Charles University Faculty of Medicine in Plzeň

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Facultatea de Medicină, CU Plzeň este una dintre cele șaptesprezece facultăți ale Universității venerabilei Charles din Praga. Acesta a fost stabilit prin Decretul nr 135 din 27 octombrie 1945 emis de președintele Edvard Beneš. De la începuturile sale umile, Facultatea de Medicina din Plzeň a crescut într-o universitate modernă, de la care au absolvit deja 7814 medicii care operează atât în ​​Republica Cehă cât și în străinătate, precum și 499 de studenți ai programului de studii de licență. În anul universitar 2009/2010, 2032 studenții au studiat la Facultatea, din care 427 au fost străini.

Studiile medicale sunt împărțite în două programe de studiu de baza - Medicina Generala si Stomatologie. Elevii au fost acceptate în programul de studiu Stomatologie din anul universitar 2004/2005 și le-a înlocuit treptat programul de studiu Stomatologic. Medicina generală este un program de studiu de șase ani; studiul programului Dentistry durează cinci ani. Primii doi ani sunt dedicate domenii teoretice - biologie, biofizica, anatomie, histologie, fiziologie si biochimie. Al treilea și o parte din a patra ani se concentreze pe studiul subiectelor preclinice - Anatomie Patologica, Patologica Fiziologie, Microbiologie si farmacologie, si studiul subiectelor clinice, începe de asemenea. Ultimii ani se concentreze complet pe domenii clinice.

Facultatea oferă, de asemenea, de predare în limba engleză pentru studenții auto-finanțare din străinătate. Studiul este terminat printr-o ceremonie de absolvire care au loc în venerabilul Carolinum Hall din Praga, unde absolvenții primesc diplome. Absolvenții programului de studiu Medicina Generala a primi titlul de MUDr. (Egal cu MD) și absolvenți ai programului de studiu Stomatologie a primi titlul de MDDr. (Egal cu DMD). Nu numai că sunt studenți educați pentru practica medicală; acestea sunt introduse, de asemenea elementele de bază ale cercetării și sunt conduse la activitatea lor de cercetare independente.

În cursul studiilor lor, în special în timpul vacanței de vară, elevii au o serie de oportunități de a studia și de a câștiga experiență în străinătate. Nu numai din aceste motive, dar mai ales pentru că studenții sunt obligați să studieze resursele străine, accentul este pus pe predarea limbilor străine. Astfel, pe lângă limba latină, fiecare elev trebuie să treacă un examen în limba engleză și una mai multe limbi străine.

Locații

Pilsen

Address
Univerzita Karlova v Praze
Lékařská fakulta v Plzni
Husova 3, 306 05 Plzeň

Pilsen, Regiunea Plzeň, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: