Universidad del Turabo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1972, Universidad del Turabo (UT) este o instituție cu orientare profesională situată în regiunea centrală estică din Puerto Rico. Campusul principal este situat în municipiul Gurabo (la 20 minute sud de San Juan). Campusul de 140 hectare oferă o atmosferă ideală care îmbunătățește experiențele de învățare ale studenților.

UT oferă programe de peste 100 de grade: colaboratori, diplomă de licență, masterat și doctorat - multe disponibile online - astfel încât veți fi pregătiți pentru locul în care vă va duce viitorul. Ofertele academice sunt organizate în opt domenii: Inginerie, Știință și Tehnologie, Științe ale Sănătății, Educație, Afaceri și Antreprenoriat, Design și Arhitectură, Științe Sociale și Comunicații și Studii generale.

UT are un campus principal și cinci centre universitare pe întreaga insulă: Cayey, Yabucoa, Barceloneta, Isabela și Ponce; oferă, de asemenea, mai multe programe la filialele AGMUS din SUA. Ofertele academice sunt organizate în opt domenii: Inginerie, Știință și Tehnologie, Științe Medicale, Educație, Afaceri și Antreprenoriat, Design și Arhitectură, Științe Sociale și Studii Generale.

UT servește un organism diferit de studenți din comunitățile înconjurătoare și din 23 de țări (mai ales America Latină). Populația studențească de aproximativ 15.500 este compusă din tineri adulți și profesioniști. Personalul academic este alcătuit din aproximativ 205 de cadre didactice cu normă întreagă și aproximativ 55% dețin diplome de doctorat. Universitatea este creditată de prestigioasa Comisie a statelor mijlocii din domeniul învățământului superior, UT are, de asemenea, mai multe acreditări profesionale care adaugă un sigiliu de calitate educației elevilor săi.

Timp de peste două decenii, Universitatea Turabo sa poziționat ca una dintre instituțiile de ancoră din Puerto Rico. Suntem dedicati imbogatirii vietii comunitatii locale si globale. Ofertele noastre sunt susținute de membrii facultății de renume, care dețin peste 55% din titlurile de doctorat.

Pentru a afla mai multe despre UT, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la utinternacional@suagm.edu

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea Doctor în Educații » Vedea DBA » Vedea Online MBA » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

DBA

DBA în Maganement

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 anii September 2019 Puerto Rico Gurabo + 1 mai mult

Programul de doctorat în management este conceput pentru a oferi o bază teoretică aplicată pentru a spori luarea deciziilor manageriale. Programul încurajează cercetarea teoretică și aplicată asupra aspectelor fundamentale ale managementului afacerilor. Este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere în managementul performanței, predare, cercetare și consultanță. Încurajează cercetarea și publicarea de articole axate pe rezolvarea problemelor organizaționale. [+]

Descriere

Programul de doctorat în management este conceput pentru a oferi o bază teoretică aplicată pentru a spori luarea deciziilor manageriale. Programul încurajează cercetarea teoretică și aplicată asupra aspectelor fundamentale ale managementului afacerilor. Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră în managementul performanței, predare și cercetare și consultanță. Încurajează cercetarea și publicarea de articole axate pe rezolvarea problemelor organizaționale. Studentul are posibilitatea de a fi expus la o varietate de modele de management internațional care să le permită o prezentare generală a managementului.

Curriculum

Cursuri de bază... [-]


Doctor în Educație

EDD în leadershipul educațional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii January 2019 Puerto Rico Gurabo + 1 mai mult

Programul Doctoral în Educație, cu o specializare în Leadershipul Educațional, servește scopului de a dezvolta profesioniști cu cunoștințe teoretice și practice care permit aplicarea proceselor organizaționale și a teoriilor conducerii care promovează dezvoltarea strategiilor, obiceiurilor mentale și valorilor pentru o conducere creativă și extrem de eficientă în întreprinderea educațională. [+]

Descriere

Programul Doctoral în Educație cu o specializare în Leadershipul Educațional servește scopului de a pregăti un profesionist cu cunoștințe teoretice și practice care să permită aplicarea proceselor organizaționale și a teoriilor conducerii care promovează dezvoltarea strategiilor, obiceiurilor mentale și valorilor pentru o conducere creativă și extrem de eficientă în cadrul întreprinderii educaționale.

Curriculum

Cursuri de contexte sociale

EDUC 714 Perspective istorice și filosofice ale educațieiEDUC 715 Dimensiunile sociale, culturale și politice ale organizațiilor educaționaleEDUC 716 Probleme și tendințe contemporane în educațieEDUC 717 Aspecte juridice în educațieEDUC 718 Etica și educația... [-]

Contactează

Adresă, linia 1 189 St. Gurabo, PR 00778
00778 Gurabo, Gurabo, Puerto Rico
Telefon +1 787-743-7979 x4647

Adresă, linia 1 Puerto Rico (US) Online, Puerto Rico