Moscow Region State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Moscow Region State University este cea mai mare universitate din Regiunea Moscova. Este o instituție de învățământ modernă care pregătește profesioniști calificați și cei mai căutați. În prezent, universitatea are o structură destul de ramificată, incluzând 4 institute, 15 facultăți și 84 de catedre cu mai mult de 10.500 de studenți, centre și laboratoare de cercetare, obiecte de cultură și sport și stații biologice.

Misiunea principală a Moscow Region State University este de a oferi disponibilitatea unei educații continue competitive, de înaltă calitate, orientate spre dezvoltarea socio-economică, inovatoare a Federației Ruse, precum și spre dezvoltarea unui sistem de pregătire de elită de înaltă calitate. personal calificat. Căutăm să ne asigurăm că pregătirea tinerilor pentru orice specialitate este combinată cu o personalitate versatilă. Aceste calități permit absolvenților noștri să-și găsească drumul în lumea în schimbare rapidă. Pentru mii de tineri care au absolvit universitatea, aceasta va rămâne pentru totdeauna adevărata alma mater, un loc asociat cu cei mai buni ani din viața lor.

Locații

Moscova

Address
Radio Ulitsa,дом 10А
105005 Moscova, Moskva, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: