Citește Descrierea Oficială

Misiunea Universității San Martín de Porres
"Pentru a instrui profesioniști competenți cu valori umane, etice, morale și civice solide, să contribuie la crearea de cunoștințe prin cercetare și să promoveze difuzarea științei, tehnologiei și culturii." Proiectați acțiunea noastră pentru comunitate, încurajând construind o societate modernă și echitabilă ".


Viziune a Universității din San Martín de Porres
"Să apară în clasamentul Quacquarelli Symonds printre cele mai bune 100 de universități din lume sau printre cele mai bune 10 universități din America Latină pentru anul 2021."


Misiunea Institutului pentru Calitatea Educației
"Calificați profesioniști competenți cu valori umane solide etice și civice, să contribuiți la crearea de cunoștințe prin cercetare și să promovați diseminarea științei, tehnologiei și culturii". Proiectați acțiunea noastră pentru comunitate, promovând construirea unei societate modernă și echitabilă ".


Viziunea Institutului pentru Calitatea Educației
"Realizați excelența academică la cel mai înalt nivel de calificare profesională prin masterat și doctorat în Educație, reafirmând imaginea credibilității instituționale și a conducerii, pentru îmbunătățirea continuă a calității academice, a înaltului simț al responsabilității și a sensibilității sociale și angajamentul său față de societatea peruană ".


Cultura instituțională

 • Respectați persoana.
 • Căutați adevărul
 • Integritate (onestitate, corectitudine, justiție, solidaritate și dedicare în slujba).
 • Căutați excelență.
 • Leadership (academice, tehnologice și altele).
 • Atitudine inovatoare și antreprenorială.
 • Conservarea mediului
 • Lucrul în echipă
 • Comunicare eficientă
 • Angajamentul față de dezvoltarea țării.
Programe predate în:
 • Spaniolă

Această școală oferă și:

Doctor în Educație

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Programul Doctorat în Educație este alcătuit din studii academice bazate pe cercetare. Scopul său este de a dezvolta cunoștințele la cel mai înalt nivel. ... [+]

Programul Doctorat în Educație este alcătuit din studii academice bazate pe cercetare. Scopul său este de a dezvolta cunoștințele la cel mai înalt nivel.

Profil absolvent

Medicul în învățământ, absolvent al Universității din San Martin de Porres, are următoarele competențe:

Direcționează grupurile de cercetare multidisciplinară și de inovare educațională și participă la acestea, utilizând cunoștințele și competențele Științelor Educației, Metodologia Cercetării și disciplinele aferente.Participă la predarea la toate nivelurile sistemului educațional, în special în programele de studii postuniversitare și de formare continuă, pentru care dezvoltă noi proceduri de predare-învățare adecvate acestui nivel de educație.Selectați modele și aplicați procedurile și instrumentele de evaluare a învățării adecvate pentru a evalua realizarea obiectivelor obiectului și pentru a obține feedbackul necesar pentru îmbunătățirea procesului de predare-învățare.Direcționează echipe și participă la procesele de proiectare, revizuire și modificare a curriculum-ului la diferite nivele și programe educaționale.Participă la formularea, execuția, evaluarea și controlul politicilor și proiectelor de dezvoltare educațională.Gestionați instituțiile, programele și procesele educaționale cu un nivel ridicat de eficiență și eficacitate.Direcționează echipe și participă activ la procesele de acreditare, licențiere și managementul calității instituțiilor și programelor educaționale.Interpretează într-un sens riguros realitatea educațională națională și proiecția ei istorică în contextul formațiunilor sale socio-economice, culturale și politice, evidențiind propriile sale valori.curriculumTitlul academic... [-]
Peru Lima
Martie 2020
Spaniolă
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză