Citește Descrierea Oficială

O Graduate School pentru Cercetări Sociale (GSSR) la Institutul de Filosofie și Sociologie al Academiei Poloneze de Științe educă studenții la nivel postuniversitar. Oferim programe oferind posibilitatea de a obține un Master britanic of Arts grad la Universitatea Lancaster, și precum și programe care să conducă la un doctorat acordat de Institutul de Filosofie și Sociologie al Academiei Poloneze de Științe sau un doctorat acordate atât de Institutul de Filosofie și Sociologie al Academiei Poloneze de Științe și Universitatea Lancaster.

Studenții care finalizează cu succes cerințele noastre program de studii postuniversitare care dau posibilitatea de a obține un Master of Arts grad britanic acordat de Universitatea Lancaster sunt eligibile pentru a continua programul de doctorat al școlii. Ei trebuie să completeze procedura de cerere de obicei, dar dacă cererea lor de a continua să doctorat este acceptat, ei intră direct în al doilea an de studii de doctorat.

GSSR este o parte a Centrului de Excelenta desemnat în 2004 de către guvernul polonez și coordonat de Institutul de Filosofie și Sociologie al Academiei Poloneze de Științe. Acesta a fost primul Centru de Excelență în Polonia operează în domeniul științelor sociale și umaniste. Institutul de Filosofie și Sociologie a primit cel mai mare rating, A +, în cel mai recent (2013) evaluarea de către Ministerul Științei și Învățământului Superior Comisiei de Evaluare de unități academice.

GSSR este, de asemenea, gazda a concursului anual Burse de studiu britanic Alumni Society da liceeni posibilitatea de a finaliza studiile secundare la conducere școlile internat britanice.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

The Graduate School for Social Research (GSSR) at the Institute of Philosophy and Sociology of the Polish Academy of Sciences

Programul de doctorat durează patru ani - perioada maximă pentru un astfel de program este permis în mod normal de legislația poloneză (timp suplimentar limitat este perm ... [+]

Program de doctorat (full-time)

Programul de doctorat durează patru ani - perioada maximă pentru un astfel de program este permis în mod normal de legislația poloneză (timp suplimentar limitat este permis pentru elevii de întrerupere studiile lor pentru diferitele motive clar specificate în regulamentele ministeriale). Elevii petrec doar două din cele patru ani doctoranzi participarea la cursuri predate, dedică celor doi ani rămași în întregime de cercetare.

Elevii efectua studii în funcție de propria lor alegere de cursuri. Cursuri de cursuri și seminarii disponibile în anul de universitar sunt enumerate în Catalogul School. Elevii selectați cursuri de completarea declarației / formularul de înregistrare pentru a fi depuse la secretariatul școlii în termenul publicat. Din al doilea an de studii începând, selectarea de cursuri necesită aprobarea supraveghetor tezei elevului sau tutorele. Cu acordul scris al decanului elevilor pot - atunci când este necesar pentru studiile lor - să ia cursuri în afara GSSR / CSS.... [-]

Polonia Warsaw
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză