Citește Descrierea Oficială

Rezekne University of Applied Sciences (Rēzeknes Tehnoloģiju Akadēmija) este una dintre cele mai rapide universități din Letonia. Învățământul superior din Rezekne, unul dintre orașele regionale din Letonia, înrădăcinat din 1925. Timp de aproape 100 de ani, Rezekne University of Applied Sciences fost Alma mater pentru mulți lideri de succes. Fiecare student la Rezekne University of Applied Sciences este întâlnit ca individ. Toți elevii primesc îndrumare personală, iar profesorii sunt ușor de abordat. În fiecare an, aproximativ 400 de studenți se înscriu și, în total, mai mult de 2000 de studenți studiază campusul nostru. Dimensiunea universității oferă o oportunitate de interacțiune strânsă între studenți și personal în toate etapele studiilor. Numeroși parteneri internaționali și studenții din cadrul programului de schimb fac un mediu multicultural în universitate. Peste 200 de studenți și cadre didactice din cadrul programului Erasmus au participat în schimb în fiecare an.

La Rezekne University of Applied Sciences , construiți rețele care durează o viață. Laboratoarele moderne și auditoriul în clădirile istorice noi și renovate sunt echipate cu cele mai noi tehnologii. Cooperarea strânsă cu companiile locale și internaționale oferă o oportunitate de abordare a studiilor bazate pe probleme. Studentul de licență, masterat și teză de doctorat rezolvă problemele reale și implementează inovațiile în realitate. Web de contacte aflate la dispoziția studenților după absolvire. Toate programele de studii de la Universitatea au fost acordate acreditărilor internaționale. Eticheta de recunoaștere europeană a fost acordată suplimentului la diplomele Rezekne University of Applied Sciences . Informația privind esența studiilor finalizate cu succes, nivelul, contextul, conținutul și statutul persoanei menționate în originalul diplomei sunt incluse în suplimentul la diplomă. Acestea sunt dovada unei calități înalte în predare, cercetare, internaționalizare și interacțiune corporativă la universitate.

117372_RTA3.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Rezekne University of Applied Sciences

Scopul programului de studii doctorale este de a pregăti cercetătorii în domeniul sistemelor de analiză a sistemelor informatice, analiză, modelare și proiectare pentru a ... [+]

Scopul programului de studii doctorale este de a pregăti cercetătorii în domeniul sistemelor de analiză a sistemelor informatice, analiză, modelare și proiectare pentru a promova cunoștințele teoretice și abilitățile de cercetare ale studenților și aplicarea rezultatelor cercetării în următoarele domenii:

modelare a sistemelor informatice de afaceri și de turism;planificarea dezvoltării regionale sistemice;sistemul politic și modelarea managementului public;sisteme de informații logistice și modelare a transporturilor;procesul de modelare a proceselor de producție;proiectarea sistemului e-learning;dezvoltarea tehnologiei de simulare.

Vizitatorii din universitățile partenere vor fi implicați în program ca profesori și consilieri. Elevii au posibilitatea de a participa la studii de mobilitate Erasmus.... [-]

Letonia Rēzekne
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rezekne University of Applied Sciences

Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor de practicieni care doresc să cerceteze un aspect al domeniului lor de practică. Candidații se angajează în cercetare l ... [+]

Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor de practicieni care doresc să cerceteze un aspect al domeniului lor de practică. Candidații se angajează în cercetare la nivel înalt, bazată pe practici, într-una din domeniile de cercetare. Este o diplomă de cercetare al cărei scop este de a ajuta profesioniștii să dezvolte o relație între cercetare și activitățile lor profesionale.

Vizitatorii din universitățile partenere vor fi implicați în program ca profesori și consilieri. Elevii au posibilitatea de a participa la mobilitatea Erasmus pentru studii și stagii. Limba de predare este engleza.

Calificarea acordată: Doctor în Pedagogie (doctorat).... [-]

Letonia Rēzekne
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Study in Latvia, Study in Rēzekne

Izmanto iESpējas -- ERASMUS

Address
Rezekne Academy of Technologies Atbrīvošanas aleja 115
LV4601 Rēzekne, Letonia
Website