Citește Descrierea Oficială

Despre noi

La University of Stirling , diferența este în ADN-ul nostru - oferind educație cu un scop și efectuând cercetări care ajută la modelarea societății.

Suntem o universitate internațională cu un spirit de pionierat și o reputație globală pentru predarea și cercetarea de înaltă calitate. Suntem pasionați de crearea unui impact în tot ceea ce facem.

Stirling este un loc unde abilitățile - nu fundalul - sunt evaluate.

Reputația noastră

Efectuarea impactului nostru prin gândirea diferită

De la fondarea noastră în 1967, University of Stirling a fost întotdeauna condusă de gândirea transformatoare și spiritul de inovație. Misiunea noastră este să facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi studenților noștri cunoștințele și expertiza pentru a-și face impactul în lume.

Tot ceea ce facem face o diferență pozitivă în viața oamenilor. Suntem un agent al schimbării, conectând oamenii, inovând și transformând viețile elevilor, personalului și comunităților globale pe care le deservim. Avem o dorință constantă de a inova și de a îmbunătăți, pentru a aduce o importanță societății. Așa ne-am câștigat reputația noastră globală pentru o predare de înaltă calitate și o cercetare apreciată la nivel internațional.

Cercetarea Stirling: schimbarea vieții

Scopul nostru este simplu. De la hrănirea lumii la folosirea psihologiei pentru a prinde criminali, vrem să abordăm problemele globale ale timpului nostru. Cercetătorii noștri multidisciplinari contestă ipoteze, inovează gândirea și găsesc soluții.

Temele noastre de cercetare sunt:

  • Să trăim bine
  • Culturi, comunități și societate
  • Securitate și rezistență globală

Viziunea noastra

Să fie recunoscută în întreaga lume ca fiind o universitate care răspunde nevoilor societății prin cercetare inovatoare și interdisciplinară; învățarea și predarea de cea mai înaltă calitate; și prin împărtășirea cunoștințelor noastre cu lumea.

Instrucțiune de poziționare

La University of Stirling , gânditorii noștri sunt luminoși, curioși și inovativi.

Tot ceea ce facem, ca instituție și ca indivizi, are scop și impact. Acest lucru ne modelează cultura, personalitatea și mentalitatea noastră. Ea ne încurajează să contestăm status quo-ul și să împingem norma. Avem o dorință constantă de a inova și de a îmbunătăți, pentru a beneficia de societate și de a face diferența comunităților pe care le deservim.

Folosim gândirea noastră pentru a îmbunătăți totul. Prin conectarea, inovarea și transformarea, credem că gândirea noastră poate schimba lumea.

Misiunea noastră

Contribuția și abordarea noastră sunt definite de:

  • Dezvoltarea oamenilor și sprijinirea societății prin căutarea și înțelegerea cunoștințelor. Noi creăm condițiile pentru cercetarea inovatoare, interdisciplinară și comunicăm ceea ce am învățat lumii într-o manieră clară și utilă.
  • Transformarea vieții studenților și personalului nostru, oferindu-le oportunități de a-și atinge întregul potențial intelectual și emoțional; făcându-le rezistente și oferindu-le abilitățile de care au nevoie pentru lumea modernă; și prin insuflarea în ei a unui sentiment de responsabilitate pentru a promova binele public.
  • Crearea de cetățeni globali, care să lucreze în parteneriat cu guvernele, mediul de afaceri și industrie, sectoarele public și terțe și colegii din alte instituții, pentru a identifica și a răspunde nevoilor în schimbare ale societății.

Valorile noastre

Excelenta

Conducerea modului global în domeniile noastre de expertiză în cercetare și prin furnizarea unei experiențe excepționale de învățare.

sinceritate

Fiind deschis în tot ceea ce facem, comunicând munca și valoarea universității în lumea întreagă și angajându-i pe oameni în îndeplinirea viziunii noastre.

Ambiţie

Dezvoltarea universității în moduri inovatoare, încorporarea durabilității și transformarea acesteia într-un model pentru acest sector.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

DBA

University of Stirling

Urmărind profesioniști cu experiență, doctorul nostru inovativ de Administrare a Afacerilor (DBA) dezvoltă abilitățile dvs. de cercetare și practică, permițându-vă să pro ... [+]

Prezentare generală

Urmărind profesioniști cu experiență, doctorul nostru inovativ de Administrare a Afacerilor (DBA) dezvoltă abilitățile dvs. de cercetare și practică, permițându-vă să progresați la roluri de conducere în domeniile de management și de afaceri conexe.

Absolvenții DBA sunt capabili să lucreze în universități în calitate de cadre didactice conduse de cercetare sau în industrie, în calitate de directori de conducere, consultanți și lideri de afaceri informați în domeniul cercetării. Pe acest curs, veți dezvolta competențe de cercetare la nivel de doctorat, combinate cu cunoștințele aprofundate și reflective ale teoriei managementului și practicii dobândite pe un program tradițional DBA.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Doctor în Educație

University of Stirling

Doctoratul nostru în educație este o oportunitate de dezvoltare ideală dacă sunteți un profesionist de învățământ superior care caută să vă îmbunătățească și să vă utiliz ... [+]

Prezentare generală

Doctoratul nostru în educație este o oportunitate de dezvoltare ideală dacă sunteți un profesionist de învățământ superior care caută să vă îmbunătățească și să vă utilizeze expertiza în cercetare. Indiferent de domeniul dvs. de educație - de la școli, colegii și universități până la învățământul profesional, de muncă și de-a lungul vieții sau de dezvoltare a politicilor - obținerea unui doctorat profesional vă va poziționa ca lider în domeniul dvs.

Doctoratul nostru în educație este adaptat nevoilor profesioniștilor ocupați și combină o bază excelentă în metodele de cercetare și în teoria educațională, cu posibilitatea de a pune cercetarea dumneavoastră în muncă în îmbunătățirea politicii și practicilor profesionale.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
36 - 96 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Doctorat

University of Stirling

Acest curs reunește cele mai bune practici în învățarea academică și în expertiza profesională. O caracteristică unică a aspectelor față-în-față și practice ale cursului ... [+]

Prezentare generală

Acest curs reunește cele mai bune practici în învățarea academică și în expertiza profesională.

O caracteristică unică a aspectelor față-în-față și practice ale cursului sunt seminariile de weekend, care vă maximizează oportunitățile de a discuta problemele-cheie și de a vă oferi o livrare flexibilă. Setul de module include simulări diplomatice și exerciții de negociere, care pot fi luate și à la carte.

DDipl este alcătuită din două părți. Studenții cu normă întreagă se pot aștepta să finalizeze gradul în trei până la patru ani. Partea învățată a cursului va dura doi ani universitari dacă sunteți un student cu normă întreagă. În ultimul an (cu opțiunea de a aplica pentru o prelungire de un an), candidații de doctorat vor completa o teză în termen de aproximativ un an. Această teză vă va permite să reflectați asupra problemelor pertinente ale diplomației în lumina teoriei și a cunoștințelor conceptuale pe care le-ați dobândit pe parcursul gradului dumneavoastră - precum și prin cercetarea dvs. independentă.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
24 - 72 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs de doctorat este dedicat în întregime TESOL Research. Acest doctorat va fi de interes pentru cei care au un background în limbi, lingvistică, lingvistică aplic ... [+]

Prezentare generală

Acest curs de doctorat este dedicat în întregime TESOL Research. Acest doctorat va fi de interes pentru cei care au un background în limbi, lingvistică, lingvistică aplicată sau un domeniu conex, precum și pentru practicienii de predare a limbilor străine care au un interes deosebit în cercetarea.

Acest curs vă va dezvolta abilitățile de cercetare și vă va pune pe calea de a deveni un cercetător autonom. Doctoratul este o calificare semnificativă care vă va marca ca expert în domeniul predării limbii engleze la vorbitori de limbi străine. Veți dobândi noi abilități în înțelegerea problemelor complexe, va îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor, vă va crește încrederea în cercetători și vă veți extinde cunoștințele în domeniu, beneficiind în același timp de experiența de doctorat.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
36 - 96 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB