Charles University First Faculty of Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Charles din Praga, în prima Facultatea de Medicina: Academic Research este pe cale să se schimbe

În primul rând Facultatea de Medicină cu aproape 1 200 de membri ai personalului și 3 400 de studenți reprezintă cea mai mare facultate medicale din Republica Cehă. Este o parte integrantă a Universității Charles din Praga, de la înființarea sa de către regele Boemiei și împărat al Sfântului Imperiu Roman Carol al IV-lea în 1348. Ca atare, este, de asemenea, cea mai veche facultate medicala din Europa Centrala.

Cu toate acestea, este nu doar istoria maiestuos și măsuri cantitative impresionante, care ar fi suficient pentru a face instituția de succes și competitivă. Trebuie sa fie idei, oameni, capacități și de gestionare, care în cele din urmă va fi responsabil pentru viitor, profit și a durabilității oricărei instituții. Pentru a-și îndeplini misiunea noastră, și pentru a reflecta nu numai puterea și vitalitatea programelor de cercetare ale facultății, dar, de asemenea, poziția noastră națională și aspirații internaționale, afirmăm următoarele obiective:

Pentru a fi o componentă dinamică a sistemului de învățământ medical european Pentru a rula de cercetare de vârf biomedicale în cadrul mai larg al Spațiului European de Cercetare Pentru a fi recunoscut ca un membru valoros al comunității locale.

În acest context:

Suntem aici pentru a preda profesionistilor din domeniul medical din viitor: Noi oferim universitare, postuniversitare și programe profesionale de cea mai înaltă calitate academică, fie predate în limba cehă sau limbile engleză, urmărind burse semnificative pe plan internațional. excelență academică, stimularea creativității și curiozitate intelectuală sunt valorile extrem de clasificare în funcție de evaluarea internă periodică a personalului nostru didactic. Facultatea încurajează și sprijină stagiarii deosebite de cercetare și programe de formare de cercetare.

Noi căutăm talente: Studenții noștri sunt recrutați din toată Europa, America, Asia și Africa și programele noastre de studiu sunt acreditate în mod regulat în Europa și Statele Unite ale Americii.

Știința este viitorul tuturor dintre noi: Este puternic Facultatea de investiții în infrastructura de cercetare. Laboratoarele noastre să profite de practic toate tehnologiile de stat-of-the-art, care sunt în mâinile personalului entuziast cu o experiență și reputație internațională. Fonduri generate de activitățile științifice reprezintă recent, cea mai mare parte a bugetului Facultății.

Imaginea în schimbare a Europei noastre comune: Facultatea în sine beneficiază de un dialog "la fața locului", a cercetătorilor și a medicilor. Echipele noastre de cercetare sunt implicate în mai multe proiecte de cercetare naționale punând accentul colaborarea dintre stiintele de baza si clinice, impreuna cu cercetatori din alte discipline din instituții fără frecvență. Foarte important, implicarea noastră în echipe internaționale și proiecte ale UE crește brusc.

Oamenii de știință de cotitură în antreprenori: Rezultatele noastre demonstreaza angajamentul remarcabile la cercetarea de baza, clinice si aplicate. Conducerea Facultății împreună cu conducerea Universității se bazează procedurile standard ale transferului de tehnologie și win-win de legătură mediul academic-industrial, în conformitate cu normele europene în vigoare.

Dincolo de cercetare-dezvoltare frontierele comunitare: Experții facultate sunt implicați în mod regulat în popularizarea științei în rândul comunității și din partea lor, ei promovează conștientizarea sănătății publice. În colaborare cu jurnaliștii și mass-media, medicii și cercetătorii noștri să se concentreze pe problemele majore de medicina publica, dar, de asemenea, ajuta la răspândirea fapte științifice fundamentale, să explice modul în care funcționează știință și se dezvoltă. Viziunea noastră este de a ajuta la construirea societății bazate pe cunoaștere, în termeni mai largi.

Facultatea

O În primul rând Facultatea de Medicină este una dintre cele patru facultăți fondatoare ale Universității Charles din Praga. Prima Facultatea de Medicină înființată în anul 1348 se clasează printre cele mai vechi cincisprezece scoli medicale din lume.

Predare și de cercetare la facultatea noastră acoperă aproape întregul spectru de medicina si sanatate profesii din intreaga gama stiintelor fundamentale prin specialitatile clinice. Anumite discipline sunt unice pentru școala noastră la nivel național. Noi pregătim medici viitoare, oamenii de știință și profesioniștii din domeniul sănătății într-un mod modern și prietenos. Din moment ce nu suntem doar o învățătură, ci și o instituție de cercetare, vom aduce la educație descoperirile și tehnologiile cele mai moderne.

Învățământul universitar la Prima Facultatea de Medicina prevede mai multe programe de studii diferite. Cel mai mare număr de studenți urmărește un program de șase ani de Medicina Generala (ceea ce duce la un grad MD), sau un program de cinci ani de Medicina Dentara (ceea ce duce la gradul DMD).

Aceste două programe clinice sunt oferite atât în ​​limba engleză și cehă limbi. Există și alte trei sau patru ani programe de licență în profesiile din domeniul sănătății (de exemplu, asistență medicală și alte specialități), unele cu opțiunea de master, a oferit până în prezent numai în limba cehă. Există, de asemenea, un program de doctorat vibrant cu cele mai multe specialități oferite în limba engleză. De asemenea, ne pregătim medici pentru examenele de bord. De asemenea, este important de remarcat faptul că există diferite programe bazate pe taxe pentru studenții post-universitare. Facilitățile noastre de predare sunt moderne și confortabile, de la aule și săli de seminar prin laboratoare, săli de studiu și camere de calculator. Cele mai multe facilități de predare sunt situate în clădiri istorice din centrul orașului Praga, aproape de Karlovo Náměstí, IP Pavlova și Albertov. Clinică (practic) de predare apare mai ales în Spitalul General Universitar, cu unele rotatii clinice in Spitalul Motol, Spitalul Thomayer, Spitalul Na Bulovce, și Spitalul Militar General.

Absolvenții noștri găsi cu ușurință locuri de muncă în Republica Cehă și restul lumii. 99,7% din cei 640 de absolvenți (între 1997 și 2015) au găsit plasarea în termen de 6 luni de la absolvire.

Locații

Praga

Address
Charles University in Prague, First Faculty of Medicine
Kateřinská 32
121 08 Prague 2
Czech Republic

Praga, Praga, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră