AMLOTUS Language & Professional School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CURSURI AMLOTUS

ESL general

Scopul acestui curs este de a dezvolta capacitatea elevilor de a înțelege și produce sunetele de bază, vocabularul și modelele de propoziții ale limbii engleze americane.

Academic ESL

Scopul cursului Academic ESL este de a dezvolta abilități academice de lectură și scriere prin examinarea unei game largi de materiale de lectură și elaborare de eseuri.

Intensive English Business

Scopul acestui curs este de a dezvolta capacitatea elevilor de a înțelege și de a folosi terminologia afacerilor și locurilor de muncă pentru a comunica eficient, într-un cadru de afaceri.

Curs opțional

Cultura americană, evenimente curente

Scopul cursurilor elective este de a se concentra pe studenții care funcționează cu succes în limba engleză pentru un anumit curs. Cursurile elective se extind pe interesele dvs. și oferă lecții care au mai multe și mai multe culturi culturale și de linie.

iBT TOEFL Curs de pregătire

Scopul acestui curs este de a dezvolta în continuare capacitatea și încrederea elevilor în examenele TOEFL iBT

Programul de certificare TESOL

Scopul programului de certificare TESOL este de a oferi persoanelor interesate de predarea abilităților și strategiilor fundamentale ESL sau EFL pentru a avea succes în clasă. Programul echipează elevii cu o bază în achiziția de limbi străine, metodologia ESL și îi pregătește pentru studii ulterioare sau dezvoltare profesională.

Locații

New York

Address
500 8th Ave, 909
10018 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: