Citește Descrierea Oficială

Universitatea Poznań de Științe ale Vieții are o poziție de lider în clasamentul universităților de științele vieții și științe biologice în Polonia. În prezent avem peste 12 000 de studenți, și 1500 de angajați. Noastre opt facultăți oferă o gamă largă de educație în 22 de domenii de studiu și peste 30 de specializări, inclusiv biologie, biotehnologie, Arhitectura Peisajului, agricultură, horticultură, silvicultură, tehnologia lemnului, protecția mediului, Zootehnie, Food Technology, etc.

Noi oferim educație în cadrul unui sistem pe 3 nivele: I) studii pentru gradul de inginer sau de licență (studii de licență), II) studii postuniversitare se încheie cu o diplomă de master, și III) studii universitare de doctorat (doctorat). Toate facultățile noastre au o ofertă largă de studii postuniversitare.

Propunerea Universitatea noastră include participarea la facultate și structurile Guvernului Studenților, precum și organizațiile de tineret, munca în asociații științifice și promovarea dezvoltării personale prin realizarea de evenimente culturale, turism și a intereselor sportive în diferite grupuri și echipe.

O abordare globală la educație este reflectată în grija noastră pentru un nivel ridicat de specializare în discipline științifice. Orientări și sprijin din partea oamenilor de afaceri, antreprenori și reprezentanți ai administrației publice locale să ne ajute să se adapteze programele noastre la cerințele pieței, precum și consolidarea poziției noastre printre alte universități.

PRESTIGE, EXPERIENTA, modernitatea - Universitatea Poznań de Științe ale Vieții este o universitate care se deplasează cu vremurile, care domeniu este dezvoltarea, educația, progresul științific și progresul tehnic. Universitatea noastră se numește Universitatea "verde", aproape de natura, ecologie și de management de mediu. Prestigiu noastră provine din tradițiile noastre, realizări științifice ale personalului nostru academic și curricula atractiv. Activitatea înfloritoare și dinamică a personalului nostru contribuie la Universitatea considerabil la dezvoltarea regiunii Wielkopolska, Polonia și Uniunea Europeană.

Potențialul științific al Universității noastre este legată de personalul nostru de peste 850 de cadre didactice universitare, inclusiv 151 de angajați cu titlul științific de profesori. Toate facultățile noastre au dreptul de a conferi grade de doctorat, și șapte dintre ele pot conferi diplome post-doctorale, în timp ce Facultatea de Agronomie si Bioinginerie are ambele autorități în două discipline.

INFRASTRUCTURA diverse și moderne în formă de curs, laboratoare și săli ateliere este folosit pentru predarea, precum și în scopuri științifice și de cercetare. Universitatea noastra are colecțiile bibliotecii bogate, disponibile on-line. Universitatea noastră poate lăuda cu numeroase publicații științifice, care au câștigat recunoașterea în rândul experților.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Poznan University of Life Sciences

Candidații pentru studii de doctorat PULS trebuie să aibă o diplomă care să confirme finalizarea studiilor absolvent (2 °) sau regulat M.Sc. studii. ... [+]

Proceduri de aplicare pentru 1.Candidates Poznań Universitatea de Științe Studii Life Doctorat (PULS Studii de doctorat) trebuie să aibă o diplomă care să confirme finalizarea absolvent (2 °) studii sau regulate M.Sc. Studiile acordate în Polonia sau autorizat sau apostilă stampilat diplome sau a unui alt document care să confirme absolvirea lor de la o universitate din străinătate și a considerat, pe puterea reglementărilor privind validarea diplomelor străine sau asupra puterii unui acord internațional, să fie echivalentă cu polonez respectiv care atestă finalizarea studiilor absolvent de diplomă (2 °) sau regulat M.Sc. studii, care autorizează titularii acestora să realizeze studii de doctorat în Republica Polonă.... [-]

Polonia Poznań
October 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză