Matej Bel University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea

Matej Bel University este o universitate publică care a obținut statutul de universitate în 2010 și este membru al Asociației Universităților Europene. Universitatea oferă universitare de înaltă calitate și de formare continuă prin încurajarea cercetării științifice și artistice creatoare. Cunoștințele sunt avansate combinând cerințele evoluțiilor științifice și probleme practice.

Universitatea oferă o gamă clasică de oportunități de educație universitară la toate cele trei niveluri și forme de studii în domeniile educației, probleme sociale, economie, drept, politică, științele umaniste și naturale, în domeniul relațiilor internaționale, specializări economice și matematică.

!

.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza
  • Slovacă

Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Doctor în teologie

Online Campus Cu jumătate de normă 4 anii September 2019 Slovacia Banská Bystrica + 1 mai mult

Absolvenții de studii de doctorat (Doctor în Filosofie în teologie doctorat) sunt competente să efectueze teologică conceptuală și activitățile științifice și de a crea lucrare teologică profesională în teoria și practica bisericii, cât și în construirea o viziune asupra lumii creștine bazată pe exegeza științifică a Bibliei. [+]

Absolvenții de studii de doctorat (Doctor în Filosofie în teologie doctorat) sunt competente să efectueze teologică conceptuală și activitățile științifice și de a crea lucrare teologică profesională în teoria și practica bisericii, cât și în construirea o viziune asupra lumii creștine bazată pe exegeza științifică a Bibliei. Ei sunt gata să efectueze funcții de conducere în biserică, și instituțiile și parabisericești organizațiile ecumenice. Ele pot preda cursuri teologice la nivel universitar și formarea profesională a personalului bisericesc și organizațiile religioase.

Absolvenți de a înțelege relația dintre științele naturii, științele umaniste și teologice și sunt competente să efectueze cercetări în teologie și domenii conexe. Ca personalități, în același timp, educați în știință și credință au o viziune largă asupra problemelor de controverse filosofice-teologice și etice contemporane și sunt capabili să se ocupe de răspuns public sensibil și controversat la problemele etice și sociale legate de credința creștină, religia și cultura .... [-]


PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Slovacia Banská Bystrica

[+]

Comisia de examen este numit de decan al Facultății de Științe Naturale. Supervizor al unui student absolvent prospectiv este un membru al comisiei de examen.

A LUA LEGATURA:

[-]

Contactează
Adresa locaţie
Národná 12
Banská Bystrica, Banská Bystrica Region, 974 01 SK
Mass-Media Socială