Africa International University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BUN VENIT IN AFRICA INTERNATIONAL UNIVERSITY

International University Africa este o universitate creștină expert situat în mediul senin al Karen, o locație strategică, senină și propice pentru învățare. International University Africa pregătește în prezent studenți în teologie, afaceri, TIC, Psihologie, Limbi și Educație.

Universitatea dispune de personal și studenți din peste 32 de țări din cele cinci continente. In acest an universitar studenții au absolvit Liberia, Kenya, Uganda, Tanzania, Statele Unite ale Americii, Madagascar, Ghana, Nigeria, Congo RDC, Malawi, Seychelles, Gambia, Etiopia, Eretria Sudanul de Sud, printre altele. Facilităţi.

Universitatea speră să antreneze mai mulți lideri Hristos centrat pentru biserica din Africa și dincolo de a participa în mod activ și pozitiv pentru a avea un impact asupra lumii. Ne-am proiectat programele noastre în diferite domenii de specializare profesională pentru absolvenții noștri pentru a transfera învățarea la carierele lor.

Universitatea dispune de facilități moderne pentru a vă face șederea confortabilă și plină de resurse. Avem o bibliotecă de bine aprovizionat, cu carte și materiale de învățare moderne. Universitatea dispune de un laborator TIC moderne și acces 24 de ore prin WiFi. Pentru cei care doresc să fie rezidenți la universitate avem apartamente moderne cu servicii pentru a vă face șederea confortabilă.

Modul de studiu este seara, week-end, full-time, pe bază de școală și deschis, la distanță și e-learning. Admiterea este în ianuarie, mai, septembrie și Vacanțe școlare pentru școală pe bază (aprilie, august și decembrie).

Angajate la misiunea Sa, conectat la lumea lui.

Prof. Dankit Nassiuma

Vicecancelar

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Doctor în Filosofie în Studii teologice

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Kenya Nairobi

Doctor de Filosofie în Studii teologice se abonează la filosofia AIU a educației. Cu toate acestea, nevoile distincte ale doctoranzilor necesită abordări suplimentare pentru învățare. [+]

Doctor în Filosofie în Studii Teologice

Doctor de Filosofie în Studii teologice se abonează la filosofia AIU a educației.

Cu toate acestea, nevoile distincte ale doctoranzilor necesită abordări suplimentare pentru învățare.

Învățarea este cel mai bun caz holistică, dezvoltarea de colaborare, personală, a susținut că este contextualizate în cultura sa de matrice; în societatea africană, din moment ce grupul de consens este frecvent apreciat mai mare decât opinia individuală, reflecție trebuie să caute un consens nou, iar comunitatea de învățare este locul natural pentru ca acest lucru să apară.

Acest program urmărește să maximizeze aceste caracteristici ale învățării. Doctor de Filosofie în Studii Teologice curriculum aplică această filozofie la program.... [-]


Doctor în Ministerul

Campus Cu normă întreagă 3 anii January 2019 Kenya Nairobi

Doctor al Ministerului (D.Min.) Este un grad avansat, profesional teologic pentru pastori și alți lideri creștini din biserică, organizații non-guvernamentale și comunitățile de misiune. [+]

Doctor în Ministerul

Doctor al Ministerului (D.Min.) este un grad avansat, profesional teologic pentru pastori și alți lideri creștini din biserică, organizații non-guvernamentale și comunitățile de misiune.

În conformitate cu viziunea AIU-ISAR-NEGST, acest program urmărește să se adreseze nevoilor unice și a posibilităților de slujire în contextul african.

Construit în primul rând ca educația profesională pentru pastori care lucrează în continuare, încearcă să integreze înțelepciunea experienței ministerului cu cele mai înalte niveluri de reflecție teologică.

Acest proces implică o serie de seminarii modulare, misiuni de citire și scriere pe tot parcursul anului, și mentorat, culminând într-o disertație publicabilă de cercetare bazată pe lucrare.... [-]


Phd în studiile inter-religioase

Campus Cu normă întreagă January 2019 Kenya Nairobi

Doctor de Filosofie în Studii Interreligioase este bazata pe cercetare, curs extrem de individualizat avansat de studiu într-un domeniu specializat al religiilor dincolo de Master of Arts (sau Master of Divinity), în Studii Interculturale (inclusiv misiunile Studii și creștinismul mondial). [+]

Doctor în Studii Inter-religioase

Doctor în Filosofie de Studii Inter-religioase este o bază de cercetare, curs extrem de individualizat avansat de studiu într-un domeniu specializat al religiilor dincolo de Master of Arts (sau Master of Divinity) în Studii Interculturale (inclusiv misiunile Studii și creștinismul mondial).

Accentul a programului este de a pregăti candidați cea mai mare parte în stabilirea africană pentru predare, de conducere și administrare în organizațiile publice și private creștine referitoare la problemele critice ale religiilor.

Acest lucru este, având în vedere tensiunea tot mai mare pe plan internațional între comunitățile religioase din Africa și chiar dincolo, cum ar fi conflictele dintre creștini și musulmani din întreaga lume. (Programul acordă prioritate acelor solicitanți care dețin un grad MTH în Studii Interculturale cu accent pe orice religie (cum ar fi islamul), dar permite, de asemenea, chiar candidații cu un Master of Art sau Master of Divinity în Studii Interculturale sau Creștinism Mondial să se aplice pentru acest program de doctorat.)... [-]


Videoclipuri

Diversity and Learning

Contactează
Adresa locaţie
Africa International University.,
Karen

Nairobi, Nairobi County, 00502 KE