Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Extinderea unei tradiții de excelență Totul a început în 1925, prin crearea Embry-Riddle Company la aeroportul Lunken din Cincinnati, Ohio. Apoi, primăvara următoare, compania a deschis Școala Embry-Riddle de Aviație. Ceea ce a început ca un plan simplu de a pregăti piloții unei companii aeriene a evoluat într-o universitate de încredere în 1970. Astăzi, Embry-Riddle în toată lumea Campus operează un sistem recunoscut la nivel global de învățare, care valorifică online și față-în-față de instrucțiuni și o rețea de unități de învățământ destinate să sprijine avansarea studenților în SUA, în întreaga lume, iar acum în Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University ofera programe de studii prin intermediul unor parteneriate în Singapore. În colaborare cu Academia Aviației Singapore (ASA) Embry-Riddle oferă part-time, livrare amestecat programe postuniversitare pentru profesioniștii care lucrează. Cel mai nou parteneriat cu Institutul nostru CEC permite Embry-Riddle pentru a oferi part-time și grade universitare de licență full-time pentru studenții care doresc să câștige de gradul lor de licență, atât în ​​timp ce lucrează sau înainte de a intra în forța de muncă. Parteneriatul cu Institutul CEC permite, de asemenea Embry-Riddle pentru a aduce studenții internaționali din regiunea înconjurătoare la Singapore pentru a câștiga un grad.

Bazându-se pe prestigiul Embry-Riddle Universitatea Aeronautică, cea mai veche și cea mai mare universitate din lume specializat în domeniul aviației și industria aerospațială, parteneriatele noastre din Singapore oferi studenților cu aceeași educație de calitate pe care s-ar obține într-una din campusuri noastre de peste mări.

Embry-Riddle Asia Misiune:

"Pentru a extinde oportunitate Embry-Riddle Aeronautical University pentru furnizarea unui învățământ superior și de cercetare în domeniul aviației și aerospațială în țările-cheie din regiunea Asia-Pacific"

Ia-ti cariera Dincolo de aspiratiile tale Alumni Embry-Riddle pot fi găsite pe tot globul, care lucrează într-un spectru larg de roluri, inclusiv directorii generali și șefii de companii, piloți, directori de companii aeriene, administratorii aeroporturilor, ingineri de întreținere, funcționari de reglementare și a celor care lucrează în vânzări și leasing de aeronave pentru a numi doar câteva . Și, prin toate acestea au rămas fidel la rădăcinile lor Embry-Riddle.

Aceste absolventii dedicate sunt entuziasmați de profesiile lor și întotdeauna dornici de a informa studenții actuali în nici un fel, ei pot-participante la intrebare / sesiuni de răspuns sau interviuri, împărtășirea experienței lor din lumea reala cu tine, va invita sa participe la cercetarea și informarea dumneavoastră a cele mai recente cerințe fiind întrebat de angajatori.

Embry-Riddle Asia a stabilit relații strânse de lucru cu un număr tot mai mare de companii de aviație și aerospațială care operează în Singapore și Asia de Sud-Est, în special în Pratt & Whitney, United Technologies Corp., Singapore International Airlines, Singapore International Airlines Cargo, Singapore Tehnologii Inginerie și Malaysia Airlines . Suntem încântați să vă pregăti pentru o carieră cu astfel de companii de top și de pârghie parteneriatele noastre în acest proces.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Ph.D. in Aviation

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă August 2019 Singapore

[+]

Despre Ph.D. în Aviație

Misiunea Ph.D. în programul de Aviație este de a produce oameni de știință restante pentru o carieră în cercetare și predare în domeniul aviației. La Embry-Riddle, Ph.D. în Aviație elevii să ia parte la un program riguros, orientat spre cercetare, care le impinge la cel mai mare potențial. Acest lucru se realizează prin concentrarea asupra obiectivelor programului de învățământ. Sunt:

Să dezvolte stăpânirea teoriilor centrale și a conceptelor în domeniul aviației, inclusiv a fundațiilor, de management al siguranței, economie și procedurile de reglementare. Pose și de a rezolva probleme bazate pe cercetare bazate pe teorie și care sunt concepute pentru a avansa aplicații în domeniul aviației. Să extindă corpul de aviație de cunoștințe prin conceperea, planificarea, producerea și comunicarea cercetării originale. Să dezvolte și să demonstreze expertiza în procesele de instruire. [-]

Contactează

Adresă, linia 1 Embry-Riddle Aeronautical University Asia Campus 75 Bukit Timah Road #02-01/02 Boon Siew Building Singapore 229833
Singapore, Singapore
Telefon undefined