Citește Descrierea Oficială

Centrul de Învăţământ Superior al Universităţii Academic este una şi singura instituţie de învăţământ superior afiliate la Academia de Ştiinţe a Rusiei. Centrul de Învăţământ Superior are drept scop formarea Master şi doctorat şi furnizarea de educaţie continuă şi formare profesională avansată. Universitatea Academic are licenţa de stat pentru desfăşurarea activităţii de învăţământ (# 0724, 17 februarie, 2011), în programele de masterat următoarele: Matematică aplicată şi fizică (matematică şi Departamentul de Tehnologii Informationale): Informatică teoretică; Software Engineering; Bioinformatică algoritmice. &nbsp Fizica (fizica teoretică departament): Fizica teoretică şi matematică. Fizică Aplicată Electronică şi Microelectronică (Fizica şi Tehnologia de nanostructuri departament): Fizica low-dimensionale de stat. Academic Universitatea oferă studii postuniversitare în următoarele domenii: Astrofizică şi Astronomie Stellar Aparate şi metode de Fizica Experimentala Fizica materiei condensate Fizica semiconductorilor Fizica nucleului atomic şi particule elementare Filosofia de Ştiinţă şi Tehnologie Universitatea Academic este situat la str. Khlopin. 8/3, St Petersburg, Rusia. De săli de clasă şi laboratoare ale Universităţii Academice sunt bine echipate. La Universitatea Academic există, de asemenea, cursuri de calculator, o sală de conferinţe, o sală pentru spectacole de teatru, o bibliotecă, o cantina, un post de prim-ajutor, un complex hotel şi un complex sportiv, care include o piscina de interior, un interior teren de tenis, şi o sală de gimnastică. Studenţilor şi a personalului de la Universitatea Academic pot utiliza serviciile de Spitalul St Petersburg Clinic de RAS. Căminul a Universităţii Academice este situat la Maurice Toreza Ave. 37/2.

Această școală oferă și:

Doctorat

St. Petersburg Academic University of the Russian Academy Of Sciences

Departamentul de fizică și tehnologie a nanostructurilor este destinat să pregătească specialiști de înaltă calificare în acest domeniu. Noțiunea modernă de nanostructuri ... [+]

Doctor în Fizica Semiconductorilor

Limba de predare: rusă

Departamentul de fizică și tehnologie a nanostructurilor este destinat să pregătească specialiști de înaltă calificare în acest domeniu.

Noțiunea modernă de nanostructuri cuprinde o gamă largă de materiale și dispozitive aplicabile în sfere absolut diferite: de la electronică și mecanică la biotehnologii.

În afara laboratoarelor departamentului, facilitățile pentru cursanți sunt oferite de Universitatea Academică, Institutul Ioffe și Centrul Științifico-Inginer de Microelectronică.

Departamentul oferă următorul program postuniversitar:

Fizica semiconductorilor.

Folosirea unei baze experimentale și tehnologice unice a laboratoarelor institutelor academice în cursul formării creează condiții favorabile pentru a stăpâni cercetarea și metodele tehnologice moderne.... [-]

Rusia Saint Petersburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză