The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Nottingham: Facultatea de Inginerie

Facultatea de Inginerie de la NottinghamEste cunoscut pentru cercetarea sa de clasă mondială, predare inspirativă și comunitate academică diversă.

Adăugându-ne la Nottingham, veți face parte dintr-o comunitate de studenți din peste 150 de țări diferite din întreaga lume.

 • Al treilea în Marea Britanie pentru putere de cercetare în cadrul REF 2014, Cadrul de excelență al Guvernului britanic
 • Mai mult de 98% din cercetarea în domeniul ingineriei este de calitate internațională, 85% fiind considerată ca fiind lider mondial sau excelent pe plan internațional (REF 2014)
 • O Top 10 facultate de inginerie din Marea Britanie: Times World Higher Education World Rankings University 2017
 • Nottingham este clasat pe locul 10 în Marea Britanie pentru Inginerie Mecanică și Inginerie Electrică (QS World Rankings 2017)

Veți găsi facultatea este un mediu de lucru prietenos și de susținere. Veți lucra alături de oameni creativi și de inspiratie, care sunt dornici de a împărtăși experiențele lor.

Ne angajăm să susținem oameni talentați și să dezvoltăm parteneriate cu industria, organismele de finanțare și agențiile guvernamentale, pentru a crea un mediu pozitiv în care prosperă descoperirea, bursa, inovația, exploatarea comercială și angajamentul public. Facultatea este implicată în sute de proiecte de cercetare în direct și lucrează îndeaproape cu industria. Orientarea și abordarea noastră practice vă pot ajuta să vă echipați cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă deplasa în cercetare postuniversitară sau pentru a vă urma o carieră în inginerie oriunde în lume.

Prin studierea la Nottingham veți:

 • Dezvoltați abilități de marketing de înaltă calitate
 • Fiți predați de personalul academic excepțional și foarte citat, adesea lideri mondiali în domeniul lor
 • Faceți parte dintr-o comunitate globală postuniversitară cu o rețea de campusuri internaționale din Marea Britanie, China și Malaezia
 • Absolvent cu o calificare recunoscută și valabilă la nivel internațional

Veți fi învățați de cadre universitare care sunt pasionați de domeniile lor de expertiză și se angajează să dezvolte viitoarele ingineri, arhitecți și cercetători viitori. În calitate de student postuniversitar în cadrul facultății, veți avea acces la o suită impresionantă de facilități și resurse pentru a susține activitatea într-o varietate de specializări.

Multe dintre cursurile noastre sunt acreditate de organisme profesionale și multe dintre proiectele noastre de cercetare sunt de natură multidisciplinară, reunind o gamă largă de specialiști din întreaga universitate, institute de cercetare, parteneri din industrie și departamente guvernamentale pentru a dezvolta soluții noi pentru provocarea problemelor globale.

În 2012 am deschis Institutul pentru Tehnologia Aerospațială (IAT), care găzduiește programul de doctorat inovativ Marie Curie, axat pe furnizarea unui plan pentru transportul aerian de mâine. Casa noastră energetică creativă este o dezvoltare de șapte case care oferă un loc de test viu pentru firmele de frunte care lucrează cu Universitatea pentru a investiga integrarea tehnologiilor eficiente din punct de vedere energetic în clădiri.

Punctele noastre forte de cercetare includ materiale compozite, fabricarea de aditivi și imprimare 3D, energie, durabilitate și aerospațială. Avem una dintre cele mai mari grupuri de cercetare în domeniul electronicii de putere și unul dintre cele mai mari grupuri de cercetare din industria farmaceutică din lume.

Universitatea din Nottingham

 • A fost acordat un premiu de aur pentru excelenta noastră predare în Cadrul de Excelență în Predare (TEF) din Marea Britanie 2017
 • Una dintre cele mai vizate universități din Marea Britanie de către angajatori absolvenți (Universitatea 1 cea mai bine orientată (Piața absolventă în 2014) și cea de-a doua cea mai vizată universitate (Piața absolventă în 2015 și 2016)
 • Universitatea numită a anului pentru ocuparea unui post universitar în The Times și ghidul universitar Good Times, 2017

Universitatea din Nottingham Centrul pentru Educație în Limba Engleză (CELE) oferă înaltă calitate de limba engleză și pregătirea și pregătirea competențelor de studiu înainte și în timpul studiilor studenților.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Factori umani

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Cercetarea factorilor umani se concentrează pe cercetarea multidisciplinară care cuprinde studii de interacțiune între oameni, mașini și tehnologie pentru a dezvolta produsele și sistemele pe care le folosim în fiecare zi. [+]

Subiectele de doctorat pot acoperi multe domenii diferite în cadrul acestei discipline, cum ar fi proiectarea, fabricarea, asamblarea, măsurarea, testarea și modelarea.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

În cadrul Grupului de Cercetare a factorilor umani (HFRG), avem o gamă largă de facilități tehnice care sunt utilizate pentru proiecte de cercetare și consultanță, precum și pentru predare. Laboratorul de utilizare și ergonomie constituie un spațiu autonom care conține o gamă largă de echipamente video și de captare a datelor. Ca rezultat, putem efectua studii de evaluare a utilizabilității și ergonomiei, în care comportamentul participanților poate fi observat și măsurat într-o manieră controlată. Laboratorul de simulare a transportului HFRG permite desfășurarea cercetărilor noastre într-un mediu sigur, controlat și rentabil. Acest lucru a avut o importanță deosebită în activitatea de transport, în care în prezent dispunem de simulatoare de înaltă fidelitate pentru mașini, motociclete și trenuri.... [-]


Ingineria mediului înconjurător

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Ingineria mediului este aplicarea științei și ingineriei pentru a contribui la îmbunătățirea mediului natural, încercând să faciliteze furnizarea de apă, aer și terene sănătoase. [+]

Temele de cercetare pentru acest doctorat sunt foarte variate, dar pot include procesarea cu microunde, tratarea apelor reziduale, gazele cu efect de seră, îndepărtarea poluanților în apă și sol, precum și multe alte aspecte.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

Există laboratoare extinse cu echipamente de la bancă la scară pilot. Suntem una dintre puținele universități din Marea Britanie care au acces la spectroscopia de masă, microscopia electronică de scanare și microscopia forței atomice și o suită de "realitate virtuală", în care puteți construi și optimiza propria fabrică de procesare completă.... [-]


Ingineri de inginerie mecanică și geodezie spațială

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Ingineria geodezică și geodezie spațială este aplicarea științei și tehnologiei pentru măsurarea și reprezentarea Pământului. Cercetarea implicată poate acoperi o serie de discipline, inclusiv ingineria geospațială și monitorizarea; Fotogrammetrie și teledetecție; Tehnologia și aplicațiile sistemelor de navigație prin satelit, precum GPS și Galileo; Tehnologia de poziționare integrată; Monitorizarea mediului și a atmosferei; Geodezie fizică și spațială. [+]

Cercetarea implicată poate acoperi o serie de discipline, inclusiv ingineria geospațială și monitorizarea; fotogrammetrie și teledetecție; tehnologia și aplicațiile sistemelor de navigație prin satelit, precum GPS și Galileo; tehnologia de poziționare integrată; monitorizarea mediului și a atmosferei; geodezie fizică și spațială. Acest doctorat se află în cadrul Institutului Geospatial din Nottingham (NGI).

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități ... [-]

Inginerie chimică

Campus Cu normă întreagă 3 anii Înscriere Deschisă Regatul Unit Nottingham

Ingineria chimică este aplicarea științelor fizice și de viață, cu ajutorul matematicii pentru a produce, transforma, transporta și utiliza în mod eficient substanțele chimice, materialele și energia. [+]

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

Există laboratoare extinse cu echipamente de la bancă la scară pilot. Suntem una dintre puținele departamente din Marea Britanie care au acces la spectroscopia de masă, microscopia electronică de scanare și microscopia forței atomice și o suită de "realitate virtuală", în care puteți construi și optimiza propria fabrică de procesare completă.

Studenții postuniversitari au, de asemenea, acces la facilități de cercetare care includ o serie de echipamente, de exemplu:... [-]


Inginerie civilă

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Ingineria civilă acoperă o gamă largă de discipline și Universitatea din Nottingham este recunoscută pentru mediul său de învățare de clasă mondială și facilități excelente. [+]

Domeniile de cercetare din cadrul ingineriei civile pot fi bazate pe structuri, geotehnica, mecanica fluidelor, transporturi, topografie GPS, materiale rutiere si multe alte aspecte.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

Există facilități extinse disponibile elevilor de studii postuniversitare în cele două divizii de cercetare, inclusiv cele din Pavement Research Building, Institutul Geospatial din Nottingham și Centrul Nottingham pentru Geomecanică.... [-]


Inginerie de fabricație

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Ingineria de producție implică cercetarea și dezvoltarea de sisteme, procese, mașini, unelte și echipamente. Domeniile de proiecte pot acoperi multe domenii diferite în cadrul acestei discipline, cum ar fi proiectarea, fabricarea, asamblarea, măsurarea, testarea și modelarea. [+]

Ingineria de producție implică cercetarea și dezvoltarea de sisteme, procese, mașini, unelte și echipamente. Domeniile de proiecte pot acoperi multe domenii diferite în cadrul acestei discipline, cum ar fi proiectarea, fabricarea, asamblarea, măsurarea, testarea și modelarea.

Acest doctorat se află în cadrul Facultății de Inginerie. Activitatea de cercetare din cadrul facultății acoperă o gamă largă de aplicații, inclusiv medicină, aerospațială și inginerie auto, energie și industria construcțiilor, și include lucrări de la cele mai fundamentale studii până la investigații comerciale apropiate.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de trei ani, dar este disponibilă și pe parcursul a patru ani.... [-]


Inginerie electrică și electronică

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Doctoratul în inginerie electrică și electronică aduce inovații în domeniul științei și tehnologiei pentru aplicații variind de la generarea și utilizarea energiei electrice (inclusiv energia regenerabilă) până la prelucrarea informațiilor de mare viteză și calculul omniprezent. [+]

Domeniile de cercetare includ biofizica, imagistica si stiinta optica, inginerie fotonica, electronica de putere, ultrasunete si simulare electromagnetica.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element).

Cursul este de obicei finalizat pe o perioadă de aproximativ trei ani, dar un curs de 42 de luni este de asemenea disponibil.

Facilități

Facilitățile din facultate sunt remarcabile și includ o celulă electromagnetică transversală Gigahertz, o cameră anechoică RF, un laborator de evaluare a materialelor optice, un laborator RF, un laborator de fotoluminescență, laboratoare de optică și ultrasunete, cuprinzând bănci optice multiple, camere curate cu semiconductori, Modul de ambalare a modulelor, alimentare cu frecvență variabilă de 270 kVA, testarea dinamometrului la 800 kW și 120.000 rpm și testarea mediului, inclusiv temperatura, altitudinea, umiditatea și vibrațiile.... [-]


Inginerie mecanică

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Proiectele de doctorat pot acoperi multe domenii diferite în cadrul acestei discipline, cum ar fi mecanica termodinamică / fluid, dinamica structurală, mecanica și proiectarea. [+]

Acest doctorat se află în cadrul Facultății de Inginerie. Acest lucru oferă oportunitatea de a întreprinde un doctorat într-o gamă largă de domenii de cercetare și de a lucra în limitele tradiționale de cercetare fiind parte a echipelor interdisciplinare.

Activitatea de cercetare din cadrul facultății acoperă o gamă largă de aplicații, inclusiv medicină, aerospațială și inginerie auto, energie și industria construcțiilor, proiectare și dezvoltare durabilă și include lucrări de la cele mai fundamentale studii până la investigații comerciale apropiate.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element).... [-]


Materiale de inginerie și proiectare materiale materiale

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Cercetare care implică procesarea și caracterizarea materialelor cu o diversitate de aplicații. Proiectele MPhil / PhD sunt proiecte de cercetare specializate definite împreună cu supervizorii și pot acoperi multe domenii diferite în cadrul acestei discipline, cum ar fi ingineria nanomaterialelor, bioingineria, prelucrarea laser și materialele compozite avansate pentru a numi câteva domenii. [+]

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

Facilitățile includ o serie de tehnici de testare și caracterizare a materialelor, inclusiv o suită de microscop electronic, calculatoare conectate în rețea pentru a sprijini proiectarea asistată de calculator (CAD) și ingineria asistată de calculator (CAE) utilizând pachete software standard; Mecanica solida, termodinamica, mecanica fluidelor, vibratii, control, mecatronica; O gamă completă de tuneluri eoliene, inclusiv un tunel climatic; Instalații de testare a aeronavelor și echipamente și procese asociate; Complet automatizate 3D și 2D Anemometre Doppler cu laser și viteze de imagine pentru particule; O mașină de debitat cu jet de apă; Scări de înaltă precizie; Și un sistem de sudare.... [-]


Pdd celulele de combustibil pe bază de hidrogen și aplicațiile acestora

Campus Cu normă întreagă 4 anii August 2019 Regatul Unit Nottingham

Doctoratul în hidrogen, celulele de combustie și aplicația lor face parte din consorțiul energetic Midlands Energy și se desfășoară în colaborare cu Centrul pentru Cercetarea în domeniul hidrogenului și celulelor de combustibil de la Universitatea din Birmingham. Acesta este un program de doctorat cu durata de patru ani, care combină modulele predate cu oportunitatea de a cerceta tehnologiile de pionierat pe bază de hidrogen și celule de combustie. [+]

Consorțiul pentru Energie Midlands cuprinde universitățile din Nottingham, Birmingham și Loughborough, precum și parteneri de top ai industriei. Elevii au oportunitatea de a deveni specialiști în noile tehnologii durabile ale viitorului.

În cadrul CDT, există 50 de cadre didactice din mai multe discipline, cu accent pe inginerie chimică, dar care includ chimie, fizică, matematică, materiale, științe sociale și mediul construit. Acești specialiști contribuie la cele cinci teme principale de cercetare:

Celule de combustie cu membrană electrolitică polimerică Celule de combustie cu oxizi solizi Celule de combustibil portabile Producția și depozitarea hidrogenului Electroliză ... [-]

Tehnologia de construire a tehnologiei phd

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Tehnologia clădirii se concentrează pe strategiile și sistemele utilizate în clădiri pentru a asigura confortul și bunăstarea ocupanților, într-un mod care să recunoască necesitatea de a folosi energia și alte resurse într-o manieră responsabilă. [+]

Subiectele acoperite în acest domeniu de cercetare includ:

Clădiri cu nivel scăzut / zero de carbon clădiri ecologice; Sisteme de recuperare de căldură Modelarea computerelor și fizica clădirilor acustică iluminat Transferul de căldură și fluxul în 2 faze Servicii de construcție (de exemplu încălzire, refrigerare, aer condiționat) Calitatea mediului înconjurător (de exemplu, confortul termic și calitatea aerului) Ventilație / ventilație naturală Modelare termică Evaluarea post ocupație biomimeticii

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.... [-]


Tehnologia durabila a energiei

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Regatul Unit Nottingham

Proiectele de doctorat în domeniul tehnologiilor energetice durabile explorează modul în care tehnologiile noi și regenerabile pot fi valorificate la scara clădirilor și la mediul construit mai larg. [+]

Domeniile acoperite includ:

Sisteme combinate de energie termică Tehnologii de răcire Cicluri de putere termică stocare a energiei Eco-orașe / orașe inteligente Materiale de construcție durabile Vehicule, transport și controlul poluării Sisteme termice fotovoltaice; Sisteme de energie solară (de exemplu, răcire cu energie solară); energie eoliana Sisteme solare de desalinizare a apei Gestionarea și eliminarea durabilă a deșeurilor Combustibili fosili și tehnologii de captare a carbonului

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element).... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB