The University Of Veterinary Medicine And Pharmacy In Kosice

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Medicină Veterinară și Farmacie din Košice este o universitate o facultate de învățământ superior în programe de studiu acreditate de toate cele trei niveluri de învățământ superior. Este singura instituție de acest gen de învățământ veterinar universitar și postuniversitar în Republica Slovacă. Universitatea are aproximativ 2000 de studenti in toate cele trei niveluri de studiu, dintre care peste 250 sunt studenti straini. În prezent, universitatea este urmat de studenți și absolvenți din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Irlanda, Malta, Grecia, Norvegia, Suedia, Israel, Cipru, Islanda, Finlanda, Canada, Germania, Hongkong și alte țări din întreaga lume.

UVMP are mai mult de 25 ani traditie de a oferi cursuri de educație mediu limba engleză superior în curriculum-ul său general Medicină Veterinară. Programele de studii sunt oferite de 11 departamente, 5 clinici și universitare facilități speciale fara frecventa, care asigura un nivel ridicat de pregătire practică și de contact permanent cu animale În urma evaluării de către Comitetul pentru Educație de EAEVE (Unitățile Asociația Europeană pentru Educație veterinar), la Universitatea din Medicină Veterinară și Farmacie din Košice a primit o confirmare că ramura de studiu General Medicină Veterinară în conformitate cu cerințele directivelor UE privind educația de absolvenți și medicilor veterinari.

Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre UVLF, completați formularul de anchetă la dreapta. Asemenea, puteți contacta școlii prin e-mail la zas@uvlf.sk.

Locații

Košice

The University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice

Address
The University of veterinary medicine and pharmacy in Košice
Komenského 73

041 81 Košice, Regiunea Košice, Slovacia
Număr de telefon
+421 915984004, +421 917841426

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: