Charles University Faculty of Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe a fost înființată în 1920 ca a cincea facultate de la Universitatea Charles. În prezent are 29 de departamente, 3 muzee și o mare grădină botanică unde se află Departamentul de Studii și unele facilități pentru studenți.

În prezent, facultatea este divizată din punct de vedere academic și organizatoric în patru secțiuni: biologice, geografice, geologice și chimice. În plus față de aceste secții, facultatea are mai mulți specialiști în centre de predare și cercetare, inclusiv în instituții interdisciplinare precum Institutul de Studii de Mediu. Toate componentele facultății sunt active atât în ​​predare, cât și în cercetare.

Misiunea principală a Facultății de Științe este de a crea experți cu înaltă calificare în biologie, chimie, geografie, geologie și în alte domenii interdisciplinare. Efortul său științific și de cercetare vizează rezolvarea problemelor cheie legate de dezvoltarea societății umane. Unele dintre subiectele prioritare pe termen lung sunt sănătatea umană, studiul funcției și predicției dezvoltării ecosistemelor și biosferei și dezvoltarea materialelor ecologice bazate pe utilizarea resurselor regenerabile.

Facultatea de Științe oferă trei niveluri de învățământ, licență, masterat și doctorat. Toate programele de licență și de master cuprind atât predare teoretică, cât și exerciții practice în laboratoare, iar unele cursuri combină studiile academice ale științelor naturale cu formarea cadrelor didactice într-un domeniu ales. Cursurile de licență sunt introduceri la studii aprofundate care urmează în programele de masterat. Programele de studii de masterat pregătesc experți pentru institute științifice și de cercetare, cariere guvernamentale, industrie și sectorul privat. Absolvenții cursurilor de masterat cu elementul de formare a cadrelor didactice sunt calificați să predea în școlile secundare și în școlile profesionale secundare. Programele de studii doctorale pregătesc personal de înaltă specializare pentru activități științifice și de cercetare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea BSc-uri » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Program de stele doctorat

Campus Cu normă întreagă September 2019 Republica Cehă Prague

STARS este un program de sprijin de studenți doctoranzi talentați la Facultatea de Științe, Universitatea Charles din Praga. Scopul acestui program este de a oferi educație excelentă și un venit adecvat pentru doctoranzi ai Facultății. [+]

STARS este un program de sprijin de studenți doctoranzi talentați la Facultatea de Științe, Universitatea Charles din Praga. Scopul acestui program este de a oferi educație excelentă și un venit adecvat pentru doctoranzi ai Facultății. O programul STARS vrea să atragă cei mai buni studenți din Republica Cehă, cât și din străinătate. Facultatea de Stiinte, Universitatea Charles din Praga, este un centru de calitate superioară a cercetării în științele naturale. Facultatea are grijă de viitorul său și de aceea sa născut programul STARS. Vin la Praga și să devină viitorul facultății noastre!

Sunt eligibil?

Programul STARS este deschis pentru toți solicitanții care dețin o diplomă de master sau echivalent în științe, medicină, farmacologie și un domeniu legat de studiu. De asemenea, este deschis pentru studenții care sunt în ultimul an de studii și vor fi în măsură să prezinte diploma de gradul lor de la începutul studiului lor de doctorat. Candidatul trebuie să fie competenți în limba engleză; cu toate acestea, nu este necesar un examen formale engleză (cum ar fi TOEFL).... [-]


Videoclipuri

Charles University in Prague

Study at Faculty of Science

Contactează
Adresa locaţie
Faculty of Science
Charles University in Prague
Albertov 6

Prague, Prague, 128 43 CZ