Faculty of Humanities, Charles University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

cifre

Numărul de elevi: 2.610 Departamente: 24 Programe de studii: 18 Personalul academic: 144 Personalul administrativ: 38

istorie

O Facultatea de Stiinte Umaniste (FHS) este cel mai tânăr facultate Charles University. Inițial fondat la începutul anilor 1990 ca Institutul pentru Educație Liberale, a fost ridicat la rangul de facultate în 2000, viziunea fiind că aceasta ar oferi programe de studii la licență, nivelurile de doctorat în diverse discipline umane și nu disciplinele de științe sociale Master și încă stabilite la CU. FHS a câștigat rapid o reputație ca o școală progresivă cu programe de studiu și metode inovatoare de predare.

Misiune

Misiunea Facultății de Științe Umaniste este prin educație de înaltă calitate, pentru a dota studenții cu capacitatea de a duce o viață împlinită în această lume tot mai complexă și în schimbare.

goluri - Să ofere educație în domeniul științelor umaniste și sociale, care satisface cele mai înalte standarde internaționale; - Pentru a atinge excelența în cercetare și integrarea acesteia cu studii; - Pentru a cultiva capacitatea elevilor de a învăța pe tot parcursul vieții și să încurajeze responsabilitatea de sine și un angajament față de societate; - Promovarea mobilității corpului studenților din ce în ce internațional FHS și personalul academic.

Cercetare

Facultatea de Stiinte Umaniste este dedicat excelentei in diverse domenii ale cercetării academice. Facultății participă la proiecte de cercetare internaționale și naționale și promovează dezvoltarea academică tinerilor cercetători.

Viata de student

• Club International Student

Biroul Internațional, împreună cu studenții cehi (tutori), organizează activități culturale și sociale (tururi Praga, expoziții, concerte, etc.) pentru studenții internaționali.

• Club de Film

Clubul de film are un film de screening la fiecare două săptămâni, pe parcursul semestrului. Programul curent poate fi găsit pe site-ul clubului.

Student Facilități

• Locuri de cazare

Cazarea este asigurată în săli de Charles Universității de reședință (cămine). Studenții sunt, în mod normal adăpostite în camere duble de ocupare.

• Cafeterii Student

Universitatea Charles operează un număr de cantinele studențești ( "Menza"), în locații diferite. FHS Cantina este situat la parterul clădirii principale din Jinonice.

• Biblioteca

Sistemul de bibliotecă Universitatea Charles este descentralizată și este format dintr-un număr de biblioteci la diferite locații. Biblioteca FHS poate fi găsită la parterul clădirii principale din Jinonice.

• Computere și acces la Internet

stații de lucru PC sunt disponibile în laboratoarele de calculator în diverse clădiri universitare. Internet wireless poate fi accesat din interiorul clădirilor de invatamant superior (o universitate Charles Card de student este necesar).

• Facilități sportive

Facilități sportive sunt situate în campusul Hostivař (Bruslařská 1132, Praga 15).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Ceh
  • Germană

Vedea Doctorat » Vedea MA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Doctor în etică aplicată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii September 2019 Republica Cehă Prague 5 + 1 mai mult

Studiul de etică aplicată este pe cale de formare sistematică în reflecția critică asupra propriilor atitudini și altele, în semn de recunoaștere a ipotezelor și a prejudecăților ascunse și trecute cu vederea problemele etice. Putem spune cu alte cuvinte, că este vorba despre aprofundarea înțelegerii de abordare - și în acest caz, este domeniul științelor umaniste într-un sens larg. [+]

Studii de Etică Aplicată este pe cale de formare sistematică în reflecția critică asupra propriilor atitudini și altele, în semn de recunoaștere a ipotezelor și a prejudecăților ascunse și trecute cu vederea problemele etice. Putem spune cu alte cuvinte, că este vorba despre aprofundarea înțelegerii de abordare - și în acest caz, este domeniul științelor umaniste într-un sens larg. Scopul acestor studii este, prin urmare, un efort de a crea un spațiu pentru activități științifice sistematice, care se concentrează pe dimensiunea etică a diferitelor discipline sau profesii. In timpul studiilor adeptilor trebuie să gestioneze, de asemenea, metodele de lucru științifice și prezentarea sa profesională.... [-]


Phd filozofia germană și franceză

Campus Cu normă întreagă September 2019 Republica Cehă Prague 5

Acest studiu de doctorat va fi acordată învățării și prezenței la distanță. Se poate aplica tuturor celor care au fost interesați în domeniile filozofiei clasice germane și modernă, filozofia franceză a secolului al 19-lea. și 20 Lea, fenomenologia franceză și germană, iar recepția internațională actuală a acestor filozofii interesează și condițiile de primire (documentele necesare s. meet u.). [+]

Acest studiu de doctorat va fi acordată învățării și prezenței la distanță. Se poate aplica tuturor celor care au fost interesați în domeniile filozofiei clasice germane și modernă, filozofia franceză a secolului al 19-lea. și 20 Lea, fenomenologia franceză și germană, iar recepția internațională actuală a acestor filozofii interesează și condițiile de primire (documentele necesare s. meet u.).

Curriculum - ul a doctoranzilor în acest program va include, în timpul studiului de doi ani (durata minimă) care urmează să fie prestate înainte: În plus față de producția de cel puțin trei lucrări în urma cursuri obligatorii, în conformitate cu Acreditare acestea sunt cel puțin trei articole care urmează să fie publicate, participarea la cel puțin trei conferințe și cel puțin două legate tematic în contextul cercetării disertație în străinătate. Studiul a final este de a demonstra serviciile de mai sus, prezentarea tezei și în apărarea lor, în cadrul unei examinări de promovare. Final de studii doctorale cu succes a permis doctorat din titlu plumb.... [-]


PhD in Environmental Studies

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Republica Cehă Prague 5

[+]

Studii de doctorat Program).

Un aspect important al programului este caracterul interdisciplinar al domeniilor de cercetare definite și sinergiile dintre ele. Cu toate că nu este obiectivul principal al studiului, presupunem că rezultatele cercetării ar putea constitui o sursă importantă de informații validate științific pentru obiective, de luare a deciziilor relevante și calificată cu privire la aspectele de mediu ale dezvoltării economice și sociale a Republicii Cehe.

examen de admitere include:... [-]


PhD in Longevity Studies

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Republica Cehă Prague 5

[+]

Cerințele de admitere

Prezentarea formularului de cerere completat pentru studii doctorale, împreună cu următoarele anexe. Data limită: 30. 4. 2017:

Tema tezei, și anume adnotare proiectului de cercetare;

... [-]


Phd în antropologie generală

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Republica Cehă Prague 5

[+]

Examenul de constă într-o discuție despre proiectul de disertație și o verificare a ipotezelor de bază pentru studiu. examenul de admitere se va verifica capacitatea solicitantului de a face față cu proiectul disertație. Întrebările interviului de admitere se concentreze în primul rând pe tema proiectului de cercetare al solicitantului (max. 10 puncte).

Cerințele de admitere

Condiții de acceptare:

Pentru a obține suma minimă de puncte specificate de către decan.... [-]


Phd în istoria europeană contemporană

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii September 2019 Republica Cehă Prague 5 + 1 mai mult

De doctorat Istoria contemporană a programului Europa își propune să pregătească experți pregătiți pentru o cercetare științifică pe scară largă conceput în istorie și istorie culturală din 1918 până în prezent, inclusiv patrimoniul cultural și al tradițiilor. [+]

Domeniul cercetării este definit ca Europa, inclusiv Republica Cehă și / sau Cehoslovacia, predecesorul său. De cercetare ar trebui să fie abordată într-un mod supra-regionale, inter-disciplinare și, eventual, comparativă, concentrându-se în special asupra cultural, spiritual, social și politic, precum și istoria de zi cu zi a Europei încă de la sfârșitul primului război mondial, și istoria Cehoslovaciei și Cehiei perceput în contextul său european.

proiect de disertație tezei (secțiuni recomandate: schiță a problemei Cercetării și cercetare întrebări, prezentare generală a stadiului actual al cercetării, explicarea tehnicilor metodologiei și de cercetare selectate, abordare a problemei propuse, lista literaturii de specialitate, calendar al cercetării, explicarea relevanței temei pentru programul de studii Studii de sectorul civil); Durata recomandată a proiectului: 10 pagini; proiectul trebuie să conțină propunerea unui tutore (nume), selectat din lista tutorilor aprobate de Consiliul Programului. biografie profesională scurtă; Listă de publicații și alte activități academice ale solicitantului (participarea la conferințe, participarea la proiecte de cercetare etc.); alte documente relevante (de exemplu, cerficate internațional al unei limbi străine sau a unui certificat de examen de stat). ... [-]

Sondajul și comunicarea filosofiei

Campus Cu normă întreagă September 2019 Republica Cehă Prague 5

Caractéristique d'école doctorat: Etant constitui de façon interdisciplinar, l'école doctorat Sémiotique et filosophie de comunicare propune o pregătire științifică exigeante care conduce la recherche filosofie și sémiotique qualifiée de comunicare, de dezvoltare a ființelor și de relații cu autori milieux sociaux. [+]

Caractéristique de la spécialité

Caractéristique d'école doctorat: Etant constitui de façon interdisciplinar, l'école doctorat Sémiotique et filosophie de comunicare propune o pregătire științifică exigeante care conduce la recherche filosofie și sémiotique qualifiée de comunicare, de dezvoltare a ființelor și de relații cu autori milieux sociaux.

L'enjeu principal de l'école de doctorat este o filozofie a strategiilor, a desfăsurării și a efectelor comunicării. Bien qu'elle est conçue de manier théorique, elle peut aussi bien disposer l'étudiant a pénetrer dans la pratique médiatique de masse, parce qu'elle aide o comprendre a rôle de la sémiosis dans le processus de media. Studenții studiază o tradiție de lungă durată în domeniul cercetării și al filosofiei de comunicare în lume și mondială, care are ca temă conștientizarea teoriilor actuale și a dezvoltării faciale.... [-]


Contactează

Charles University, Faculty of Humanities

Adresă, linia 1 U Kříže
158 00 Prague 5, Prague, Republica Cehă
website https://fhs.cuni.cz/
Telefon +420 251 080 212