AIMST University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea AIMST este înregistrată la Ministerul Învățământului Superior, Guvernul Malaeziei, în calitate de institut de învățământ terțiar în secțiunile 38 și 39 din Legea instituțiilor de învățământ superior privat din 1996. A început să funcționeze în mod oficial la 30 octombrie 2001, coincisând cu înregistrarea sa Departamentul de Învățământ Privat din cadrul Ministerului Învățământului Superior.

Imbinat cu viziunea fondatorilor, AIMST își propune să fie o universitate de prim-sector privat din țară și regiune, care să satisfacă nevoile studenților locali și internaționali în furnizarea de educație tehnică de calitate la un preț accesibil. Curricula pentru cele mai multe programe de grad sunt trase de la Universitatea din Bristol în Marea Britanie

Cele mai multe componente ale programelor de gradul includ instruirea computerizată, scrierea și cercetarea pentru a pregăti elevii pentru muncă și pentru a le oferi abilitatea de a aplica tehnologii în toate aspectele educației lor. Admiterea la programele de gradul solicită solicitantului să îndeplinească, cel puțin, notele prescrise la disciplinele relevante la nivel de maturitate (local sau de peste mări) sau să dețină alte calificări echivalente acceptate de AIMST University .

Mediul de instruire pentru toate cursurile în limba engleză, deși importanța limbii naționale va fi subliniată în toate activitățile Universității. AIMST University va oferi suport lingvistic pentru studenți înainte și în timpul studiilor universitare, pentru a asigura un nivel acceptabil de fluență.

AIMST

Viziune

Viziune

Să fie o universitate de clasă mondială, realizând excelență în predare și cercetare și angajată în serviciul societății în promovarea educației pe tot parcursul vieții.

Misiune

Pentru a fi o universitate premier în țară și regiune pentru studiul medicinii și a altor științe medicale, inginerie, tehnologie informatică, științe aplicate, afaceri și contabilitate.

Oferirea de programe de licență și studii postuniversitare acreditate de înaltă calitate, la un nivel avansat de tehnologie, la un preț accesibil, conceput pentru a satisface nevoile individuale, comunitare și naționale ale forței de muncă, în conformitate cu filosofia educațională națională.

Pentru a menține standarde academice înalte și calități de predare care promovează gândirea analitică și judecata independentă necesară pentru a funcționa responsabil într-o societate democratică și din ce în ce mai globală.

A fi un centru de excelență pentru cercetare și inovare în domeniile științifice și tehnologice disciplinare și interdisciplinare de frontieră, relevante pentru țară și regiune.

Tur virtual

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea Health BScs » Vedea Health MSc » Vedea Health Diplome » Vedea Health Doctorate » Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea An Fundațional » Vedea BSc-uri » Vedea Diplome » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Doctor în Filosofie în Management

Campus Cu normă întreagă 1 semestru Înscriere Deschisă Malaysia Alor Setar

[+]

Semestrul 1

Opțiuni de carieră

Avem, de asemenea, o echipă de Consilierilor Student instruiți profesional, care sunt întotdeauna dispuși să ajute elevii în rezolvarea oricăror dificultăți personale sau probleme.

Ajutorul financiar

Rata de actualizare se bazează pe numărul lui A obținut și ar putea fi la fel de mare ca 70% din taxele de studii.

Rata de actualizare se bazează pe numărul lui A obținut și ar putea fi la fel de mare ca 70% din taxele de studii.

[-]

Doctor în filozofie în domeniul biotehnologiei

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 8 anii Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 2 mai mult

Obiectivul programului de studii postuniversitare este de a oferi studenților absolvenți cu posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele obținute prin cercetări independente într-o ramură selectată de Biotehnologie. Acest lucru va permite absolvenților să fie competente în gestionarea de bază și cercetarea aplicată în specialitățile lor alese. [+]

Doctor în Filosofie în Biotehnologie

Facultatea de Stiinte Aplicate (FAS) a fost al doilea Facultatea care urmează să fie înființat la AIMST. Ea și-a stabilit obiectivele sale de a promova programe multidisciplinare de ultimă oră în care sunt infuzate elementele și inovativitate technopreneurship concepute pentru a spori competitivitatea pe piață.

În prezent, Facultatea are doar un singur departament, care este Departamentul de Biotehnologie. În cadrul acestui departament, FAS oferă propriul său program de studii de trei ani, cu onoruri și anume BSC (Hons) în Biotehnologie (BT). În plus față de curs de BSC, Master Of Science (MSc) și Doctor în Filosofie (PhD) în Biotehnologie (de cercetare), sunt, de asemenea, oferite de FAS prin Departamentul de Biotehnologie. Programele postuniversitare sunt din ce în ce mai populare în rândul studenților și numărul de studenți sunt în creștere în fiecare an.... [-]