Citește Descrierea Oficială

Pan-European University (PEU) este o instituție privată de învățământ superior, care oferă studii universitare la toate cele 3 cicluri de studii în 20 de programe acreditate de studii la cele 5 facultăți. De la înființarea sa în 2004, peste 12.000 de studenți au absolvit studiile la PEU. O ofertă largă de conținuturi de studiu, spații moderne și bine echipate din punct de vedere tehnologic, precum și includerea cadrelor universitare de înaltă clasă în programele sale sunt doar câteva caracteristici pe care universitatea este în măsură să le ofere studenților săi cu o educație orientată practic, a crea profesioniști de succes la intrarea pe piața muncii.

Fiecare dintre cele cinci facultăți oferă modalități moderne de școlarizare, inclusiv abordare individualizată, specializări atractive și formare profesională sub forma locurilor de muncă. Toate cele menționate mai sus vizează atingerea scopului principal al universității, acela de a deveni un centru de conducere al modernității în învățământul superior. Ne-am angajat să fim alegerea ideală pentru un început bun în viața de succes a carierei.

PEU constă din 5 facultăți, care se stabilesc treptat ca reacție la nevoile pieței învățământului superior, în ordine cronologică: Facultatea de Drept (2004 ), Facultatea de Economie și Antreprenoriat (2005) , Facultatea de Media (2007 ), Facultatea de Informatică (2009) și Facultatea de Psihologie (2011) .

Ca singura instituție privată de învățământ superior din Slovacia, avem dreptul să oferim doctoranzi. studiile și, în același timp, candidații calificați pot viza un doctorat profesional, o habilitare (profesor asociat) și o inaugurare (profesor universitar).

Fiind membru al holdingului comercial Prosperita, un grup de investiții cu o tradiție de peste 20 de ani de afaceri, facem parte dintr-un portofoliu al uneia dintre cele mai importante corporații de afaceri de familie din Cehia. Statutul de membru este o condiție prealabilă pentru stabilitatea financiară și organizațională și constituie o platformă care face parte din piețele internaționale de investiții și de capital.

Ca o parte foarte importantă a educației, o experiență practică este obiectivul nostru strategic. Obținerea experienței practice deja în timpul studiilor permite absolvenților să plece pe piața muncii într-o poziție relativ mai bună.

Parteneriatele corporative cu IBM, Asociația de Fotbal din Slovacia, Centrul Național Slovac pentru Drepturile Omului, Asociația Națională a Agenților Imobiliari, Știri și Media Holding sau Asociația Societăților de Asigurări din Slovacia , servesc, printre altele, pentru evidențierea aspectelor practice ale studiilor. Experții sunt invitați să participe la cursurile directe, iar seminariile, atelierele și evenimentele profesionale sunt oferite în colaborare cu partenerii corporativi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Pan-European University

Programul de studii Dreptul internațional este predat în cel de-al treilea ciclu de studii universitare (doctorat) cu durata standard de trei ani de studii în formă zilni ... [+]

Programul de studii Dreptul internațional este predat în cel de-al treilea ciclu de studii universitare (doctorat) cu durata standard de trei ani de studii în formă zilnică și / sau cu durata de patru ani de studii în forma externă.

Definirea profilului absolvent al unui absolvent:

Absolvent al unui program de studii doctorale în domeniul studiilor de drept internațional aplică metodele de cercetare științifică orientate spre domeniile dreptului internațional public, dreptului internațional privat și dreptului Uniunii Europene. Pe baza metodelor științifice de cunoaștere și cercetare, un absolvent poate elabora soluții conceptuale și sistematice și poate analiza surse de drept internațional public, drept internațional privat și drept al Uniunii Europene. El asigură o dezvoltare ulterioară în domeniul dreptului internațional și al conexiunilor sale interdisciplinare în mediul științific național și internațional.... [-]

Slovacia Bratislava
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pan-European University

Facultatea de Psihologie a fost înființată în 2011 și este cea mai tânără dintre toate facultățile din PEU. ... [+]

Facultatea de Psihologie a fost înființată în 2011 și este cea mai tânără dintre toate facultățile din PEU.

Scopul principal al facultății este de a preda viitorului absolvent posibilitatea de a aplica principii psihologice, cunoștințe, modele și metode psihologice (în conformitate cu etica și progresele științifice actuale) într-un mod care să ajute pacienți, grupuri sociale, organizații și companiilor în dezvoltarea, bunăstarea și eficiența acestora.

Procesul de predare la facultate se axează pe patru subiecte principale - munca și psihologia socială, consultarea și psihologia socială. Personalul academic este format din personalități de renume în domeniul psihologiei școlare, sociale, de muncă și de consultare, precum și de mediere. În afară de pedagogii interni, facultatea găzduiește cursuri predate de psihologi profesioniști.... [-]

Slovacia Bratislava
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pan-European University

Începând cu anul 2005, Facultatea de Economie și Business a început să își pregătească studenții pentru succes în mediul economic global. ... [+]

Începând cu anul 2005, Facultatea de Economie și Business a început să-și pregătească studenții pentru succes în mediul economic global.

Scopul principal al facultății este de a pregăti absolvenți capabili să aducă noutate întreprinderilor și organizațiilor și să se poată implica pe piața internațională a muncii.

În 2009, facultatea a actualizat fostul program de studii doctorale pentru a aborda cât mai mult conținutul și metodologia de predare a condițiilor de studiu de la universitățile de afaceri de prestigiu din lume. Întregul proces didactic al facultății ieșea din tendințele dezvoltării economice din Slovacia și din întreaga lume.

... [-]
Slovacia Bratislava
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pan-European University

Facultatea de Mass-Media activează pe piață începând cu anul 2007 prin care a extins educația în domeniul studiilor în mass-media. ... [+]

Facultatea de Mass-Media activează pe piață începând cu anul 2007 prin care a extins educația în domeniul studiilor în mass-media.

Scopul principal al facultății este orientat spre dezvoltarea și educarea profesioniștilor din domeniul mass-media și marketing, oferindu-le cunoștințe teoretice de calitate, precum și posibilitatea de a dobândi abilități practice care pot fi ulterior aplicate creativ în imprimare, online, multimedia și publicitate.

Combinația dintre pedagogii semnificativi - educatori și teoreticieni calificați, împreună cu profesioniști cunoscuți și recunoscuți din practică (jurnaliști, diferiți manageri din domeniul publicității și comunicării și agenții de PR) este garanția educației moderne în domeniile atractive media și jurnalism.... [-]

Slovacia Bratislava
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză