Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi? Una dintre cele mai vechi institutii universitare de învățământ superior privat din Portugalia, cu mai mult de șapte decenii de existență.

Noi cursuri ministru unsprezece de primul ciclu (de absolvire) în Asistenta Sociala, Psihologie, Informații Jurnalism, Comunicare in Afaceri, Informatică cu Business, Informatică, Multimedia, Comunicare Proiectare, Management, Managementul Resurselor Umane, și Contabilitate și Audit.

În ceea ce privește cursurile de ciclul două (Masters) este autorizată funcționarea următoarele: Psihologie clinica (cu trei ramuri de specializare), managementul resurselor umane și organizațională Comportamentul, Psihologie Socială de Sănătate, Asistență Socială, Gerontologie socială, administrație rețea și sistemelor informatice (în parteneriat cu ISPGAYA).

În plus față de aceste cursuri, ISMT oferă, de asemenea, cursuri postuniversitare (studii non-academic), dincolo de formare de scurtă durată efectuate în Centrul de Formare prim (rezultatul parteneriatului dintre Institutul și PROFIFORMA, consultanta si Oficiul de formare, Ltd.), care include, printre alții, cursuri de formare a cadrelor didactice.

ISMT, sub Cooperare Protocoale, cooperează în studii de doctorat, cum ar fi cursul de doctorat în Psihologie (în acord cu Universitatea din Extremadura - Spania).

Suntem, de asemenea, un institut de formare acreditat de DGERT (Direcția Generală Ocuparea Forței de Muncă și Muncii Relatii) și Consiliul Științific și Unitatea de pregătire pedagogică.

Câți suntem? Aproximativ 30 de personal și 100 Lectori / Colaboratori și aproape de 1400 elevi, ceea ce constituie o facultate și organism de student care este creativ, inovativ și critic.

Cum suntem? Cerând în construcția a prezentului și nerăbdător pentru viitor.

De ce suntem? Pentru că vrem să contribuie la crearea unei mase critice și vrem să susțină un proiect de inovatoare de predare. Și pentru că noul mileniu se bazeaza pe calitate, care este pariul nostru mare. Suntem siguri că ISMT este în cazul în viitor a început deja.

Directorul Carlos Amaral Dias

Această școală oferă programe în:
  • Portugheză

Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Contactează

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Adresă, linia 1 Largo da Cruz de Celas, 1
3000-132 Coimbra, Coimbra District, Portugalia
website http://www.ismt.pt/
Telefon +351 239 488 030