International Business School the Hague

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Școala Internațională de Afaceri la Haga (IBSH) Este o școală inovatoare de afaceri și management inovatoare, înființată în Olanda și cu sediul în orașul Haga. IBSH este spre deosebire de multe alte școli de afaceri prin faptul că și-a proiectat în mod special programele de doctorat, masterat și licență pentru a-și provoca elevii să devină lideri de afaceri mai buni. IBSH oferă șase programe.

Top trei motive pentru a studia aici:

  • O experiență internațională;
  • Un loc frumos și binevenit pentru a trăi; și
  • Un program de înaltă calitate și intensiv.

Despre

IBSH este o instituție stabilită din punct de vedere juridic a învățământului superior și va oferi programe de licență în managementul afacerilor, bancar și financiar, contabilitate și finanțe.

Cursurile postuniversitare vor fi introduse după o evaluare atentă în următorii ani. De asemenea, managementul intenționează să introducă cursuri adaptate și personalizate pentru cursuri corporative în domenii selectate. În anii următori, ar putea fi introduse programe de studii universitare de licență și de studii postuniversitare, pentru a satisface o clasă de lucru ocupată a oamenilor care locuiesc în și în jurul orașului Haga.

Carieră

Viziunea IBSH "Crearea liderilor dinamici" vizează educarea elevilor cu privire la diversele complexități cu care se vor confrunta afacerile lumii în viitorul apropiat și îndepărtat. IBSH consideră că, păstrând o înțelegere fermă cu privire la tendințele viitoare și inițiativele inovatoare, va fi capabil să furnizeze studenților un conținut extrem de pertinent și semnificativ într-o manieră care le pregătește cel mai bine pentru roluri de conducere în domeniile lor respective. Un lider dinamic este o persoană care poate înțelege imaginea holistică și poate lua decizii solide în momente de mare complexitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea Certificate » Vedea BSc-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Doctor în filosofie în afaceri și studii de management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 anii September 2019 Ţările de Jos The Hague + 1 mai mult

Școala Internațională de Afaceri, Haga (IBSH), oferă un program de doctorat în afaceri și studii de management, în colaborare cu Universitatea Sapienza din Roma, Italia. Programul de doctorat este part-time, și, prin urmare, bine-potrivite pentru profesioniștii care doresc să obțină un doctorat în combinație cu cariera lor. [+]

O Școala Internațională de Afaceri, Haga (IBSH), Oferă un a Doctorat în Afaceri și Management Studii, în colaborare cu Universitatea Sapienza din Roma, Italia. Programul de doctorat este part-time, și, prin urmare, bine-potrivite pentru profesioniștii care doresc să obțină un doctorat în combinație cu cariera lor.

Programul constă într-o combinație de seminarii intensive și misiuni de cercetare și un proiect de teză / cercetare. Profesorii recunoscuți la nivel internațional vor realiza un seminar de 3-4 zile pe teme actuale în domeniul științei afacerilor și managementului, iar candidații vor scrie o lucrare de cercetare pe fiecare seminar. În afară de aceste seminare tematice, există o serie de seminarii de competențe profesionale privind metodologia cercetării, prezentarea academică și predarea academică. După ce candidații au încheiat seria de seminarii, ei se vor angaja să scrie propunerea de teză și să efectueze cercetările de doctorat în colaborare cu unul dintre profesorii IBSH, Sapienza sau unul dintre profesorii din rețeaua internațională IBSH. În cele din urmă, candidații de succes vor primi diploma de doctorat de la Universitatea Sapienza din Roma... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
The Hague, South Holland, NL
Mass-Media Socială