Read the Official Description

Situat chiar în afara centrului orașului, Mykolas Romeris University (MRU) este una dintre cele mai mari universități din Lituania, având în prezent aproximativ 8.000 de studenți din 48 de țări . Universitatea oferă programe complet predate în limba engleză pentru studenții internaționali de la toate nivelurile - de la licență până la doctorat în domeniul științelor sociale.

Mykolas Romeris University deține eticheta suplimentului de diplomă (DS Label), care atestă că un supliment de diplomă de la MRU respectă standardele Comisiei Europene, ale Consiliului Europei și ale UNESCO / CEPES.

44336_2016_TEISE_KIEKVIENAM-0208.jpg

Motive pentru a studia la MRU

 1. Platforme de învățare virtuale progresive, dinamice și moderne
 2. Mediul multicultural
 3. Multe servicii sunt gratuite: o parcare imensă, săli de sport și săli de sport, cursuri de limbi străine, benzi de muzică, studiouri de dans și teatru, echipa de baschet, internet wireless, activități culturale și educaționale etc.
 4. cheltuieli mici de trai (300-350 EUR / lună cu cazare la casa studenților)
 5. O bibliotecă care funcționează chiar și noaptea
 6. Sesiune introductivă gratuită pentru studenții internaționali (seminarii informative, excursii, excursii, evenimente culturale)
 7. Viza de student care permite călătoria pe întreg teritoriul Schengen
 8. Burse pentru mobilitate internațională (pentru studii și stagii)
 9. Diplome europene, ușor recunoscute în întreaga lume
 10. Institutul King Sejong unde elevii pot învăța gratuit limba și cultura coreeană
 11. Una dintre cele mai rapide wifi publice din lume
 12. Frumos confortabil Vilnius; aer proaspăt, curat (cel mai curat în Europa)

44335_2016_MRU_Karjeros_laboratorija-7861.jpg

 • Cazare: Da, oferită tuturor studenților internaționali
 • Unde: În campus, la 5 minute pe jos pentru a veni la clădirea principală a Universității
 • Preț: 85-100 EUR pe lună
 • Începutul studiilor: 1 septembrie.

Procedura de solicitare și documentele solicitate

Urmați 4 pași:

 1. Completați formularul de cerere online la apply.mruni.eu
 2. Încărcați documentele necesare
 3. Asigurați înregistrarea dvs. prin plata taxei de înscriere
 4. Trimiteți cererea

Documente necesare:

 1. Documente educative
  1. Pentru studenții care doresc să obțină diplomă de licență: Copii certificate autentice ale diplomei de învățământ secundar sau diplomă de învățământ superior cu transcrierea înregistrărilor academice. Documentele trebuie traduse oficial în limba lituaniană sau în limba engleză.
  2. Notă: Pot fi solicitate documente educaționale suplimentare (cum ar fi rezultatele examenelor de stat sau ale învățământului preuniversitar) în funcție de țara de reședință a solicitantului .
  3. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de master: copii certificate corecte ale diplomei și diplomei universitare (candidatul trebuie să aibă o diplomă de licență universitară sau o diplomă universitară echivalentă cu o durată minimă de studiu de 3 ani). Documentele trebuie traduse oficial în limba lituaniană sau în limba engleză.
 2. Document care demonstrează rezultatele competenței în limba engleză.
  1. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de licență: cel puțin nivelul B1; evaluări ale certificatelor de competență în limba engleză echivalente nivelului B1: documentul TOEFL 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, nivelul PTE
  2. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de master: cel puțin nivelul B2, evaluările certificatelor de competență lingvistică echivalentă nivelului B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Notă: în cazul în care nu aveți IELTS sau TOEFL, există posibilitatea de a lua testul online de limbă engleză organizat de Universitatea. Ar trebui să alegeți această opțiune la completarea aplicației. Nu există o taxă suplimentară pentru acest test.
 3. Copie dupa pasaport
 4. Fotografia tip pasaport
 5. Notă scrisă de sponsorizare din partea părinților / sponsorilor și scrisoarea unei bănci cu privire la abilitățile lor financiare (cu venituri din ultimele 3 luni).

44337_2016_vasaros_mokikla-5368.jpg

Termen limita

30 iunie.

Admiterea adițională pentru cetățenii statelor membre ale UE și a țărilor în care se află regimul de călătorie fără viză pentru intrarea în Republica Lituania, precum și cetățenilor țărilor care necesită vize pentru intrarea în Republica Lituania în cazul în care există ambasade ale Republicii din Lituania va fi organizată în perioada 8 iulie - 2 august.

44338_2017_diplomu_iteikimas__Business_Media_School-3344.jpg

Programs taught in:
Engleză

Study abroad! Study at MRU!

Mykolas Romeris University
Address
Ateities st. 20,
LT-08303 Vilnius, Vilnius County, Lituania
Website
Număr de telefon
+370 5 271 4625