Central European Management Institute (CEMI)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la viitorul MBA online de 100%!

Cine suntem noi?

Situat în inima Europei - orașul Praga , unde a fost înființată prima universitate încă din 1348, Institutul Central European de Management ( CEMI ) oferă programe de MBA online 100% online acreditate în Marea Britanie , predate în engleză de către echipa de profesori cu experiență din toată lumea. Programele de MBA la CEMI sunt concepute pentru nevoile studenților internaționali și pe piața mondială a locurilor de muncă. Cu peste 1600 de studenți , CEMI aparține printre cei mai importanți furnizori de studii online MBA din Europa.

Graduation ceremony of our MBA student in Prague

De ce ar trebui să alegeți școala noastră?

1. Acreditare recunoscută din Marea Britanie

Detinem acreditarea internațională de prestigiu din partea autorității britanice ASIC (Serviciul de Acreditare pentru Școli, Colegii și Universități Internaționale). Prin îndeplinirea celor mai dificile criterii pentru calitatea cursurilor, a lectorilor și a practicilor de predare, suntem singura instituție din Europa Centrală care a obținut cel mai înalt statut de prim-ministru al ASIC. Această acreditare este valabilă până în mai 2022 .

2. Echipa internațională de îndrumători

Programul dvs. de MBA va fi predat de către tutori universitari cu experiență din țări precum SUA , Marea Britanie , Spania , Italia , Franța , Irlanda , Brazilia , Republica Cehă - schimbul de cunoștințe cu adevărat global, nu credeți?

CEMI institute" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/118572_MyPost1.jpg" alt="Some of our MBA tutors at CEMI institute" />

3. Pregătire accesibilă, abordare personală

Pregătirea noastră începe de la 3.956 € fără TVA pentru programul complet de MBA (această ofertă este valabilă până la 31.12.2019) . Mai mult, puteți plăti școlarizarea în maximum 12 rate . Întrucât programul este 100% online, nu există costuri de cazare și călătorie necesare pentru finalizarea programului. Studenții non-UE nu plătesc TVA .

Pe parcursul întregii studii, consultantul dvs. de studiu personal va avea grijă de toate nevoile de studiu și vă va îndruma prin studiile dvs. - de la pregătirea unui contract de studiu până la ceremonia de absolvire.

Our premises for part-time MBA students

Cum vei beneficia de MBA?

  • 84% dintre absolvenții noștri declară că au dobândit cunoștințe practice și abilități practice în timpul studiilor MBA.
  • 74% dintre absolvenții noștri au beneficiat de studii MBA prin rezolvarea unor probleme specifice și a unor situații particulare în locurile de muncă actuale.
  • 73% dintre absolvenții noștri se simt un avantaj competitiv și profit pe piața forței de muncă grație unui grad de MBA în comparație cu persoanele care nu au un grad de MBA.
  • 62% dintre absolvenții noștri spun că au o valoare mai mare pentru compania în care lucrează, după absolvirea cu un MBA.
  • 61% dintre absolvenții noștri susțin că cunoașterea MBA lor a deschis noi oportunități pentru afacerile lor.
  • 58% dintre absolvenții noștri au obținut un loc de muncă mai bun într-o altă companie sau au fost promovați în cadrul companiei în care lucrau efectiv.
  • 57% dintre absolvenți spun că rețeaua lor de contacte profesionale sa extins datorită studiilor MBA.

Această cercetare realizată de agenția de cercetare STEM / MARK a fost realizată între 2018 pe un eșantion de sondaj realizat la 200 de absolvenți de MBA de la CEMI .

Ce spun absolvenții noștri despre MBA-ul lor?

Anastasija Zapletalova, MBA - Consultant în vânzări și marketing , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - manager la Career Development Center , Universitatea din Amsterdam

Christopher Seviour, MBA - Trader Bunker , ARTE Bunkering

118528_1-male.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - Director de afaceri, Universitatea bancară Bratislava

"Lectorii au fost minunați, sunt oameni cu experiență reală pe care ei ne pot transmite și care nu pot fi găsiți în cărți, ci în experiențele lor interesante și interesante. Tutorii au fost absolut uimitori. Am putut simți că ei erau profesioniști cu experiență. Cred că toți tutorii au fost foarte calificați. M-am împins înainte în domeniul managementului strategic și controlului. "

MBA graduate Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Serviciu clienți , ArcelorMittal

"Lectorii internaționali din diverse discipline, concepția lor cu privire la problemele date și aplicarea ulterioară în practica de zi cu zi ma învățat să fiu un membru mai bun și mai eficient al unei mari echipe de lucru . Am început să folosesc foarte multe informații teoretice în practică și datorită cunoștințelor pe care le-am câștigat, sunt mai decisiv și pot defini în mod clar obiectivele ".

MBA graduate Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - Director Vânzări Sectorial , Candy Hoover

„Am ales CEMI pentru studiile mele, deoarece oferă un sistem elaborat de e-learning care mi-a permis să combin programul de lucru ocupat cu studiile mele . Pot spune că toți profesorii cu care am comunicat mi-au făcut o bună impresie datorită calității lor profesionale și academice . Aș recomanda cu siguranță studierea la CEMI . A fost un mare beneficiu pentru mine și va fi un atu bun pentru viitoarea mea carieră. ”

MBA graduate Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - consultant fiscal , Proxy HLB

"Am fost plăcut surprins de tutori; Mi-a plăcut că erau stricte, mereu online , foarte susținătoare și motivante , și mi-a plăcut mai ales abordarea lor internațională . "

MBA graduate Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - Director comercial , Business Lease

„Văd cel mai mare beneficiu al studiului meu în teza de diplomă, în care m-am dedicat să stabilesc o strategie pentru următorii doi ani pentru compania în care lucrez în prezent. Aș recomanda cu siguranță CEMI prietenilor și colegilor mei . Consider această experiență foarte utilă în meseria mea ! ”

Nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările!

119678_mikaorez.jpg

Stepan Mika, CEO, Institutul CEMI

119688_KeystoneAJ1.png

Locații

Praga

Address
Mezi Vodami 639/27 143 00
Prague - Modřany

Praga, Praga, Republica Cehă

Programe

Această școală oferă și: