Faculty of Humanities, Charles University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

cifre

Numărul de elevi: 2.610 Departamente: 24 Programe de studii: 18 Personalul academic: 144 Personalul administrativ: 38

istorie

O Facultatea de Stiinte Umaniste (FHS) este cel mai tânăr facultate Charles University. Inițial fondat la începutul anilor 1990 ca Institutul pentru Educație Liberale, a fost ridicat la rangul de facultate în 2000, viziunea fiind că aceasta ar oferi programe de studii la licență, nivelurile de doctorat în diverse discipline umane și nu disciplinele de științe sociale Master și încă stabilite la CU. FHS a câștigat rapid o reputație ca o școală progresivă cu programe de studiu și metode inovatoare de predare.

Misiune

Misiunea Facultății de Științe Umaniste este prin educație de înaltă calitate, pentru a dota studenții cu capacitatea de a duce o viață împlinită în această lume tot mai complexă și în schimbare.

goluri - Să ofere educație în domeniul științelor umaniste și sociale, care satisface cele mai înalte standarde internaționale; - Pentru a atinge excelența în cercetare și integrarea acesteia cu studii; - Pentru a cultiva capacitatea elevilor de a învăța pe tot parcursul vieții și să încurajeze responsabilitatea de sine și un angajament față de societate; - Promovarea mobilității corpului studenților din ce în ce internațional FHS și personalul academic.

Cercetare

Facultatea de Stiinte Umaniste este dedicat excelentei in diverse domenii ale cercetării academice. Facultății participă la proiecte de cercetare internaționale și naționale și promovează dezvoltarea academică tinerilor cercetători.

Viata de student

• Club International Student

Biroul Internațional, împreună cu studenții cehi (tutori), organizează activități culturale și sociale (tururi Praga, expoziții, concerte, etc.) pentru studenții internaționali.

• Club de Film

Clubul de film are un film de screening la fiecare două săptămâni, pe parcursul semestrului. Programul curent poate fi găsit pe site-ul clubului.

Student Facilități

• Locuri de cazare

Cazarea este asigurată în săli de Charles Universității de reședință (cămine). Studenții sunt, în mod normal adăpostite în camere duble de ocupare.

• Cafeterii Student

Universitatea Charles operează un număr de cantinele studențești ( "Menza"), în locații diferite. FHS Cantina este situat la parterul clădirii principale din Jinonice.

• Biblioteca

Sistemul de bibliotecă Universitatea Charles este descentralizată și este format dintr-un număr de biblioteci la diferite locații. Biblioteca FHS poate fi găsită la parterul clădirii principale din Jinonice.

• Computere și acces la Internet

stații de lucru PC sunt disponibile în laboratoarele de calculator în diverse clădiri universitare. Internet wireless poate fi accesat din interiorul clădirilor de invatamant superior (o universitate Charles Card de student este necesar).

• Facilități sportive

Facilități sportive sunt situate în campusul Hostivař (Bruslařská 1132, Praga 15).

Locații

Praga 5

Charles University, Faculty of Humanities

Address
U Kříže
158 00 Praga 5, Praga, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 251 080 212