Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nevoia de o scoala medicala de tip american

Începuturile școlii medicale Duce-NUS pot fi urmărite în anul 2000, atunci când Singapore a lansat o inițiativă ambițioasă Biomedical Sciences proiectat pentru a face țara hub biomedicale de Asia, și pentru a atrage atât de cercetare și sectorul de sănătate capacitati de productie la Singapore.

În inițiativă, guvernul planificat să-și petreacă mai mult de 3 miliarde $ S de peste cinci ani pentru a accelera dezvoltarea in stiintele biomedicale. Acesta a oferit stimulente pentru a atrage companii de a Singapore, și a fost de finantare institute de cercetare dedicate genomica, bioinformatica, bioinginerie, nanotehnologie, biologie moleculara si celulara, si terapii de cancer.

În 2001, un Medical Education opinie Panel prezidat de Lord Oxburgh Angliei evaluat planul și a recomandat Singapore stabili o scoala medicala absolvent (Duke-NUS) pentru a produce lideri medicale de inalta calificare necesare pentru a sprijini inițiativa stiinte biomedicale.

Duke-NUS este destinat să completeze Universitatea Nationala din Singapore a lui existente scoala medicala de licență, pe baza modelului britanic de invatamantul medical, în care elevii intră școală medicale după finalizarea lor Certificat Singapore-Cambridge General al Educației (GCE) examene de nivel avansat (sau echivalent) și apoi să urmărească un curriculum de cinci ani față de un grad medicale.

Potrivit Ministerului Educației, înființarea unei școli medicale absolvent va crește oferta de medici care practica in Singapore, da țara flexibilitatea de a produce mai multe medici pentru a satisface nevoile viitoare, și medicii de tren care sunt expuse la cercetarea în domeniul clinic, sporind astfel capacitatea națiunii de a dezvolta un hub biomedicale vibrant.

Duke si Universitatea Nationala din Singapore a semnat un acord oficial în aprilie 2005 în care cele două instituții ar fi partener pentru a stabili un nou Medical School din Singapore.

Conform acordului, guvernul din Singapore a făcut o investiție semnificativă în primii șapte ani pentru a stabili Duce-NUS ca parte a strategiei Singapore de a deveni un centru important pentru cercetarea medicala si educatie.

Ca urmare a progreselor deosebit de puternică în prima fază, la 30 noiembrie 2010, guvernul din Singapore semnalat sprijinul lor răsunător prin extinderea colaborării strategice Duke si NUS în educație și cercetare cu încă cinci ani.

Curriculum-ul școlii este modelată după cea a Universitatea Duke Scoala de Medicina. Școala este parte a Universității Naționale de sistem Singapore, dar unic prin faptul ca este supravegheat de un consiliu de administrație, inclusiv un reprezentant Duke care are drept de veto asupra oricărei decizii academic făcută de către Consiliul.

Victor J. Dzau, MD, cancelar pentru probleme de sanatate de la Universitatea Duke, servește în calitate de reprezentant Duke în cadrul Consiliului de.

Vedea Health M.D. » Vedea Health Doctorate »

Videoclipuri

Duke-NUS Transforming Medicine, Improving Lives

Duke-NUS Class of 2018 Aspirations

Duke-NUS Values