Cracow University of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cracovia Universitatea de Economie (CUE) este cea mai mare scoala de economie în Polonia și a treia cea mai mare universitate din Cracovia, Un important centru universitar polonez. a fost prima instituție de învățământ superior Polonia a introduce Studii în limba engleză la începutul anilor 1990. TAC absolvenți sunt printre cele mai de succes din Polonia, în potrivire cunoștințele și abilitățile lor cu nevoile angajatorului. Pentru studenti internationali, noi oferim programe special concepute în limba engleză. UNIVERSITATE se bucură de o serie de contacte internaționale, în calitate de facultate și de studenți vizite în străinătate în scopuri științifice, precum și stagii de străine și programe de formare sunt una dintre prioritățile Universității.

În epoca proceselor societății cunoașterii și globalizarea, economia modernă ar trebui să fie puternic susținută de știință pentru a face față provocărilor de pe piața internațională. Nostru UNIVERSITATE își asumă responsabilitatea pentru pregătirea atât polonezi și mulți studenți străini să lucreze în noua piață globală. Cooperarea internațională între oamenii de știință și persoane implicate în industrie este link-ul cel mai critic, care se bazează pe cunoștințele pe care ajunge mult dincolo de granițele Poloniei.

facultăți Cracovia University of Economics are patru facultăți, care toate au drepturi academice complete. Aceste Facultati - Facultatea de Economie și Relații Internaționale, Facultatea de Management, Facultatea de Finanțe și Facultatea de merceologiei - este format din numeroase Scaune și departamente, oferă diverse oportunități de studiu pentru studenți și profesioniști și să efectueze cercetarea fundamentală și aplicată.

Fapte si cifre

cea mai mare universitate din Polonia de economie, care funcționează din 1925 patru facultăți aproximativ 23 000 de studenți diverse programe de studiu în limba engleză aproximativ 200 de parteneri din întreaga lume membru al organizațiilor internaționale presigious (de exemplu, Asociația Universităților Europene, Rețeaua de Afaceri Internaționale și școli economice, etc) situat în Cracovia - centru de conducere academice și de destinație turistică foarte populară

Locații

Cracovia

Address
Rakowicka 27
31-510 Cracovia, Voievodatul Polonia Mică, Polonia
Număr de telefon
undefined