Charles University Faculty of Physical Education and Sport

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Educație Fizică și Sport este una dintre cele șaptesprezece facultăți bazate pe Universitatea venerabilul Charles.

Cehă educație fizică superior datează din perioada de dinaintea primului război mondial I. La început, au existat diferite cursuri de învățământ la Facultatea de Medicină. Eforturile de oameni de știință progresiste și pedagogii, cum ar fi prof. Smotlacha, Borovanský, Jirásek și Weigner au condus la proiectul de lege de stabilire a "Tyrš Institutul de Stat de Educație Fizică", în 1930. Această idee a fost pusă în aplicare după Războiul prin formarea de "Institutul pentru Educație de Educație Fizică de la Universitatea Charles".

În 1948, Institutul a fost inclus în Facultatea de Educație, din care, Școala Superioară independentă de Educație a fost format în 1953. O nouă școală superioară - "Institutul de Educație Fizică și Sport" a fost fondată în 1953, împreună cu "Institutul de Cercetare de Educație Fizică". Ambele instituții de învățământ prevăzut pentru lucrătorii pedagogice, științifice și de gestionare care au dorit să continue cariera lor în domeniul educației fizice și științei sportului. În cadrul reorganizării școlilor superioare, care au avut loc în 1958, trei departamente de Școala Superioară de Educație au fost conexate la Institutul de Educație Fizică și Sport. Noua formațiune a fost unită la Universitatea Charles ca fiind unul dintre facultățile sale.

Locații

Praga

Address
Charles University in Prague
José Martího 31
Praha 6, 162 52
Czech Republic

Praga, Praga, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră