Silesian University of Technology - Joint Doctoral School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Tehnologie din Silezia își organizează doctoratul. studii în cadrul Școlii Doctorale Comune. Scopul școlii este de a promova și implementa domenii de cercetare definite în strategia de dezvoltare universitară. Ph.D. studiile pregătesc studenții pentru a atinge un grad ridicat de specializare și expertiză într-o disciplină științifică.

Școala comună doctorală oferă o educație interdisciplinară care acoperă o gamă largă de discipline științifice (subiecte de teză de doctorat). Durata unui doctorat Programul este de 4 ani cu înscriere cu normă întreagă. Fiecare doctorat elevul primește o bursă fără a se taxa pentru învățământ.

Școala comună doctorală selectează doctoratul potențial elevii prin concursuri anuale deschise sub formă de examene de admitere. Înregistrarea electronică a candidaților datorită unei platforme on-line. Informațiile privind procedura de admitere și cerințele de intrare sunt prezentate pe site-ul Școlii.118347_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Locații

Gliwice

Address
Akademicka,2A
44-100 Gliwice, Voievodatul din Silezia, Polonia