Agribusiness Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Agribusiness Academy . Indiferent dacă sunteți nou în industrie sau un lider cu experiență, suntem încântați să vă vizitați site-ul nostru; suntem încrezători că veți găsi ceva care să vă ajute în dezvoltarea dvs. și a afacerii dvs.

Agribusiness Academy este un furnizor de educație online pentru Food

Lucrăm cu experți și lideri de vârf din lume pentru a oferi educație actualizată, relevantă și practică pentru a ajuta oamenii care doresc rezultate mai bune în afacerea lor. Susținem fiecare elev cu forumuri conduse de experți, discuții de la egal la egal și o echipă de servicii pentru cursanți dedicată sprijinirii tuturor.

Cursurile noastre predau profesioniștilor și întreprinderilor acțiunile de care au nevoie pentru a obține mai multe impacturi sociale, economice și de mediu. Este bun pentru indivizi, bun pentru afaceri și bun pentru planetă. Împreună, un sector educațional și inovator de produse alimentare și agro-business poate rezolva multe dintre problemele lumii și intenționăm să fim în centrul acestei învățări.

Începeți astăzi călătoria dvs. cu unul dintre certificatele noastre sau discutați cu noi despre nevoile unice pentru dvs. sau pentru afacerea dvs.

Locații

Citind

Address
250 South Oak Way
GreenPark

RG2 6UG Citind, Anglia, Regatul Unit

Newcastle-under-Lyme

Address
Merchant House
30 Cloth Market
Newcastle upon Tyne

NE1 1EE Newcastle-under-Lyme, Anglia, Regatul Unit

San Jose

Address
19925 Stevens Creek Blvd.
Cupertino

95014-2358 San Jose, California, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: