American European Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

American Academy Hotel a fost înființată în 2007 în Brașov, România, fiind prima școală internațională de management hotelier din țară, cu scopul principal de a oferi educație

Credem în îmbinarea educației orientate profesional cu pregătirea aptitudinilor aplicate într-un mediu internațional într-o varietate de discipline de management al ospitalității, care nu sunt disponibile în multe instituții de învățământ superior tradiționale. Aceasta este temelia pe care a fost construită școala și astfel ajutăm studenții noștri să își atingă obiectivele de carieră.

În prezent, studenții noștri învață de la 30 de facultăți internaționale, de la toți profesioniștii experimentați sau de la masterat și doctorat. profesori educați. Clasele și sesiunile practice se desfășoară în școala din centrul orașului Brașov, un oraș frumos de dimensiuni medii situate în inima țării, în timp ce plasamentele din industrie sunt oferite în special în Statele Unite și Europa.

După implementarea cu succes a primului program internațional de învățământ superior în managementul ospitalității din România, școala își intensifică acum concentrarea internațională prin deschiderea ușilor pentru studenții internaționali și prin înființarea unui al doilea centru de studiu în New York.

Rezultatul final pe care îl urmărim este un grup global de absolvenți care vor deveni lideri corporativi și antreprenori care vor continua să extindă și să reinventeze industria ospitalității.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Misiune

Misiunea Academiei Hotelului American este de a avansa instruirea profesională și de formare a competențelor aplicate cu o perspectivă internațională într-o varietate de discipline de management al ospitalității care nu sunt disponibile la multe instituții de învățământ superior tradiționale. Ne-am angajat să pregătim studenții noștri pentru a reuși pe piața globală.

Acest lucru se realizează prin combinarea rigorii academice cu pregătirea profesională și conștientizarea diversității culturale, concentrându-se în același timp pe creșterea profesională și personală a studenților noștri.

Misiunea noastră ne cheamă să încurajăm legăturile mai strânse cu industria, să promovăm dăruirea în serviciul, să inspirăm conducerea, să inspirăm pasiunea pentru creativitate și antreprenoriat și să celebrăm diversitatea multiculturală.

Locații

Brașov

Address
Strada Vlad Tepes nr.16
500092 Brașov, Județul Brașov, România

New York

Address
48 Wall Street, 11th Floor,
New York, NY, 10005 New York, New York, Statele Unite ale Americii