Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe sociale și umaniste (FCSH) este o unitate organică a Universității NOVA Lisabona. Facultatea este o persoană juridică de drept public, dotat cu științifică, pedagogică, administrativă și financiară.

Misiunea școlii este de serviciu public pentru calificarea persoanelor în vârstă și, în special, a cetățenilor portughezi în domeniul științelor sociale și umaniste.

În îndeplinirea acestei misiuni Facultatea urmărește următoarele obiective: a) excelenței în predare și cercetare în domeniile de specializare ale științelor sociale și umane, atât la nivel național și internațional; b) un angajament clar pentru inovație și interdisciplinaritate; c) crearea, diseminarea și susținerea culturii umaniste; d) furnizarea de servicii pentru comunitate în aceste zone.

Facultatea de Științe Socio-Umane, structura organică a serviciilor este de a sprijini obiectivele care constituie misiunea instituției: de predare, cercetare și servicii pentru comunitate. Asigură funcționarea sa un corp de angajați cu abilități diferite, constituite în principal de absolvenți.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Portuguese (Portugal)

Vedea BA-uri » Vedea Programe de Licență »