuri video, cărți electronice. Examenele sunt înlocuite cu un raport de învățare scurt (unitate de examinare) elaborat ca o mini-disertație.

Materialele de studiu, în conformitate cu disciplina de studiu, sunt alese și selectate pentru a încuraja gândirea critică și aplicarea practică a cunoștințelor dobândite. O metodă pedagogică este implementată pentru a ajuta elevii, adulții, adesea angajați în muncă și familie, să gândească în mod critic și să abordeze în cunoștință de cărți și lecții video recomandate, pe de o parte, prin creșterea capacităților lor intelectuale, pe de altă parte, capacitatea de a dezvolta scrierea integrată proiecte.

Un sistem de învățare educațional, fără forță, care îl conduce pe elev, urmat de consilierul său pentru studenți, să realizeze liber un program de învățare specific bazat pe achiziții personale pentru a-și îndeplini timpul și pentru a-și atinge obiectivele. În Selinus University studentul nu are obligații să învețe imediat sau înainte de date specifice. El poate citi textele ei și revizui fiecare lecție video de multe ori, descoperind propria metodă personală de învățare. Mai mult, își poate consulta în orice moment consilierul pentru studenți, pentru ajutor, clarificare, asistență.

Ceea ce este evaluat în scopul curriculum-ului nu este o informație simplă învățată, deoarece evoluția gândirii elevul dincolo de simpla vedere a subiectului noțional, trebuie să fie mai presus de toate o putere a valorii conștiinței și a conștientizării că studiul nu este un procesarea simplă a noțiunilor mai mult sau mai puțin utile, ca model utilizabil eficient pentru nevoile lor sociale, umane și civile.

Pe scurt, modelul pedagogic al Universității Selinus este acela de a „aduce” experiența reală a studentului într-un context educațional util pentru îmbunătățirea capacității intelectuale și autoevaluarea globală a abilității lor potențiale, pentru a-și atinge rapid intelectualul și profesionalul goluri.

Recunoașterea creditelor de la Universitatea Selinus este dată parțial de o „citire” a criticilor profesionale ale studentului și în parte de evaluarea raportului realizat de student care înlocuiește examenele tradiționale.

Studenții Selinusului Universității sunt adulți implicați în lumea forței de muncă și profesionale. Pentru a vă înregistra, trebuie să aveți o vârstă de cel puțin 23 de ani pentru programele obișnuite și cel puțin 25 de ani pentru programele APEL pentru profesioniști. Pentru a vă înscrie la un program pentru a acorda un doctorat. este necesar cel puțin 30 de ani.

Locații

Bologna

Address
8, Copthall, Roseau Valley
00152, Commonwealth of Dominica

94277 Bologna, Emilia-Romagna, Italia

Programe

Această școală oferă și: