Transcontinental Institution Of Higher Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM NOI?

Această instituție a fost construită de un grup de educatori globali cu experiențe din întreaga lume. După ce am văzut schimbările constante cu care se confruntă lumea afacerilor și cauza principală a educației tradiționale, am decis să acționăm. Această instituție a fost concepută și condusă de educatori pasionați cu experiențe din universități de top din întreaga lume, cum ar fi Universitatea Stanford și Pace din SUA, Universitatea din Liverpool și Școala londoneză de afaceri și finanțe din Marea Britanie, Universitatea de Afaceri Internaționale și Economie și Universitatea din Beijing în China, Școala de Afaceri Grenoble din Franța, Universitatea Global U21 din Singapore, Universitatea de Studii Profesionale din Ghana, Universitatea Chulalongkorn din Thailanda și multe alte instituții de top din regiunile respective.

Dezvoltarea holistică individuală

INSTITUTUL TRANSCONTINENTAL AL ​​ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

Noi integrăm călătoria dvs. educațională cu un plan individual de dezvoltare . Aceasta începe de la înscrierea inițială a cursantului în instituția noastră și se dezvoltă continuu prin fiecare modul. Unele dintre evoluțiile conștiente includ inteligența emoțională, încrederea și capacitățile de inovare. Înainte de a începe un modul, profesorii dvs. integrează nevoile personale de dezvoltare în procesul de învățare înainte de a intra în prima clasă. Nu începeți niciodată ca un individ necunoscut care face parte dintr-o listă de studenți. Sistemul nostru integrat de dezvoltare holistică individuală accelerează ritmul dezvoltării pe măsură ce progresați prin fiecare modul.

VS.

ALTE UNIVERSITĂȚI

Dezvoltarea integrată a studenților nu este prezentă în majoritatea universităților, o dezvoltare mai puțin holistică. Profesorii încep fiecare modul în care îi văd pe elevi ca pe o "martoră" , fără să știe de nevoile sau obiectivele unice ale fiecărui student. Dezvoltarea dvs. începe de obicei de la "0" cu fiecare semestru.


Înscrieți-vă aici pentru seminarul nostru din Malta .

Articole și publicații

Dezvoltați eficient abilitățile corecte
Cum vă puteți depăși potențialul?
Trei moduri de a obține loialitatea angajaților și păstrați-vă performanții de la plecare

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:


Doctor în afaceri - Fii un învățător de neuitat

Online Campus Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 4 anii Înscriere Deschisă Malta Mosta + 2 mai mult

Unforgettable! Nu doar cu experiențele transformatoare, ci și cu tot ceea ce înveți. Spre deosebire de învățământul tradițional în care uitați cele mai multe din ceea ce învățați, descoperiți aventura de învățare de neuitat și holistică care vă va permite să vă depășiți potențialul. Ph.D. în cursul de afaceri este conceput pentru liderii care au o pasiune pentru cercetare, inovare, dorința de a face o diferență profundă prin educație (atât online, cât și pe versiuni disponibile). [+]

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Ph.D. în cursul de afaceri este conceput pentru liderii care au o pasiune pentru cercetare, inovare, dorința de a face o diferență profundă prin educație. Dacă sperați să câștigați o credibilitate extraordinară și dorința de a deveni un expert recunoscut într-un anumit domeniu, acest curs vă va propulsa ca pe nimic pe care l-ați experimentat vreodată. Într-un cadru de dezvoltare dovedit dovedit, design-ul curriculum-ului oferă o concentrare strategică de neegalat asupra creșterii dvs. ca individ integrat dintr-o perspectivă de inteligență multiple, pe lângă dezvoltarea științifică. Proiectat de cercetători renumiți la nivel mondial și experți în diferite domenii de afaceri, cursul vă permite să începeți călătoria ca cercetător sistemic prin cercetări originale și dezvoltați în continuare teorii-cheie care ajută societățile să avanseze dintr-o perspectivă culturală unică. Cu accent pe teoria fundamentată, acest curs vă oferă gândirea critică și sistemică necesară pentru crearea de teorii și concepte inovatoare care vă transformă mediul de afaceri.... [-]