Hamad bin Khalifa University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

جامعة حمد بن خليفة

جامعة حمد بن خليفة , membru al Fundației Qatar pentru Educație, Știință și Dezvoltare Comunitară, a fost înființată în 2010 pentru a contribui la viziunea Fundației asupra potențialului uman. Universitatea جامعة حمد بن خليفة este o universitate de cercetare în curs de dezvoltare care lucrează pentru a aduce schimbări radicale în statul Qatar și în regiune, precum și consolidarea poziției sale și a impactului global în același timp.

Prin localizarea sa în Education City, جامعة حمد بن خليفة se străduiește să ofere oportunități de neegalat în care cercetarea și descoperirea fac parte integrantă din experiența de predare și învățare la toate nivelurile, folosind o abordare multidisciplinară care se concentrează pe diferite domenii.

Bazându-se pe angajamentul său față de viziunea națională Qatar 2030, جامعة حمد بن خليفة se străduiește să construiască capacitatea umană printr-o bogată experiență academică și un sistem unic de cercetare în domeniul mediului. Prin cunoaștere și creativitate, elevii vor avea o mare oportunitate de a veni cu noi soluții și inovații care vor avea un impact deosebit asupra dezvoltării comunității lor și a lumii în ansamblu.

Toți membrii جامعة حمد بن خليفة , studenți, cadre didactice, personal, parteneri și lideri, cred în puterea învățământului superior și cercetării științifice și capacitatea lor de a avea un impact pozitiv asupra dezvoltării și progresului țărilor.

viziune

جامعة حمد بن خليفة aspiră să fie o جامعة حمد بن خليفة pionieră, practică, educațională și orientată spre cercetare, cu accent pe inovare pentru a oferi soluții la provocările cu care se confruntă statul Qatar și lumea în general.

Mesajul

جامعة حمد بن خليفة dezvoltă programe academice integrate la nivel mondial, precum și dezvoltarea capacităților naționale de cercetare pentru consolidarea cooperării cu instituțiile internaționale importante. Universitatea își propune să pregătească viitori lideri, să creeze o economie bazată pe cunoaștere și să creeze soluții inovatoare cu impact global.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea Health MSc » Vedea Health Doctorate » Vedea BSc-uri » Vedea Law Juris Doctor » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Doctor în Energie Durabilă

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Qatar Doha

Programul de doctorat în domeniul energiei durabile de جامعة حمد بن خليفة oferă de asemenea studenților o cunoaștere cuprinzătoare a problemelor legate de energia durabilă și impactul construcției, transportului și producției urbane asupra sustenabilității energetice. [+]

Programul de doctorat în domeniul energiei durabile de جامعة حمد بن خليفة oferă de asemenea studenților o cunoaștere cuprinzătoare a problemelor legate de energia durabilă și impactul construcției, transportului și producției urbane asupra sustenabilității energetice.

Programul evidențiază factorii determinanți în procesul de elaborare a politicilor durabile și impactul acestora asupra societății, economiei și mediului. Cercetarea reală și orientată este elementul-cheie al celor două grade științifice din știința și tehnologiile energetice care sprijină dezvoltarea durabilă. Curriculumul multidisciplinar permite ca știința interdisciplinară să fie împărtășită și să construiască cunoștințe de bază care, la rândul său, se dezvoltă odată cu dezvoltarea energiei, ajutând absolvenții să dispună de instrumente pentru a urmări mai multe căi de carieră.... [-]


Doctor în Informatică și Inginerie

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 anii September 2019 Qatar Doha

doctoranzi vor descoperi unic de gradul său de cercetare natură și să participe la ele, oferindu-le o experiență valoroasă, mari oportunități pentru locuri de muncă bune și minunate și profitabilă în domeniul Informatică și Inginerie, care crește cererea pentru aceasta zi după zi. [+]

doctoranzi vor descoperi unic de gradul său de cercetare natură și să participe la ele, oferindu-le o experiență valoroasă, mari oportunități pentru locuri de muncă bune și minunate și profitabilă în domeniul Informatică și Inginerie, care crește cererea pentru aceasta zi după zi.

Acesta oferă un program de doctorat în Informatică și Inginerie, Hamad bin Khalifa Universitatea special, o educație fundamentală și avansat puternic pentru studenți, precum și experiența de cercetare și înțelegere a domeniilor legate de informatică și arhitectura în continuare. Programul are drept scop de a dota studenții cu cunoștințe și de ultimă oră avansate în domeniul Informatică și Inginerie, în plus față de mijloacele tehnologice și instrumentele și tehnicile necesare pentru a explora acest domeniu, care evoluează rapid. Programul prevede, de asemenea, educația pe un domeniu de aplicare largă și multidisciplinară și se concentrează pe cercetare intensivă pe informatică și arhitectură, permițând tendințele de specializare în domeniile contemporane de mare importanță pentru lume, și mari legate de Stat din Qatar, cum ar fi: sisteme de securitate informatică, inginerie software, știință calculatoare și arhitectura de calculator, circuite electronice integrate, robotică, tehnologia senzorilor, precum și interacțiunea dintre om și computer, precum și analiza datelor masive, de învățare automate, inteligență artificială, viziune de calculator, desene și modele grafice și de calcul mobile, și Alihus De rețele fără fir. Studenții au avut posibilitatea de a desfășura activități de cercetare sub auspiciile unui personal didactic de clasă mondială, care sunt considerate lideri, atât în ​​domeniul său. Elevii pot avea acces la cele... [-]


Doctor în Mediul Durabil

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Qatar Doha

Programul de doctorat în mediul durabil de جامعة حمد بن خليفة își propune să ofere studenților cunoștințe cuprinzătoare pe teme legate de mediul durabil, inclusiv impactul dezvoltării umane asupra mediului, cauzele și efectele poluării, modalitățile de control al acesteia și consecințele creșterii populației globale asupra resurselor naturale. Prin acest program, studenții realizează studii de mediu inovatoare și direcționate, axate pe aspecte legate de sprijinirea dezvoltării durabile. Curriculumul multidisciplinar al cursului dezvoltă cunoștințe de bază care, la rândul său, se dezvoltă cu evoluții de mediu, ajutând absolvenții să dispună de instrumentele necesare pentru urmărirea mai multor căi de carieră. [+]

Programul de doctorat în mediul durabil de جامعة حمد بن خليفة își propune să ofere studenților cunoștințe cuprinzătoare pe teme legate de mediul durabil, inclusiv impactul dezvoltării umane asupra mediului, cauzele și efectele poluării, modalitățile de control al acesteia și consecințele creșterii populației globale asupra resurselor naturale. Prin acest program, studenții realizează studii de mediu inovatoare și direcționate, axate pe aspecte legate de sprijinirea dezvoltării durabile. Curriculumul multidisciplinar al cursului dezvoltă cunoștințe de bază care, la rândul său, se dezvoltă cu evoluții de mediu, ajutând absolvenții să dispună de instrumentele necesare pentru urmărirea mai multor căi de carieră.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Hamad bin Khalifa University,
Education City,
Al Luqta St

Doha, Doha, QA
Mass-Media Socială