Citește Descrierea Oficială

58449_girl-ethiopian-child-portrait-38634.jpeg

Viziunea noastră este de societăți egale și durabile, la nivel local și global, unde toată lumea poate trăi în siguranță și împlinesc vieți fără sărăcie și nedreptate. Credem cu entuziasm că cercetarea, cunoștințele și dovezile de vârf sunt esențiale în modelarea schimbărilor necesare pentru o viziune mai largă și pentru a ajuta oamenii, societățile și instituțiile să navigheze în fața provocărilor viitoare. Dar contextele și provocările globale dinamice necesită noi tipuri de cercetare și cunoștințe, dezvoltate și împărtășite în noi moduri.

Cum vom face diferența

Prin angajamentul nostru față de excelența angajată aplicată în toate domeniile interconectate de cercetare și cunoaștere, predare și învățare și comunicare și impact, vom lucra la nivel local și global în învățarea reciprocă către transformări care reduc inegalitățile, accelerează durabilitatea și construiesc societăți mai incluzive și mai sigure.

Lucrul în parteneriat pentru a face față provocărilor globale

Strategia noastră 2015-2020 este susținută de trei provocări definitorii.

Reducerea inegalităților

Reducerea inegalităților, inclusiv inegalitățile economice, sociale și politice care intersectează și amenință să submineze progresele viitoare în reducerea sărăciei și să asigure că beneficiile creșterii economice globale contribuie în mod mai uniform la îmbunătățirea mijloacelor de trai și bunăstare a comunităților de pretutindeni.

Accelerați durabilitatea

Accelerați sustenabilitatea pentru a răspunde provocărilor urgente ale schimbărilor climatice și ale mediului prin restructurarea economiilor și a societăților și găsirea de căi de dezvoltare care să răspundă cererii globale de resurse, asigurând în același timp mijloacele de trai locale și justiția într-o lume din ce în ce mai presată și urbanizată.

Construiți societăți inclusive și sigure

Crearea unor societăți incluzive și sigure, în care cetățenii să fie protejați împotriva amenințărilor provocate de conflicte, precum și a șocurilor de natură economică, politică și socială și să simtă că au un interes în guvernarea comunităților în care trăiesc.

Vom dezvolta și aplica abordarea angajamentului de excelență, inclusiv consolidarea parteneriatelor globale, pentru a ne asigura că munca noastră contribuie în mod substanțial la îndeplinirea acestor provocări.

Telurile noastre

  1. Contribuiți la transformările care reduc inegalitățile, accelerează durabilitatea și construiesc societăți incluzive și sigure.
  2. Încorporați excelența angajată și cei patru piloni ai săi în tot ceea ce facem.
  3. Lucrați la nivel local și global într-o încadrare universală a dezvoltării.
  4. Creați un institut care să înflorească financiar și organizațional și să-și trăiască valorile.

Ce este angajarea excelenței?

Excelența angajată este abordarea distinctivă a IDS pentru construirea și mobilizarea cunoștințelor, precum și pentru predarea și învățarea reciprocă pentru dezvoltare. Conlucrarea excelenta inseamna ca calitatea inalta a muncii noastre (excelenta) depinde de legatura dintre ea si de cei care se afla in centrul schimbarii pe care dorim sa o vedem (angajata).

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Institute of Development Studies

Oferim un program de studiu supravegheat care conduce la un doctorat în subiecte strâns legate de prioritățile noastre de cercetare actuale. ... [+]

Liderii lumii în studiile de dezvoltare

IDS este o instituție de lider mondial pentru cercetare în domeniul dezvoltării, predare și învățare, impact și comunicare, cu sediul la Universitatea din Sussex. Universitatea din Sussex este clasată pe primul loc în lume pentru studii de dezvoltare. Această clasare QS mondială reflectă reputația puternică și calitatea ofertei de cercetare și cursuri din campus, inclusiv prin IDS.

Cercetare la IDS

IDS este dedicat cercetării proceselor de dezvoltare socială, politică și economică și de schimbare pentru a înțelege problemele legate de sărăcie și problemele legate de dezvoltare în domeniile locale, naționale și globale. Prin cercetarea noastră, ne străduim să ne realizăm viziunea societăților echitabile și durabile, atât la nivel local, cât și la nivel global, în care toți trăiesc în condiții de siguranță și împlinesc vieți libere de sărăcie și nedreptate.... [-]

Regatul Unit Brighton
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK
Brighton, Anglia, Regatul Unit