Charles University Second Faculty of Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Elevii au ales În al doilea rând, Facultatea pentru cercetare și predare de excelență excepțională, din cauza unei tradiții mândru de prietenie și unitate între profesori, studenți și personal administrativ, precum și experiența unică studenților pe care le oferim. Angajamentul nostru pentru pregătirea de profesioniști de succes în asistența medicală primară sau pe bază de spital, face facultatea noastra o alegere remarcabila pentru studii.

Cercetare si predare excelenta

La doua facultate beneficiati de contact zilnic cu oameni de știință de renume internațional, precum și lideri de cercetare în multe domenii medicale în Republica Cehă. Ne concentrăm în special pe cercetarea în domeniul geneticii si genomica umane, oncologie copilarie si hematologie, oncogynaecology, Neuroscience si pediatria. Noi regulat publica rezultatele noastre în cele mai bune reviste științifice internaționale. Mulți dintre studenții noștri de personal și de doctorat academice sunt laureați premii și distincții naționale sau internaționale, iar specialiștii noștri recunoscuți de îngrijire pentru reprezentanțele sportive naționale. Toate acestea vă oferă cea mai bună oportunitate de a deveni un profesionist din domeniul sanitar proeminent.

Experiența de cel mai mare spital universitar din țară

Elevii petrec cea mai mare parte pregătirea practică la Spitalul Universitar Motol, baza clinica a doua Facultatea de Medicina si unul dintre cele mai mari și cele mai dezvoltate spitale din Europa Centrala. Motol Spitalul Universitar ofera ingrijire in toate domeniile medicale pentru locuitorii din Praga și întreaga Republica Cehă. Este renumit pentru tratamentul aplicat de pacienti VIP distins, inclusiv președintele ceh. Acesta are un număr total de aproximativ 2 300 de paturi, dintre care 690 sunt în secțiunea pediatrică, în timp ce secțiunea pentru adulți are 1 230 locuri de cazare. Anual, peste 70 000 de pacienți sunt admise la spital, și mai mult de 750 000 de pacienți externi sunt tratate. Un total de 3 000 de cadre medicale sunt angajați, inclusiv 800 de medici. Toate departamentele sunt foarte specializate la copii și adolescenți, cu unele servicii medicale fiind unice în Republica Cehă (Oncologie, Hemodializa, epileptologiei, etc).

instruirea practică a studenților are loc la Na Bulovce Spitalul Universitar si Spitalul Militar din Praga.

Pediatria - bonusul nostru unic adăugat la educație standard,

A Doua Facultatea de Medicina continuă istoric Facultatea de Pediatrie. Cu toate că oferă educație medicală generală și absolvenții săi sunt de succes ca internisti precum și pediatria (sau specialiști din alte discipline), curriculum-ul a păstrat o sferă largă de pediatrie. În comparație cu alte facultăți, elevii pot deveni mai familiarizați cu specializări pediatrice, cum ar fi Neurologie, Hematologie, Oncologie, Psihiatrie, Ortopedie, Cardiologie, Stomatologic, printre altele.

State-of-the-art de predare și învățare a mediului

Ca student, beneficiați de facilități de laborator bine echipate și avansate punct de vedere tehnic și instrumente de cercetare sofisticate. Noua clădire (numită "Žížala" - "Scoică") oferă facilități educaționale și de cercetare de stat-of-the-art. Toate subiectele teoretice, preclinice și clinice sunt predate cu utilizarea substanțială a tehnicilor audio-vizuale și de calculator, până la zi.

dotări și servicii excelente

Ne străduim să vă oferim toate serviciile și personalul de susținere aveți nevoie pentru o mare de învățare și de viață de experiență. Pe măsură ce elevii, ai la dispozitie camerele tale de curs cu facilități informatice care permit accesul la bazele de date bibliografice de rețea, o bibliotecă bine dotată cu literatură și relaxare zone de limbi străine, o sală de cafea și un club studențesc. coordonator studenților noștri internaționali este întotdeauna gata să răspundă la toate întrebările, să aibă grijă de nevoile dumneavoastră și să vă ajute pentru a rezolva problemele de student viața de zi cu zi.

