Wittenborg University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Wittenborg

- Management - Internaționalizare - Diversitate - Durabilitate - Inovare - Wittenborg University of Applied Sciences fost înființată în 1987 și este situată în Apeldoorn. Cu accent pe 5 teme cheie, "Managementul, Internaționalizarea, Diversitatea, Sustenabilitatea,

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Programe de licență: Curriculumul unic, de afaceri, este oferit în 3 faze, de peste 3 ani în blocuri de șase săptămâni, de către o echipă de profesioniști internaționali - din peste 10 țări - în management, afaceri, antreprenoriat și științe sociale. Datorită faptului că lectorii noștri au un picior în lumea afacerilor, studenții noștri sunt pregătiți pentru viitoarea lor carieră într-o manieră eficientă și fructuoasă.

MBA

fundație

Global și Local - Filosofia Internațională

Declarația Misiunii Universității Internaționale Wittenborg și Filozofia Universitatea Wittenborg este unul dintre cele mai internaționale institute de învățământ superior din Olanda și este reprezentat de studenții, personalul și managementul acesteia. Studenții și personalul Wittenborg provin din întreaga lume, aducând experiență, cunoștințe și diversitate internaționale Apeldoornului și regiunii. Scopul lui Wittenborg este de a oferi studenților talentați și motivați din Olanda și din întreaga lume o experiență de învățare care îi va pregăti pentru funcții de conducere în afaceri, guvern, profit și organizații non-profit, atât în mediul internațional, cât și în zona locală.

Glocal

Think Global - Act Local Wittenborg este o preocupare internațională care se așteaptă ca absolvenții săi să intre în funcții de conducere și de conducere într-o lume a afacerilor internaționale, fie în propriile companii, fie în cadrul unor companii și organizații orientate global. În timp ce Wittenborg este un adevărat gânditor global, acționăm la nivel local și avem legături puternice cu companiile din regiunea S3H din Apeldoorn, Deventer și Zutphen (Stedendriekhoek). Universitatea promovează experiența de lucru a studenților, proiecte de cercetare, evenimente culturale și colaborare în dezvoltarea programelor și inițiativelor de învățământ superior în regiune. Prin încurajarea absolvenților de a obține experiență de lucru în Olanda și în special în regiunea Apeldoorn, Wittenborg aduce cunoștințe, inovație și diversitate în zona S3H. Wittenborg

Abordarea educației

alt = "Filozofia educațională a lui Wittenborg este de a stimula viața reală în abordarea educației. Programul nostru diferențiat, combinând predarea tradițională bazată pe cunoaștere cu dezvoltarea abilităților și competențelor, duce la o situație de formare profesională în care elevii își pot descoperi punctele forte și punctele slabe - construirea pe primul și îmbunătățirea acestuia din urmă.

  • alt = "Studenții Wittenborg vor învăța să identifice mediul în care se află și să se adapteze în consecință.
  • alt = "Studenții Wittenborg vor învăța să spună ce fac și să facă ceea ce spun ei.

Declarația de misiune

alt = "Universitatea de Științe Aplicate Wittenborg își are rolul de educație și formare a absolvenților de înaltă calificare, de gândire internațională, social responsabili și interculturale, critici și independenți, care se angajează în afaceri inovatoare și creative în companii și organizații din întreaga lume, fie care lucrează pentru alții sau în instigarea afacerilor și a spiritului antreprenorial alt = "Wittenborg îmbrățișează internaționalizarea ca o valoare cheie.

Pentru a realiza acest lucru, Universitatea se angajează în dialog strâns cu industria, guvernul și ONG-urile. alt = "Wittenborg se străduiește să aducă expertiză, cunoștințe și diversitate în regiunea locală în care operează, sporind astfel economia, cultura și mediul social din jurul Universității.

alt = "Perspectiva lui Wittenborg este globală și își propune să-și mențină statutul independent în timp ce este una dintre cele mai internaționale și diversificate instituții de învățământ superior din Olanda. Universitatea promovează egalitatea totală a studenților și a personalului, a culturilor și a genurilor și a persoanelor cu handicap alt = "Wittenborg promovează un mediu de lucru echitabil și pune accentul pe respectul dintre și în cadrul corpului său de studenți și personal. alt = "Wittenborg îmbrățișează diversitatea ca o valoare cheie.

Științele practice aplicate în programele Wittenborg permit universității să mențină conținutul actual într-o gamă variată de discipline orientate spre management și să implementeze curriculumul la cele mai înalte standarde de învățământ modern. Ca Universitatea de Științe Aplicate, Wittenborg consideră o abordare interdisciplinară importantă a învățământului superior, care se reflectă în programele transdisciplinare de gestiune largă, care permit studenților să-și dezvolte cunoștințele, abilitățile și dezvoltarea prin intermediul cercetării aplicate într-o manieră care nu este supusă restricțiilor . alt = "Wittenborg îmbrățișează etica ca o valoare cheie.

alt = "Scopul Wittenborg este de a se dezvolta într-o largă orientare orientată către managementul științelor aplicate în diverse domenii profesionale, cum ar fi afaceri

alt = "Wittenborg se va strădui să continue dezvoltarea de noi metode de predare și învățare care să răspundă nevoilor în schimbare ale societății și tehnologiei.

În cadrul rolului său de instituție de învățământ superior, Universitatea susține învățarea de-a lungul vieții prin dezvoltarea și punerea în aplicare a unor programe profesionale orientate spre industrie și orientate către angajați și persoane fizice.112598_logos.png

Locații

Apeldoorn

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Ţările de Jos
Număr de telefon
undefined

Amsterdam

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos
Număr de telefon
undefined

Viena

Address
Liechtensteinstraße 3
1090 Viena, Viena, Austria