Charles University Hussite Theological Faculty

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Facultatea de Teologie husit este o facultate teologică orientată spre multidisciplinară. Facultatea pregătește studenții pentru activitatea academică, de serviciu ministerial și diverse profesii în educație, cultură, servicii sociale, administrația de stat sau de politică, precum și serviciile în străinătate. Facultatea de Teologie husita este de la începuturile sale legate cu Biserica cehoslovac husita care a fost înființată la începutul anului 1920 de la mișcarea catolică modernist.

Lucrarea a studiilor și universitare la Facultatea este totuși accesibil tuturor, indiferent de convingeri, sex, rasă, afilierea politică sau viziune asupra lumii. Facultatea respectă convingerile elevilor săi și este religios tolerant așa cum s-au dovedit prin varietatea domeniilor de studiu oferite.

O Facultatea de Teologie husit oferă în prezent studii teologice a trei condamnări creștine - teologie Husite, teologia ortodoxă și teologia catolică veche precum și studii iudaice, studii religioase, Filosofie și alte domenii de bază non-teologice de studiu, cum ar fi asistența socială și de caritate și pedagogie.

Locații

Praga

Address
Hussite Theological Faculty
Charles University
Pacovská 350/4
Prague 4, 140 21
Czech Republic

Praga, Praga, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră