Wittenborg University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Wittenborg

Suntem o școală unică de afaceri în care „ Better Yourself, Better Our World ” este deviza noastră.

La Wittenborg misiunea noastră este: să promovăm excelența în predarea și învățarea afacerilor și managementului internațional, precum și să creăm cel mai bun mediu pentru studenți și personal, unde internaționalizarea, diversitatea și etica pun bazele unei învățări globale aplicate cu succes, informate de cercetare.

Cu principalul nostru campus cu sediul în Apeldoorn, introducem studenții în organizații din zona și regiunea locală, îmbunătățind economia, climatul cultural și social al regiunii. Locația noastră din Amsterdam ne permite să sprijinim antreprenorii internaționali veniți în Olanda, cu un program de licență personalizat, antreprenorial. Intrați în Wittenborg și intrați într-o organizație puternic motivată și bazată pe rezultate, care operează într-un mediu divers și multicultural, în care peste 100 de naționalități lucrează, studiază, inovează și socializează împreună. La Wittenborg credem că învățarea ar trebui să fie un proces plăcut, care vă permite să vă dezvoltați obiectivele și aspirațiile și vă oferă sprijinul constant și presiunea de studiu necesară pentru atingerea acestor ținte.

Absolvenții Wittenborg sunt cetățeni ai lumii; ele alimentează respectul și au un sentiment de realizare. Ei și-au dezvoltat ambiția și se mândresc prin excelență. Sunt cei mai mari ambasadori ai noștri!

Programe de licență: Curriculumul unic, de afaceri, este oferit în 3 faze, de peste 3 ani în blocuri de șase săptămâni, de către o echipă de profesioniști internaționali - din peste 10 țări - în management, afaceri, antreprenoriat și științe sociale. Datorită faptului că lectorii noștri au un picior în lumea afacerilor, studenții noștri sunt pregătiți pentru viitoarea lor carieră într-o manieră eficientă și fructuoasă.

MBA

fundație

Independent

În orice moment, peste 100 de naționalități lucrează și studiază împreună în cele două locații ale sale din Apeldoorn și în Amsterdam. Engleza este singura limbă de instruire în toate campusurile.

Peste 30 de ani

Mii de absolvenți extrem de angajați, din 1987, urmează acum carierele din Olanda și din întreaga lume.

triplu acreditat european

Programele de licență sunt recunoscute și acreditate de Ministerul Olandez al Educației, Culturii

Glocal

Vizite de companie, proiecte din viața reală, stagii și vorbitori de oaspeți: o mulțime de angajamente locale și regionale cu guvernul, companiile și organizațiile. Gândește la nivel global, dar acționează local.

mediu de cercetare

Instigarea și derularea de proiecte regionale, europene și internaționale la Centrul de Cercetare, în domenii precum durabilitate, tehnologie, inovație socială, educație

abordare orientată către client

O abordare personală, mediu asemănător familiei și îndrumare personală, îndrumare și sprijin. Majoritatea programelor permit studenților să înceapă

.

Abordarea educației

alt = "Filozofia educațională a lui Wittenborg este de a stimula viața reală în abordarea educației. Programul nostru diferențiat, combinând predarea tradițională bazată pe cunoaștere cu dezvoltarea abilităților și competențelor, duce la o situație de formare profesională în care elevii își pot descoperi punctele forte și punctele slabe - construirea pe primul și îmbunătățirea acestuia din urmă.

  • alt = "Studenții Wittenborg vor învăța să identifice mediul în care se află și să se adapteze în consecință.
  • alt = "Studenții Wittenborg vor învăța să spună ce fac și să facă ceea ce spun ei.

Locații

Apeldoorn

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Ţările de Jos

Amsterdam

Address
Herikerbergweg 260
1101 CT Amsterdam Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos