Citește Descrierea Oficială

O scurtă privire în istorie IZTECH, a personalului academic și Campus

Izmir Institute of Technology este una dintre universitățile de stat din Turcia și una care a fost înființată în anul 1992 cu scopul de a oferi un nivel ridicat de educație și desfășoară activități de cercetare în domenii tehnologice. Mediul de educație de la Institutul nostru este limba engleză. Este una dintre cele două institute turci de tehnologie, care sunt cele mai avansate modele de universități tehnice din lumea de astăzi. După ce a început cu programe postuniversitare în 1994 în centrul orașului Izmir, facultățile au fost primire a studenților la programele de licență, precum și din 1998. În 1999, institutul a început, treptat, trecerea la zona de campus în Urla de lângă satul Gülbahçe din centrul orașului Izmir, unde a funcționat încă de la înființarea sa. Institutul nostru, care acoperă aproximativ 3.500 de hectare de teren, are o zonă închisă de aproximativ 132.000 de metri patrati de activități educative și de cercetare, și este încă în curs de dezvoltare.

Izmir Institute of Technology oferă atât universitare și postuniversitare și învățământul universitar de studenți de la

Facultatea de Inginerie Facultatea de Științe Facultatea de Arhitectura Absolvent Scoala de Inginerie si Stiinte

La institutul nostru activități educaționale și de cercetare se desfășoară în 10 de licență, 25 de masterat și 12 programe de doctorat, cu un total de 2.200 de studenți, din care 1600 sunt aici pentru educația lor de licență. De asemenea, trebuie remarcat faptul că 6 din de masterat și 2 din programele de doctorat sunt interdisciplinare.

Toate activitățile educaționale și de cercetare sunt conforme cu normele internaționale. Cu elevul nostru și metode de învățământ, bazate pe proiecte, misiunea noastra este de a deschide calea pentru persoanele fizice contemporane, care va fi capabil să producă tehnologiile necesare pentru țara lor cu creativitatea, capacitatea lor de cercetare și de succes în munca în echipă. Absolvenții sunt extrem de apreciat atât în ​​țară cât și în străinătate, și ne putem lăuda în mod justificat că acestea sunt admise la programele de top de master cu burse. În afară de aceasta, de la primii ani de, studenții noștri sunt încurajați să studieze în laboratoare complet echipate pentru dezvoltarea lor personală în domeniile conexe.

În prezent, există aproximativ 100 de proiecte de cercetare sprijinite de către Oficiul de Stat de Planificare (abreviat ca DPT în turcă) și Consiliul Cercetării Științifice și Tehnologice din Turcia (abreviat ca TÜBİTAK în turcă). În plus, aproape 300 de proiecte de cercetare sunt susținute de fonduri de cercetare IZTECH. Astfel, aceasta nu ar fi o exagerare să spunem că Institutul nostru îmbogățește știința mondială, contribuind la cunoasterea universala. În afară de aceasta, în conformitate cu misiunea sa de a încuraja producția de valoare adăugată mare, Institutul nostru este, de asemenea, acasa, la Zona de Dezvoltare Technology İzmir, care a devenit sinonim cu institutul în sine. În cadrul acestei zone, aproximativ 70 de firme operează în domeniile lor respective, care oferă studenților noștri șansa de a lua parte atât în ​​cercetare și servesc stagii lor. În acest fel, ei se bucura uneori de privilegiul de a face viitoare contacte de muncă sau de a începe chiar viața lor profesională, prin crearea propriilor lor afaceri în zona.

Această școală oferă și:

Doctorat

Izmir Institute of Technology

Departamentul de arhitectura a fost înființată în anul 1995, ca parte a Școala de Inginerie și Științe. ... [+]

Doctor în arhitectură

Informații generale

Departamentul de arhitectura a fost înființată în anul 1995, ca parte a Școala de Inginerie și Științe. Departamentul oferit doar programe postuniversitare care să conducă la masterat si de doctorat până în 1998, când a fost lansat programul de licență. Departamentul de Arhitectură își propune educație cercetatori inovatoare în arhitectură, și combinarea excelenței în educație cu taiere de cercetare margine. Obiectivele programului sunt absolvent: Absolvirea studenților cu o mare critic capacitate, teoretic echipate, cu abilitățile de a dezvolta noi perspective și cercetarea cu metode și instrumente contemporane; și producerea de informații pentru utilizare diferite acumulările și tehnologii, atât în ​​profesie și, în general, în beneficiul societății. Absolvenții joacă un rol activ în Turcia și platforme internaționale. Ca port obiectivelor sale de cercetare, Departamentul se axează pe unirea teoria cu practica, prin legături de colaborare cu entități din întreaga IZTECH campus și în Technopark zona Izmir. Personalul de învățământ constau din academicieni tineri si energici, care sunt absolvenți ai diferitelor școli naționale și internaționale de top evaluat. Studenti absolventi au posibilitatea de a fi încorporat într-un proiect sau de transport dizertații lor într-un proiect de cercetare susținut de către instituția.... [-]

Turcia Izmir
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Izmir Institute of Technology

Departamentul oferă Master of Science în Programul Ingineria Calculatoarelor din 1992. A început recent un program de doctorat în Informatică și Inginerie. ... [+]

Doctor în informatică și inginerie

Departamentul oferă Master of Science în Programul de Inginerie Informatică din 1992. A început recent un program de doctorat în Informatică și Inginerie. Departamentul a fost în creștere cu fondarea noi laboratoare de cercetare și prin deschiderea de noi domenii de cercetare. Astfel, acesta are potențialul de a lua un rol de lider în cercetare. Acesta este deschis colaborării științifice și de planificare pentru a stabili programe postuniversitare și proiecte de cercetare interdisciplinară.

Domenii de cercetare

Politici de securitate, informații testare a securității, fiabilitate, Computing Autonome.

Modelare si Simulare, Inteligență artificială, sisteme distribuite.... [-]

Turcia Izmir
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză