Hasan Kalyoncu University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istoria HKU

Hasan Kalyoncu University de diferite religii, limbi, rase, culturi și civilizații sunt amestecate în Gaziantep, o răscruce a drumului istoric al mătăsii, a început o nouă viață ca un colegiu orientat în termeni de "educație, cercetare și inovare".

Primul an de pregătire a Facultății de Inginerie și Arhitectură, Facultatea și Economie, Științe Administrative și Sociale din cadrul Facultății de trei secții a început la universitatea noastră; În anul universitar 2011-2012, la aceste facultăți au fost adăugate două noi facultăți și a început să primească studenți la Facultatea de Științe Juridice și Medicale.

Scopul său este de a oferi absolvenților săi să accepte diferențe ca bogăție, investigație, interogare, datorită legii și valorilor democratice din lume care au loc pe piața concurențială. își propune să acorde absolvenți. Sacrifică toate posibilitățile de a produce cunoștințe științifice pentru a fi împărtășite cu publicul, a discutat și a găsi o soluție pentru problemele sale.

Viziune

O universitate de clasă mondială cu o viziune pentru viitor

Hasan Kalyoncu University prevede Hasan Kalyoncu University încrezători, cu spirit de cercetare și antreprenori, care sunt hotărâți să susțină valorile morale și virtuțile civilizației, sunt bine calificați pentru provocările industriilor respective.

Hasan Kalyoncu University crede în universalitatea științei și își propune să fie o instituție de învățământ superior de mare respect și renume. Universitatea este pregătită și pregătită să-și pregătească viitorii absolvenți pentru o lume extrem de competitivă, în care granițele nu mai există.107091_107066_manzara.jpg

Politica noastră de calitate

Scopul nostru este de a instrui viitoarele generații de excelență care vor contribui la dezvoltarea socio-economică a regiunii și a țării.

De ce ar trebui să aleg HKU?

Deschis pentru Lumea

Globalizarea a creat necesitatea ca studenții să cunoască diferite țări, culturi și universități. La Hasan Kalyoncu University oferim studenților noștri o serie de excelente oportunități interculturale, cum ar fi:

  • Ajutarea studenților să studieze o parte din programul pregătitor de limba engleză în străinătate.
  • Participarea la programe de schimb Erasmus pentru a finaliza o parte din educația lor în universitățile din țările Uniunii Europene.
  • Împărțirea aceluiași campus cu lectori și studenți din diferite culturi.
  • Aranjarea vizitelor reciproce cu universități din întreaga lume.

Împreună suntem mai puternici!

În conformitate cu strategia Uniunii Europene privind formarea societăților bazate pe cunoaștere, vom continua să construim relații strânse, active și durabile cu lumea afacerilor. În acest scop, proiectăm programele noastre departamentale pentru a satisface cerințele economiilor dinamice și complexe de astăzi.

Avem cursuri care reunesc conferențiari, manageri și experți în lumea afacerilor și care promovează relațiile dintre universitatea noastră și lumea comerțului și industriei. Într-adevăr, "Împreună suntem mai puternici!"

Întotdeauna vă susțin

HKÜ CASE (Centrul pentru sprijin academic și angajare)

Hasan Kalyoncu University înființat "Centrul de susținere și angajare academică" pentru a vă oferi strategii eficiente de planificare a carierei și oportunități de angajare.

Întotdeauna mai mare

Ca parte a programelor noastre absolvite în institutele de Științe Sociale și Naturale, am oferit atât masterat, cât și doctorat. programe.

Dezvoltare multidirecțională

Programul Double Major al Hasan Kalyoncu University permite studenților să aibă grade duble. De exemplu, în timp ce studiază economia, un student poate, de asemenea, să urmeze cursuri în managementul afacerilor, cu posibilități de absolvire cu diplomă atât în economie, cât și în managementul afacerilor. Programul Minor, pe de altă parte, permite elevilor să se înscrie în cursuri din diferite departamente, mărind astfel cunoștințele lor în domeniile dorite.

Pentru o viață sănătoasă

Personalul și elevii pot beneficia de o gamă largă de oportunități sportive la fața locului, atât în timpul liber, cât și prin activități organizate. Participarea este încurajată ca o contribuție valoroasă la sănătatea noastră fizică și bunăstarea mintală.

Campusul nostru are în prezent terenuri de fotbal sintetice, baschet, volei și tenis și facilități de tenis de masă. Dezvoltările ulterioare planificate includ o sală de sport, piscine în aer liber și înot acoperite și un teren de golf. La finalizarea sală de gimnastică propusă va fi prezentată; trepte și cursuri de aerobic, gimnastică, squash, un zid de alpinism artificial, sală de gimnastică personală, cafenea, magazine și săli de masaj și saună.

Se preconizează, de asemenea, că cursurile de dezvoltare sportivă, în toate facilitățile de mai sus, vor avea loc pentru studenți și personal.

Locații

Gaziantep

Address
Hasan Kalyoncu University
27100 Gaziantep, Gaziantep, Turcia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră