Institute of Development Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre IDS

Institute of Development Studies (IDS) este o organizație globală de cercetare și învățare pentru schimbări echitabile și durabile. În parteneriat cu Universitatea din Sussex, IDS este pe primul loc în lume pentru studii de dezvoltare de QS University Rankings.

Oferim cercetare de ultimă oră, învățare și învățare de nivel mondial pentru a transforma abordările pentru o dezvoltare echitabilă și durabilă care ajută la asigurarea vieții mai bune pentru toată lumea, de oriunde.

Învață cu cei mai buni

Studenții și cercetătorii de la IDS provin din întreaga lume și sunt uniți în angajamentul lor de a ajuta la rezolvarea problemelor din lumea reală, cum ar fi bolile, schimbările climatice și conflictele.

IDS este în fruntea dezvoltării. Spre deosebire de multe universități tradiționale, studenții noștri sunt înconjurați de cercetători în acțiune, care lucrează pentru o schimbare echitabilă și durabilă. Calitatea învățăturii noastre și diversitatea corpului nostru de studenți internaționali creează un mediu care inspiră, informează și permite următoarei generații de campioni de dezvoltare să învețe cu cei mai buni.

Gradele noastre atrag studenții care lucrează în INGO, guverne, organizații ale societății civile, instituții academice, afaceri și în alte părți care doresc să-și avanseze înțelegerea teoretică și practică a dezvoltării, să-și îmbunătățească perspectivele de carieră și să facă lumea un loc mai bun.

Absolvenții noștri au continuat să ocupe funcții de conducere în organizații globale, cum ar fi Banca Mondială și Națiunile Unite, și în organizații de frunte ale societății civile, precum și să devină miniștri și oficiali în guvernele naționale din întreaga lume. În 2018, alumna Carlos Alvarado Quesada a fost ales președinte al Costa Rica.

Aflați mai multe despre cursurile noastre de master postuniversitare , programul nostru popular de cercetare doctorală și cursurile noastre de pregătire profesională.

Locații

Brighton

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, Anglia, Regatul Unit