Saratov State Medical University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Saratov State Medical University este una dintre cele mai vechi universități din Rusia. Specialiștii de la institutele de cercetare și dezvoltare, centre, laboratoare, muzee și grupuri de inovare de la Saratov State Medical University efectuează cercetări științifice fundamentale și aplicate. Printre acestea se numără Institutul de cercetare a uro-nefrologiei de bază și clinice, Laboratorul central de cercetare, Centrul științific educațional pentru medicină fundamentală și nanotehnologii, Technoparkul medical, Editura Universității, Biblioteca medicală științifică, Muzeul de istorie universitară și multe alte divizii universitare.

Saratov State Medical University oferă studenților săi o mare varietate de oportunități de implicare cu o serie de asociații studențești: Guvernul Studențesc, Sindicatul, Societatea de Cercetare Studențească și Clubul Studenților.

Locații

Saratov

Address
Bol'shaya Sadovaya Ulitsa,137
410000 Saratov, Regiunea Saratov, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: