Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

UBA a fost ajuta pe elevi să obțină calificări educaționale recunoscute la nivel internațional de peste 6 ani. Până în prezent, 2.000 de studenți din toată lumea au înscris în programele noastre.

UBA a fost parteneriatul cu diverse universități care oferă calificări recunoscute pentru studenții din întreaga lume. Programele de învățământ la distanță on-line UBA oferă în colaborare cu diferite universități din Marea Britanie vă permit să studieze oricând, oriunde, și pe propriul ritm fără frontiere.

MISIUNE:

  • Pentru a oferi programe acreditate de recunoaștere internaționale la prețuri accesibile.
  • De a furniza absolvenți cu tot sprijinul de care au nevoie pentru a reuși în realizarea unei calificări universitare.
  • Pentru a încorpora absolvenți cu un studiu practic abilitate viață cu abilități de supraveghere și de management, în scopul de a atinge obiectivul corporativ.
  • Pentru a explora absolvenți aptitudini și oportunități, ca răspuns la nevoile naționale și globale.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Universal Business Academy

Executive Doctor of Business Administration este un program de doi ani de cercetare aplicată pentru profesioniștii care doresc să-și evalueze pregătirea profesională și m ... [+]

Clasa întâi (World Top 10 program EDBA) MODULE DE PROGRAM 1. Leadership în afaceri (10) 2. Managementul antreprenorial (10) 3. Managementul Marketingului Internațional (10) 4. Gestiunea financiară (10) 5. Metodologia cercetării (10) 6. DPP (10) 7. Teze (60) Total 120 credite Durata - 2 ani de recunoaștere și de acreditare: 1. Recunoscută de Ministerul Francez al Educației Naționale, Învățământului Superior și Cercetării 2. Acreditat de Serviciul de Acreditare pentru Școli, Colegii și Universități Internaționale (ASIC)

[-]
Malaysia Johor Bahru
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

UBA - Diploma in TESOL

Universal Business Academy (UBA) 2017 Corporate Video

UBA - 12 months MBA, UK

UBA - 12 months Online MBA, UK

Location address
14A, Jalan Harimau Tarom,
Taman Century, 80250
Johor Bahru,

+607-333 5111
www.universalbusinessacademy.com

Johor Bahru, Johor, 80250 MY