Read the Official Description

Descoperiți Universitatea din Hradec Králové

UNIVERSITATEA DIN HRADEC KRÁLOVÉ

Faceți cunoștință cu mediul dinamic și tineresc al Universității din Hradec Králové - o instituție înființată în 1959 care și-a purtat actualul nume încă din anul 2000. În prezent, Alma Mater de peste 7300 de studenți, Universitatea din Hradec Králové oferă educație terțiară de înaltă calitate în cadrul unui domeniu larg de domenii de studiu care cuprind Științe Sociale, Științe Umaniste, Studii Educaționale, Științe Naturale, Științe Economice și Tehnologia Informației. Un număr mare de aplicații depuse la universitate în fiecare an demonstrează cererea ridicată pentru studiile de la Universitatea și confirmă numele său excelent.

Universitatea din Hradec Králové este o instituție vibrantă, iar dezvoltarea sa constantă se reflectă atât în ​​activitățile academice, cât și în cele de construcție: se înființează noi facultăți și institute, se acreditează noi programe de studii, iar construcția campusului universitar este în continuă evoluție. Campusul Universității este situat convenabil în centrul orașului, la câțiva pași de alte clădiri universitare, Biblioteca Educațională și Științifică și orașul vechi.

Absolvenții

Universitatea din Hradec Králové pregătește specialiști calificați care au succes pe piața muncii locale, precum și în străinătate. În 2010, Universitatea a primit Diploma Supliment Label, un certificat eliberat de Comisia Europeană, care confirmă faptul că universitatea îndeplinește toate standardele instituțiilor europene de învățământ terțiar. Documentul este dat automat tuturor absolvenților și garantează recunoașterea în întreaga lume a diplomei de la Universitatea din Hradec Králové.

Universitatea are patru părți: Facultatea de Educație, Facultatea de Informatică și Management, Facultatea de Filosofie și Facultatea de Științe.

FACULTATEA DE FILOSOFIE

university building

Facultatea de Filosofie UHK oferă programe de studii BA, MA și doctorat în limba cehă, cu normă întreagă și, în mai multe discipline de studiu, o formă de studiu cu jumătate de normă. Oferă educație în domeniile istoriei, arheologie, științe arhivistice, științe politice (cu specializare în regiuni din Africa și America Latină în programele de masterat și doctorat), sociologie, filosofie și mai multe domenii de studiu interdisciplinare (axate pe informatică și multimedia în arhivistică și arheologie).

Elevii facultății pot beneficia de contactele cu universități străine și pot petrece un segment de studii în străinătate la una dintre instituțiile partenere din întreaga lume. Facultatea de Filosofie oferă cursuri de istorie și științe sociale pentru studenții de predare a programelor de studii la Facultatea de Educație. Absolvenții facultății dobândesc cunoștințe de primă clasă în științele umaniste și sociale și găsesc o gamă largă de oportunități de angajare în instituții publice, organizații neguvernamentale, agenții comerciale, media sau în cercetare și dezvoltare.

Facultatea filosofică oferă, de asemenea, programe de studii universitare de masterat și de doctorat în limba engleză, respectiv programul de studii MA de Studii Central Europene și două programe de studii de doctorat latino-americane și studii africane. În afară de aceste programe de studii, oferă un curs pregătitor de limbă cehă și formare universitară specializată pentru studenții internaționali.

INFORMATII UTILE

Anul universitar este organizat în 2 semestre. Semestrul de iarnă începe de obicei în a treia săptămână din septembrie și se termină în decembrie; semestrul de vară începe în februarie și se termină în iulie. Semestrul este întotdeauna urmat de o perioadă de 6 săptămâni de examene.

Universitatea noastra are foarte bine stabilit sistemul Buddy. Misiunea ESN Buddy System HK este de a contribui la integrarea Erasmus și a altor studenți străini în mediul local.

Elevii de la Universitatea din Hradec Králové beneficiază de cazare la dormitorul universitar Palachova.

VISA (cetățeni din afara UE): cetățenii străini care sunt supuși obligației de viză sunt obligați să solicite o viză înainte de intrarea lor în Republica Cehă la ambasada cehă autorizată. Nu este necesară viza pentru cetățenii UE. Poate dura 2 luni pentru a obține o viză, așa că nu uitați să aplicați la timp!

Un permis de ședere în scopul studierii este obligatoriu pentru toți elevii străini care locuiesc aici mai mult de 90 de zile. Țările din afara UE: este obligatoriu ca studenții din țările terțe să aibă un permis de ședere / viză înainte de a veni în Republica Cehă - nu contează cât timp vor studia aici. Elevii trebuie să solicite un permis de ședere temporară la ambasada cehă, misiunea consulară sau diplomatică la domiciliu sau în țara cea mai apropiată. Birourile internaționale de la facultățile respective oferă asistență studenților străini care îi primesc.

DE CE STUDIU ÎN REPUBLICA CEHĂ?

Deoarece oferă educație gratuită la universitățile publice! Educația în Republica Cehă are un avantaj semnificativ - poate fi gratuită pentru cei care doresc să obțină o diplomă de la Universitatea din Cehia, adică pentru cei care studiază în limba cehă.

Din cauza calității ridicate a educației. Astăzi, diplomele universităților cehe sunt evaluate în toată lumea, împreună cu engleza și americanii și sunt recunoscute în fiecare țară a Uniunii Europene.

Din cauza capacității de a călători în întreaga Uniune Europeană. Republica Cehă este membră a UE și, în 2007, a aderat la spațiul Schengen, care permite studenților să se deplaseze fără viză în toate țările din acordul Schengen.

Din cauza perspectivei unei cariere de succes! Studenții străini după absolvire pot obține un loc de muncă în cehă sau în rândul cetățenilor europeni, precum și în instituții și companii private, la fel ca și cetățenii cehi.

Din cauza calității ridicate a vieții europene și a prețurilor scăzute. Datorită deschiderii sale politice și economice, Republica Cehă este astăzi una dintre cele mai dezvoltate țări din Europa Centrală. Standardul de viață este comparabil cu cel din Europa de Vest, dar prețurile la alimente, cazare și bunuri sunt mult mai scăzute.

Adaptarea rapidă a studenților noștri în mediul ceh. În prezent, Republica Cehă este o țară multiculturală și deschisă, unde majoritatea cetățenilor pot vorbi cel puțin în limba engleză.
Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Facultatea de Filosofie a Universității din Hradec Králové oferă doctorat. Gradul care poate fi urmat în timpul studiilor cu normă întreagă. Ph.D. Programul este conceput ... [+]

Facultatea de Filosofie a Universității din Hradec Králové oferă doctorat. Gradul care poate fi urmat în timpul studiilor cu normă întreagă. Ph.D. Programul este conceput pentru studenții care au obținut un masterat în filosofie și discipline de studiu conexe.

Care sunt studiile de filosofie?

Ph.D. studiul în filosofie urmărește să ofere o pregătire de înaltă calitate în domeniul educației și cercetării în domeniul filozofiei contemporane, cu un accent special pe filozofia științelor sociale. Ph.D. studiul este conceput pentru studenții cu studii superioare de specialitate în filosofie sau în disciplinele conexe.

Absolvenții

Absolvenții vor fi pregătiți profesional și lingvistic pe deplin pentru cercetare științifică independentă și predare, pentru muncă în instituții publice, mass-media, organizații neguvernamentale.... [-]

Republica Cehă Hradec Kralove
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Studiul de doctorat în domeniul studiilor Africa sau al studiilor latino-americane are ca scop pregătirea specialiștilor calificați în domeniul studiilor, cu un accent pr ... [+]

Facultatea de Filosofie a Universității din Hradec Králové oferă doctorat. Gradul care poate fi urmat în timpul studiilor cu normă întreagă. Ph.D. Programul este conceput pentru studenții care au obținut un masterat în științe politice și discipline de studiu conexe. Studiul este conceput ca o prezentare generală a studiilor de zonă și a științelor politice care se concentrează pe Africa sau America Latină.

Care sunt studiile despre Africa și America Latină?

Ph.D. studiul domeniului Studii Africa și doctoratul studiul domeniului Studii latino-americane vizează pregătirea unor specialiști calificați în studii de zonă, cu un accent primar asupra Africii sau Americii Latine. Ph.D. studiile sunt concepute în special pentru studenții cu studii superioare în domeniul științei politice sau în discipline conexe. Studiul se concentrează în primul rând pe cercetarea comparativă a regiunii alese, cu scopul de a aplica cunoștințe teoretice și metodologice asupra problemelor sociale, politice și economice ale fiecărei regiuni Africa sau America Latină.... [-]

Republica Cehă Hradec Kralove
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
University of Hradec Králové – Philosophical Faculty
Náměstí Svobody 331
(building B)

Hradec Kralove, Hradec Králové Region, 50003 CZ
Social Media