University of Stirling

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce e special în universitate?

Deseori descris ca fiind unul dintre cele mai frumoase campusuri din Marea Britanie, campusul University of Stirling este unic. Amplasat într-o proprietate de 330 de hectare cu propriul lac și castel, înconjurat de frumosul sat scoțian. Aceasta creează o atmosferă relaxată și liniștită. Și cu 11.000 de studenți, veți simți o mare parte a comunității de acolo.

Centrul de Arte MacRobert este centrul cultural al campusului. Cu o colecție de artă publică și un teatru unde puteți viziona spectacole de comedie și dans live. Există, de asemenea, un cinematograf care filmează indie și filme de la Hollywood.

Căutați un loc distractiv pentru a vă întâlni cu prietenii din campus? Există trei cafenele și zece restaurante și baruri pentru a alege de la. Bucurați-vă de o masă de casă - alegeți dintre alimentele italiene, americane, britanice și tradiționale scoțiene. Urmăriți sporturile live, luați parte la un test sau vedeți la karaoke!

Nu o persoană de dimineață? Nici o problema. Cu acces non-stop la computerele din campus, puteți să studiați oricând vă convine cel mai bine. Fiecare cafenea are acces WiFi, astfel încât să puteți lua laptopul și să studiați și acolo.

Biblioteca Universității are peste 300.000 de cărți, 46.000 e-cărți și 45.000 de e-jurnale. Zona de studiu oferă acces non-stop la spații de studiu, calculatoare și facilități de tipărire - tot ce aveți nevoie pentru studii de succes! Iar Serviciul Cariere și Angajare oferă consultanță specializată de la cariere orientate spre facultate și consultanți de angajare.

Exercițiul regulat este o modalitate excelentă de a rămâne fericit și sănătos în timpul studiilor. Veți avea acces la o piscină de 50 de metri, la o sală de gimnastică și o suită de fitness complet echipată, terenuri în aer liber și squash de interior și terenuri de tenis. Doriți să încercați mâna la golf? O gamă de conducere și un teren de golf cu nouă găuri înconjoară Castelul Airthery pentru a le folosi. Veți găsi peste 50 de cluburi și societăți sportive care se vor alătura la Stirling.

Aveți nevoie să cumpărați o carte? Aranjați un zbor? Colectați o rețetă? Puteți face totul în campus. În incintă se află o bancă, un agent de turism, o librărie, un supermarket și o farmacie.

Pregătiți-vă pentru succes

Puteți afla că studiați în Marea Britanie diferit de ceea ce sunteți obișnuiți. Nu vă faceți griji, cadrele didactice prietenoase sunt acolo pentru a vă ajuta să vă adaptați. Acestea vă vor arăta cum să efectuați cercetarea și să vă referiți la sursele dvs.

Veți obține o mulțime de exerciții și sprijin cu scris eseuri academice și de a face prezentări. Când va veni timpul, veți fi pregătiți pentru diploma.

Un loc minunat de învățat

Alăturați-vă unei comunități de studenți din peste 115 de țări. Pentru că este o universitate bazată pe campus, atmosfera este prietenoasă, sociabilă și strânsă. Stirling a fost clasat pe primul loc pentru "un loc bun pentru a fi" (ISB 2012).

Universitatea se angajează să vă asigure că aveți cea mai bună experiență studențească în Regatul Unit. Ei lucrează îndeaproape cu studenții pentru a oferi cele mai bune programe și programe de gradul posibil. Acesta este motivul pentru care au obținut un premiu de excelență de 5 stele pentru predare, facilități și incluziune în evaluările Universității QS Stars 2014.

Un centru de studiu conceput pentru dvs.

Veți găsi centrul INTO în inima campusului, la doar câteva minute de principala bibliotecă University of Stirling , centrul sportiv și Uniunea Studenților.

Îți este frică să trăiești departe de casă? Nu e nevoie să fii. Ori de câte ori doriți să discutați cu cineva, accesați Centrul INTO. Serviciile de asistență se bazează acolo. Senzația de casă? Problema cu cazarea? Oricare ar fi problema, sunt acolo pentru tine când ai nevoie de ele.

Mutarea într-o țară nouă este un pas mare, dar vă vor ajuta să vă stabiliți. Personalul prietenos de asistență vă va ajuta să deschideți un cont bancar din Regatul Unit și să vă înregistrați la un medic. Aveți nevoie de ajutor cu viza dvs.? Vino la unul dintre atelierele de viză și o vor sorta împreună.

Dar cum ai face prieteni? A trăi în cazarea studenților înseamnă că veți fi mereu în centrul acțiunii. Veți face prieteni din momentul în care veți ajunge în campus. Colegii tăi nu se pot aștepta să te întâlnească!

Centrul INTO organizează câteva activități distractive și excursii pentru dvs. și noii prieteni. Acest lucru vă oferă un timp excelent de lipire în afara sălii de clasă. Nu uitați, veți putea să vă înscrieți în oricare dintre cele 100 de cluburi și societăți din cadrul Universității. Sunt un mod minunat de a face prieteni care împărtășesc interesele tale.

În University of Stirling Services

Noua facilitate de predare a fost deschisă în septembrie 2017. Facilitățile disponibile în cadrul Centrului includ:

  • Birou de bun venit - este deschis de luni până vineri între orele 8.30-17.30.
  • Teatrul de lectură - o cameră mare, multifuncțională, unde veți avea cursuri de curs.
  • Camere de predare - 10 săli de predare, toate dotate cu ecrane interactive.
  • Spații sociale - o mulțime de spații în jurul centrului, unde vă puteți relaxa și puteți petrece împreună cu prietenii.
  • Centrul de Resurse pentru Învățare (LRC) - materiale de sprijin pentru studiul accesului, cum ar fi cărți, jurnale și ziare, precum și computere și facilități de imprimare.
  • INTO Café and Restaurant - care servește o varietate de băuturi răcoritoare la studenții internaționali.


Clase moderne, interactive

Fiecare clasă are cea mai recentă tehnologie de învățare. Birourile au calculatoare integrate conectate la tablele interactive, astfel încât este ușor să se implice. Nu veți doar să stați și să ascultați pe cineva vorbind - veți învăța prin a face. Îți va place să interacționezi cu totul.


Învățând dincolo de sala de clasă

De asemenea, veți avea acces la Succeed, mediul virtual de învățare al Universității. Aceasta înseamnă că puteți descărca note de curs și conținutul cursului în mișcare. Și puteți participa la discuții online cu colegii de clasă și tutori.

Centrul de resurse pentru învățare este un spațiu dedicat învățării care conține zone de studiu și articole de împrumutat. Veți găsi cărți, DVD-uri, reviste, CD-uri și ziare. Aveți nevoie să imprimați sau să scanați ceva? Vino la Centrul de Resurse pentru Educație.


Cafenele din campus

Este important să faceți pauze regulate atunci când studiați. Pentru momentele în care trebuie să realimentezi, veți găsi trei cafenele diferite și zece locuri diferite de luat masa în campus.

Veți găsi mese ușoare, cum ar fi sandvișuri, salate și supe în campus. Când aveți nevoie de ceva mai mult de umplut, există burgeri, pizze, nachos și shawarma wraps. Nu sunteți niciodată prea departe de o cafea proaspăt preparată, de prânz sau de o gustare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe Pathway Universitare » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea An Fundațional » Vedea Cursuri »

Contactează

INTO University of Stirling

Adresă, linia 1 University of Stirling INTO University of Stirling Airthrey Castle
FK9 4LA Stirling, Scotland, Regatul Unit
website https://www.intostudy.com/en-gb/universities/university-of-stirling