Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) este o parte înfloritoare a Universității Nottingham Trent (NTU); suntem recunoscuți pe plan internațional ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri din Marea Britanie, oferind o educație excelentă și o cercetare care are un puternic impact pozitiv asupra carierelor, afacerilor și comunității globale. Avem una dintre cele mai mari și mai diverse facultăți ale oricărei școli de afaceri, oferindu-vă teorii de inovare, o vastă experiență de afaceri și o învățătură de inspirație și de susținere.

Acreditari

Știm că NTU este un loc minunat de a fi student, dar este fantastic să vedem toată recunoașterea externă pe care Universitatea a sărbătorit-o în ultimii ani. Iată o listă a câtorva dintre acreditările și clasamentele noastre recente:

 • NTU numit "Universitatea de An", în 2017 Times de învățământ superior de învățământ.
 • NTU se situează pe locul 16 în Ghidul Universității Guardian din 2019.
 • NTU este clasat pe locul 37 în The Times și Good Times Ghidul bunului universitar 2019.
 • BNS au fost selectate pentru "Business School of the Year" în cadrul Premiilor pentru Învățământul Superior de 2018 Times.
 • BNS au atins acreditările EQUIS și AACSB
 • BNS sunt clasate în primele 95 de școli europene de afaceri din Financial Times
 • Cursurile NBS "Master în Management" sunt clasate în top 100 în Financial Times.

Nu este un moment mai bun să ni se alăture pentru diploma!

Conexiuni cu industria

Avem 600 de conexiuni cu mediul de afaceri și industrie din întreaga lume, oferindu-vă o vastă rețea internațională de profesioniști.

 • Toate cursurile noastre sunt supravegheate de un grup de consilieri care include angajatori și absolvenți internaționali, asigurând că conținutul cursului este actualizat și relevant pentru nevoile afacerii.
 • Desfășurăm în fiecare an un târg de recrutare absolvent și alte evenimente de carieră orientate spre industrie, oferindu-le elevilor șansa de a se întâlni cu angajatorii absolvenți și de a afla despre viitoarele oportunități de angajare și stagii.

Seria de cursuri de lideri de afaceri vede elevii să învețe de la liderii de vârf ai organizațiilor importante, printre care IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota și Institutul de Marketing Chartered.

O experiență cu adevărat internațională

Ne angajăm să oferim fiecăruia dintre studenții noștri o educație și o experiență cu o perspectivă internațională, indiferent de cursul pe care îl alegeți să îl studiați.

 • Lucrăm cu peste 80 de instituții partenere din întreaga lume, care oferă studii în străinătate și oportunități de școală de vară.
 • Avem o reputație internațională remarcabilă și atragem o comunitate globală de studenți și personal din peste 80 de țări.
 • Elevii au posibilitatea de a participa la școlile de vară găzduite de partenerii noștri din întreaga lume.

Studenții noștri

Nu luați doar cuvântul nostru pentru asta - auziți ce

Îmbunătățirea carierei

La Nottingham Business School, ne concentrăm asupra capacității dvs. de angajare de la începutul studiilor postuniversitare. Vă oferim o experiență de învățare care integrează teoria și practica. 98% dintre absolvenții noștri de studii postuniversitare lucrează sau continuă să studieze în termen de șase luni de la terminarea studiilor (ultimul sondaj 2016-17 privind destinația absolvenților din învățământul superior).

 • Noii studenți MSc cu program complet pot alege să adauge un stagiu de lucru pe un an. *
 • Lucrăm cu peste 70 de companii în fiecare an pentru a oferi studenților noștri oportunități de consultanță.
 • Studenții noștri au posibilitatea de a alege un proiect important. Oportunitățile includ un proiect de consultanță live, un stagiu de trei luni, o școală internațională de vară sau un proiect de cercetare de afaceri.
 • Vă puteți implica cu Săptămâna Responsabilității Globale și Săptămâna Global Business.

* excluzând MSC antreprenoriat, MSc International Business (unic de atribuire) și MSc International Business (Dual Award). De asemenea, avem o echipă dedicată de angajare , care oferă sfaturi personalizate pentru a inspira și pentru a îmbunătăți fiecare etapă a planificării carierei.

burse de studiu

Înțelegem că solicitarea pentru universitate poate fi costisitoare, pentru că ați putea obține o bursă pentru a vă ajuta să vă finantați studiile. Acordăm burse studenților care pot demonstra excelente realizări, pasiuni și dedicații pentru studiile lor.

Dacă sunteți student la domiciliu sau la UE, vă rugăm să vizitați pagina noastră de taxe și finanțare care vă oferă detalii despre bursele disponibile și despre împrumutul postuniversitar de la guvernul britanic.

Dacă sunteți student internațional care deține o ofertă de a studia cu noi, puteți aplica pentru una dintre bursele noastre internaționale. Vă rugăm să vizitați pagina noastră de burse internaționale pentru detalii.

Pathway Cursuri

Unii studenți internaționali pot avea nevoie de o educație suplimentară pentru a se califica pentru o diplomă. În colaborare cu organizația parteneră, Kaplan International Pathways , Nottingham Trent University oferă o serie de opțiuni de traseu de intrare pentru studenți, inclusiv universitare și postuniversitare Pathway cursuri.

Un curs de Pathway oferă pregătire completă pentru studii la nivel universitar și este condus la Nottingham Trent International College. După finalizarea cu succes a cursului lor la nivelul cerut, studenții care intenționează să progreseze sunt garantate un loc la gradul ales.

Locații

Nottingham

Nottingham Business School

Address
Nottingham Business School
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 115 8484460

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited