Africa International University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Africa International University

Africa International University este o universitate creștină încredințată, situată în mediul senin al Karen, o locație strategică, senină și favorabilă învățării. Africa International University formează în prezent studenți în Teologie, Afaceri, TIC, Psihologie, Limbi, Dezvoltare comunitară, Conducere lingvistică și educație.

Universitatea are personal și studenți din peste 32 de țări de pe cele cinci continente. În acest an, studenții au absolvit studenți din Liberia, Kenya, Uganda, Tanzania, SUA, Madagascar, Ghana, Nigeria, Congo RDC, Malawi, Seychelles, Gambia, Etiopia, Eretria, Sudanul de Sud, printre altele.

46629_4.JPG

Universitatea speră să antreneze mai mulți lideri centrați pe Hristos pentru biserica din Africa și nu numai pentru a participa activ și pozitiv pentru a avea impact asupra lumii. Am conceput programele noastre în diferite domenii de specializare profesională pentru absolvenții noștri pentru a transfera învățarea în cariera lor. Universitatea are facilități moderne pentru a vă face șederea confortabilă și plină de resurse. Avem o bibliotecă bine dotată, cu o carte și materiale de învățare moderne. Universitatea are un laborator TIC modern și acces 24 de ore la WIFI. Pentru cei care doresc să fie rezidenți la universitate, avem apartamente moderne pentru a vă face șederea confortabilă.

Moduri de studiu:

  • Cu normă întreagă
  • Clase de seară
  • Bazat pe școală
  • Învățare la distanță și e-learning

Admiterea este în ianuarie, mai, septembrie și sărbători școlare pentru școală (aprilie, august și decembrie).

46626_3.JPG

Locații

Nairobi

Address
Africa International University.,
Karen

00502 Nairobi, Județul Nairobi, Kenya