Abordarea individuală și un mediu de "familie"

În al doilea rând Facultatea de este cotat printre facultăți mai mici. Lectorii favorabile vs elevi raport de 1: 2 (în programul de limba engleză), precum și o abordare individuală a îmbunătăți calitatea predării, care să permită studenților să se simtă total acasă în facultate. Ca un student international, aveți avantajul de a cunoaște practic toți colegii dvs., astfel încât vă puteți baza pe ușurința și suport în cadrul grupului.

recunoaștere internațională largă

Gradele acordate de doua Facultatea de Medicină sunt pe deplin recunoscute în toate țările UE și în SUA la nivel federal. (Pentru informații cu privire la procesul de licențiere pentru a practica medicina, este necesar să se contacteze corpul profesional al țării respective.)

oportunități de studiu și formare profesională la nivel mondial

Ca student al Facultății a doua, puteți alege dintr-o gamă largă de programe de schimb de studii și stagii în străinătate. Vă puteți petrece un semestru sau întregul an universitar, la unele dintre universitățile noastre partenere din Europa și din întreaga lume; sunt supuse unui stagiu de practică la spitale și institute medicale din intreaga lume (citit despre experiențele elevilor noștri); sau de a participa la misiuni umanitare medicale.

O cameră pentru dezvoltarea talentelor cuiva

Dacă nu-mi place prelegeri doar care participa, dar doresc să demonstreze talentele tale, s-ar putea să li se permită să participe la predarea mai tineri colegi. Din al doilea an, puteți fi util ca un demonstrator medical în clase anatomie și histologie, pe măsură ce sunt aproape în vârstă și profesie altor elevi și pot înțelege problemele și nevoile lor.

conexiuni excelente de transport

Centrul orașului Praga se află la mai puțin de 15 minute cu metroul. Ieșirea de pe stația de metrou duce direct la intrarea facultății.

studenții mulțumeau și absolvenți de succes

În conformitate cu propria lor evaluare a predării la a doua Facultatea de Medicină, studenții sunt mulțumiți pe termen lung și absolvenți de a efectua cu succes în Cehia și pe piețele internaționale de locuri de muncă.

viața de student, de divertisment și cultură

Facultății asigură o atmosferă plăcută și relații bune în rândul studenților și a personalului acesteia. Societățile noastre studențești se străduiesc pentru a îmbunătăți viața de student cu numeroase evenimente extracurriculare, concerte de muzică clasică și popular, expoziții de artă și competiții sportive, inclusiv o petrecere de vară tradițional pe un vapor. Săptămâna Odorizatoare la începutul anului este o oportunitate de neprețuit pentru a întâlni elevii dumneavoastră colegii și să se cunoască Praga, precum și Republica Cehă.

Societățile active și originale pentru studenți

În calitate de membru al unora dintre societățile studențești, aveți posibilitatea să participe activ la toate aceste activități. În afară de a lua parte la organizarea de evenimente, vă puteți dezvolta creativitatea ca un reporter sau fotograf cu Motolák; ajuta în gestionarea de stagii practice în străinătate cu Federația Internațională a Asociațiilor Studenților medicale Republica Cehă (IFMSA); sau să se angajeze în cadrul comunității studenților internaționali prin intermediul Asociației Internaționale Medicale Studenților (AIMS).

Comoditatea documentelor electronice

Pentru tine, pentru a evita documente inutile, vom rula mai multe aplicatii electronice, inclusiv aplicații de studiu, înscriere la examen, evaluarea predării și a resurselor electronice de predare.

Sport & Fitness

Ca student, aveți posibilitatea de a participa într-o varietate de cursuri sportive all-pe tot parcursul anului, precum și cursuri de vară și de iarnă. Modern centru sportiv universitare Hostivař oferă facilități excelente pentru aqua-aerobic, atletism, baschet, floorball, canotaj, înot, body-building, softball, volei, golf, squash și alpinism. Puteți lua parte la canotaj, schi și cursuri de ciclism și, de asemenea, cursuri organizate pe litoral.

hale accesibile și la prețuri accesibile pentru studenți

Praga este un loc minunat de a trăi și a căminelor studențești Charles Universității de reședință sunt situate pe raza orașului. Majoritatea studenților noștri stați la Kajetánka Hall, situat langa Manastirea Břevnov si un parc pitoresc, doar opt minute cu autobuzul de la facultate și, de asemenea, la câțiva pași. Komenského Hall și Hvězda Hall sunt, de asemenea, populare în rândul studenților internaționali.

Locații

Praga

Address
Charles University in Prague
2nd Faculty of Medicine
V Úvalu 84
150 06 Praha 5 - Motol

Praga, Praga, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: