Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE STENDEN

La Stenden Qatar, Universitatea de Științe Aplicate, veți fi binevenit într-un mediu plăcut, relativ mic, cu o atmosferă prietenoasă și familială, un loc în care să vă simțiți acasă de la primul moment.

Stenden Qatar Universitatea de Științe Aplicate oferă un program de patru ani de licență în Administrarea Afacerilor cu specializări în Managementul Turismului, Managementul Ospitalității Internaționale și Studii Internaționale de Afaceri și Management.

Conceptul educațional unic vă oferă posibilitatea de a achiziționa seturi de competențe care să vă diferențieze de ceilalți în domeniu. Portofoliul de diplome de licență oferit la Universitatea Stenden Qatar University of Applied Sciences își propune să ofere o educație superioară care să-și echipeze absolvenții cu competențe în domeniul managementului serviciilor pentru a deveni manageri inovatoare competenți și antreprenori de renume internațional. Gradul profesional structurat în jurul conceptului de învățare bazat pe probleme asociat cu amestecul de teorie și practică sa dovedit a face ca absolvenții noștri să poată fi în special angajați imediat după absolvire.

Programele pe care le oferim sunt aceleași cu cele furnizate în Țările de Jos, cu excepția unor adaptări din motive practice și culturale. NVAO (Organizația de Acreditare Flamandă din Olanda) a acreditat programele echivalente din Țările de Jos, iar Ministerul Educației și Învățământului Superior din Qatar recunoaște diplomele europene livrate la Universitatea Stenden Qatar, Științe Aplicate.

Pentru a completa cerințele academice ale diplomei olandeze de Bachelor of Business Administration (BBA), aveți posibilitatea de a studia un an în Olanda. În practică, aceasta înseamnă că veți petrece fie o parte a celui de-al doilea și celui de-al treilea, fie întregul al treilea an într-una din locațiile campusului din Olanda.

La Universitatea Stenden de Științe Aplicate din Qatar, înțelegem că studenții sunt la fel de importanți pentru noi ca și universitatea pentru studenți. Prin urmare, Universitatea se angajează să ofere o abordare centrat pe elev la educație, fiind în același timp dotată cu mai multe facilități pentru a vă bucura de studiile dumneavoastră.

DE CE ALEGETI STANDARDUL

1 - Teorie și practică

Studenții noștri sunt bine pregătiți pentru a începe să lucreze în lumea reală imediat după absolvire. Programele noastre oferă un bun echilibru între teorie și practică. Elevii trebuie să completeze un anumit număr de ore într-un mediu practic legat de cursul lor. Stagiul în ultimul an de studiu pregătește în cele din urmă elevul pentru cariera sa profesională.

Învățarea bazată pe probleme

Învățarea bazată pe probleme (PBL) este un concept de instruire centrat pe elev, în care studenții împreună rezolvă problemele și reflectă experiențele lor. Caracteristicile PBL sunt: ​​Învățarea este condusă de probleme provocatoare, deschise, studenții lucrează în grupuri mici de colaborare, iar profesorii își asumă rolul de facilitatori ai învățării.

3- Viitorul vostru începe aici

O Universitatea Stenden de Științe Aplicate, absolvent, este foarte căutată și, de la prima noastră clasă de absolvire, avem acum absolvenți în industria bancară și financiară, industria ospitalității și turismului, Fundația Qatar, departamente guvernamentale și care lucrează la nivel internațional. Un grad de la Universitatea Stenden Qatar deschide ușile pentru un viitor interesant, cu perspective și opțiuni de carieră variate

Abordarea, filozofia și stilul educației

Universitatea Stenden Qatar de Științe Aplicate are o abordare axată pe studenți și educație. Codul nostru de etică și politica privind serviciile pentru clienți asigură faptul că studenții și personalul se concentrează pe obiectivele principale și se străduiesc să dezvolte întreaga persoană. Misiunea programelor noastre este de a pregăti elevii pentru funcțiile lor de management viitoare în setările internaționale. Reprezintă o educație profesională flexibilă și largă pentru ca absolvenții să fie bineveniți la nivel mondial, în toate sectoarele de servicii și managementul serviciilor.

5 - Faceți cunoștință cu lumea - Grand Tour

De ce să amânați călătoria până după absolvire, când puteți merge în străinătate în timpul studiilor? Cu Grand Tour, puteți combina studiul cu călătoriile și cunoașterea altor culturi și țări! Fiind înscris la Universitatea Stenden de Științe Aplicate, vă oferă posibilitatea de a face părți din studiul dumneavoastră în Europa, Africa, Orientul Mijlociu și / sau Asia. Indiferent dacă alegeți Țările de Jos, Africa de Sud, Qatar, Thailanda sau Bali, lucrați pentru obținerea gradului ales fără întârzieri.

Locații

Doha

Address
Doha, State of Qatar
Stenden Qatar
University of Applied Sciences
Al-Jeleait Street
Bin Omran
P.O. Box 36037

Doha, Doha, Qatar

Programe

Această școală oferă și: