International Management Forum Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit pe site-ul Academiei FMI!

Academia IMF face parte din Forumul Internațional de Management (FMI), o organizație independentă de editori și formatori care se concentrează asupra informațiilor despre afaceri pentru manageri și factori de decizie din organizațiile mari și mijlocii.

Suntem specialiști în furnizarea de informații de afaceri prin intermediul cursurilor de învățământ la distanță (cursuri pe deplin orientate spre auto-studiu, la îndemâna învățării on-line), cursuri de masterat și cursuri de cursuri de top (care certifică).

În ultimii 25 de ani, am câștigat o reputație solidă, oferind punct și informații valoroase despre subiecte atât critice, cât și de actualitate. Clienții noștri provin din peste 40 de țări din întreaga lume!

Conținutul cursurilor noastre este dezvoltat în strânsă colaborare cu experți recunoscuți în domeniu, care lucrează la marile organizații internaționale de consultanță sau birouri de consultanță specializate mai mici. Formatorii noștri provin din organizații precum: AIIM, Școala de management din Anvers, Atos Consulting, Capgemini, Centric, CGI Group, Conquaestor, Deloitte, Duthler Associates, G31000, IBM Business Consulting Services, Microsoft, PwC, Institutul SABSA, Sogeti, Școala TIAS pentru Afaceri și Societate, Asociații de Prețuri de Transfer (TPA), diverse universități și multe altele.

Academia FMI este capabilă să organizeze orice formare (obișnuită și personalizată) ca formare în cadrul companiei sau ca coaching personal la biroul dvs. sau în orice altă locație dorită. Știm piața de formare (internațională) și avem întotdeauna soluția optimă pentru cererea dvs. specifică de instruire.

Locații

Eindhoven

Address
Fellenoord 224
5611 ZC Eindhoven, Brabantul de Nord, Ţările de Jos

Amsterdam

Address
Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos

Leiden

Address
Leiden, Olanda de Sud, Ţările de Jos

Utrecht

Address
Utrecht, Utrecht, Ţările de Jos

Bruxelles

Address
Bruxelles, Belgia

Programe

Această școală oferă și: