Citește Descrierea Oficială

Gül Universitatea Abdullah (AGU)

Universitatea Gül Abdullah (AGU) este un tânăr, dinamic, de calitate superioară, Universitatea de Stat din Turcia și deja unul dintre cele mai bune din țară.

Universitatea a deschis porțile în iulie 2010, cu scopul de a produce absolvenți care se pot modela pe viitor, echipate cu cele mai bune competențe pentru societatea globalizată de azi.

AGU este primul Universitatea de Stat din Turcia, cu dispoziție legală pentru sprijin de o fundatie privata (inclusiv multe figuri proeminente din Turcia), care este dedicat exclusiv la Universitatea și obiectivele sale.

Ca pionier al universităților din generația a treia, AGU pune un mare accent pe cercetare interdisciplinară, colaborare între universități și industrie și inovatoare de predare. AGU este o universitate de cercetare care îmbrățișează soluție care caută pentru provocările globale. În scopul de a realiza acest lucru, AGU își propune să atragă membri ai facultăților strălucitoare și mai strălucitoare studenții, Care, în calitate de absolvenți AGU, vor fi simbolizată prin capacitatea lor de a gândi, de cercetare, de lucru într-un mod interdisciplinar și de a conduce și care vor fi instruiți pentru a lucra oriunde în lume.

Prin urmare, competență în limba engleză este fundamentală și toate programele noastre sunt predate de 100% în limba engleză. educație engleză la AGU continuă după programul nostru de pregătire (la Școala AGU a limbilor) și joacă un rol important în viața academică și socială a studenților noștri.

Obiectivele AGU lui

 • Pentru a deveni un lider în creativitate, inovație și instituție de înaltă calitate pentru învățare, predare, cercetare și întreprindere.
 • Pentru a atrage cele mai strălucite elevii (AGU primește studenții turci care sunt în top 20.000 la nivel național și cerințele noastre pentru studenții internaționali sunt printre cele mai selectiv) și genial / premiat membri ai facultăților din întreaga lume (în total 20% din membrii facultății noastre, 40% dintre lectori noastre și 82% din Instructorii noștri în engleză sunt internaționale).
 • Pentru a produce învățare și cunoaștere, care este de o valoare a unei game largi de părți interesate
 • Pentru a lucra îndeaproape cu industria, în special industria locală, în scopul de a dezvolta proiecte eficiente în cercetare și dezvoltare industrială de înaltă calitate și.

Practicile educaționale AGU includ

 • Crearea de programe concepute pentru a se conforma cu cerintele acreditările ", cum ar fi ațâța, AACSB, AMBA, Erasmus +, etc și diferitele clasamentele internaționale.
 • Adoptarea unei abordări interdisciplinare cu o combinație de educație teoretică, Cercetare & Dezvoltare și Hands-on de formare.
 • Crearea de parteneriate internaționale, programe comune și programe de schimb consolidarea profilului internațional și cunoștințele interculturale a studenților și a personalului nostru.
 • Păstrarea unui raport mic de studenți / academicieni pentru a optimiza experiența studenților.
 • Punerea în aplicare a programelor de internship pe termen lung cu societățile de calitate de renume.
 • Utilizarea de hands-on de formare în colaborare cu corporatii, institutii si industrii.
 • Pregătirea studenților noștri pentru piața locurilor de muncă și viața profesională prin intermediul Centrului nostru de carieră, Fabrica de Tineret și alte programe de dezvoltare personala AGU.
 • Interacțiunea directă cu comunitatea de afaceri prin coaching de cariera si mentorat.
 • Punerea în aplicare a claselor eficiente, interactive și participative.
 • Punerea în aplicare a bazate pe practica de formare în laboratoarele de înaltă calitate și facilități de cercetare.
 • Posibilitatea de a învăța limbi străine prin școala noastră limbă.
 • Oportunitatea de a evolua într-un hub multicultural și de a interacționa cu membrii nostri International AGU comunitare (19 tari prezinte în campus).

100% engleză Instituția

Competență în limba engleză este fundamentală, prin urmare, toate programele sunt predate de 100% în limba engleză. AGU Școala de Limbi (AGUSL) are trei obiective fundamentale:

 • Pentru a se asigura că toți studenții care sunt pe cale de a intra o facultate AGU sunt împuternicite să funcționeze eficient în limba engleză în programele de studiu care le vor urma.
 • Pentru a se asigura că toți studenții care au absolvit de la o facultate AGU sunt împuternicite să comunice eficient și funcția profesional în limba engleză.
 • Pentru a oferi tuturor studenților posibilitatea de a obține unele familiaritate cu oa doua limbă străină care are o semnificație lume.

Educație engleză la AGU continuă după programul de pregătire și joacă un rol important în viața școlară și socială a membrilor noștri AGU.

Programe academice AGU

AGU este în prezent admiterea studenților în următoarele programe:

LICENȚĂ

 • School of Engineering: Ingineria calculatoarelor (B.Sc), Inginerie civilă (B.Sc), electrice și electronice Inginerie (B.Sc), Inginerie Industrială (B.Sc), Inginerie mecanică (B.Sc) - Școala de Arhitectură de: Arhitectura (B.Sc) - Școala de Conducere și De Management: Administrarea afacerilor (B.Sc) - Școala vieții și Științe Naturale: Biologie Moleculara si Genetica (B.Sc), Fall 2017

ABSOLVENT

 • Facultate: Materiale avansate si Nanotehnologie (M.Sc), Inginerie electrica si Calculatoare (M.Sc și doctorat), Inginerie Industrială (M.Sc și doctorat), noi programe vor fi adăugate în viitorul apropiat. AGU va proiecta, de asemenea, programe postuniversitare interdisciplinare în departamentele sale academice.

AGU așteaptă cu nerăbdare să vă întâmpinăm la noua sa Campus de brand și este gata să vă asigurați că sunt complet echipate cu toate cunoștințele, aptitudinile, experiența și expunerea internațională trebuie să aibă un impact semnificativ asupra azi și viitorul societății noastre globalizate.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Abdullah Gül University

Abdullah Gül Facultate (AGU) își propune să fie o universitate de cercetare-orientate cu facilități de stat-of-the-art concepute pentru studii de cercetare și universitar ... [+]

Doctorat în Inginerie Electrică și Informatică (100% în limba engleză)

Abdullah Gül Facultate (AGU) își propune să fie o universitate de cercetare-orientate cu facilități de stat-of-the-art concepute pentru studii de cercetare și universitare multi-disciplinare. AGU facultate cu experiență completă în proiecte naționale și internaționale de cercetare va produce beneficii pentru toate părțile interesate. AGU acordă o atenție deosebită la construirea relațiilor cu industria, pentru a stabili o colaborare eficientă pentru proiecte de calificare C & D.

Electrice și programe de calculator Departamentului de Inginerie de doctorat la AGU subliniază educație avansată absolvent de cercetare de ultimă oră. Cercetarile noastre se concentreaza pe domenii circulante mare de creștere, cum ar fi optica, fotonica, nanotehnologia, biomedicale si bioinformatica, tehnologia informației și comunicații, inginerie sisteme de alimentare, energie, control și automatizare.... [-]

Turcia Kayseri
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Abdullah Gül University

Cercetare in cadrul Departamentului de Inginerie Industrială de la Universitatea Abdullah Gul se concentrează pe înțelegerea, în curs de dezvoltare modele și proceduri so ... [+]

Doctorat în Inginerie Industrială (100% în limba engleză) EȘTI ÎN CĂUTAREA

Un program de satisfacerea nevoilor de carieră?

Expertiza in cercetare interdisciplinară?

Inovatoare și stimularea atmosferă?

Mediu de lucru colegial?

O provocare, cercetare de mare impact?

Un climat centrată pe elev?

O experienta de schimbare a vieții?

Alătură-te nouă în descoperirea, explorarea, care se confruntă și rezolvarea problemelor GLOBAL provocator.

INTRODUCERE

Cercetare in cadrul Departamentului de Inginerie Industrială de la Universitatea Abdullah Gul se concentrează pe înțelegerea, elaborarea unor modele și proceduri de soluții, precum și acordarea de sprijin decizional pentru provocările contemporane în industria de producție și servicii, precum și sistemele socio-tehnice de mare anvergură. Departamentul oferă un fundal puternic în modelare și optimizare, simulare, și de probabilitate / statistici. La acest fond, elevii au posibilitatea de a se specializa în următoarele trei arii de focalizare interdisciplinare:... [-]

Turcia Kayseri
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Abdullah Gül University

Scopul programului nostru de absolvent este de a informa perspectivă cercetarea multidisciplinară în domeniul științei materialelor și inginerie mecanică și de a educa mâ ... [+]

Despre programul

Scopul programului nostru de absolvent este de a informa perspectivă cercetarea multidisciplinară în domeniul științei materialelor și inginerie mecanică și de a educa în rezolvarea problemelor de mâine în lumina de creștere a competitivității și a noilor provocări globale. Abordarea noastră în formarea noastră de nivel de absolvent este de a motiva elevii să efectueze cercetări la sol de rupere în știința materialelor și inginerie mecanică. Programul nostru vă oferă o diplomă de doctorat se desfășoară în limba engleză și poate fi finalizată în patru ani.

Învățare Rezultate

Prin Departamentul de Inginerie Mecanica la AGU, studenții vor fi echipate cu gândirea critică, analiza, abilitati de rezolvare a problemelor și încrederea în sine, care sunt necesare pentru dezvoltarea și producerea de sisteme pentru nevoile prezent și viitor. În plus, pentru cei care sunt interesati de aspectele științifice ale Inginerie Mecanică, există întotdeauna o oportunitate de a desfășura activități de cercetare și de a deveni un academician.... [-]

Turcia Kayseri
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză